Anonimen -> RE: Mozoljčki (9.12.2008 21:10:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Amoss Mene pa zanima kako se depilirate ali brijete po bikini predelu?Mene ful moti, ne glede če se depiliram ali če se brijem al kaj delam vedno se mi vraščajo dlake in ti mozoljčki pa vsa koža je ful razdražena, pa da ne omenjam kako to srbi ko rastejo dlake, če pa se vsak dan brijem pa sem vsa krvava ko si ranim kožo ki je že tako razdražena.No zanima me kaj počnete ve da se izognete vsemu temu, res bi rada bila lepo obrita, brez vseh teh nevšečnosti.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] sama uporabljam kremo za depiliranje za občutljive predele, kjer na ovoju piše, da je in za bikini predel ter za obraz. po depilaciji se namažem ali s kamagelom ali s kremo za po depilaciji. kadar pa dlake malo zrastejo, da so še čisto kratke, pa uporabim kar želetko, vendar je treba dlake briti vedno v smeri rasti dlak in ni težav z raznimi mazolji ali zaraščenimi dlakami. če se uporabi želetko, ni priporočljiva za tako občutljiv predel čisto sveža oz. nova, saj lahko že z najbolj rahlim potezom raniš kožo. če imaš razdraženo kožo dan za dnem, prenehaj za toliko časa, da se ti obnovi in ne počni ničesar na koži, ker lahko z vnetjem zabredeš kar daleč. ena opcija je tudi laserska depilacija, da imaš potem mir.
|
|
|
|