|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poraščenost
1.12.2008 18:51:17   
sanja nk.
mene pa nekaj zanima user posted image , pa ne bom anonimnauser posted image , kaj imate rajši pri partnerju, da je normalno poraščen, to leti na celo telouser posted image , ali pa da je pobrit kot fantekuser posted image user posted image , ker jaz imam najraje da je kosmat user posted image , ne maram pobritežev, kaj pa veuser posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poraščenost
1.12.2008 19:02:23   
loredana
Isto kot ti user posted image

Vsi gladki so meni preveč poženščeni. Dec more bit dec.

(odgovor članu sanja nk.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2008 19:04:56   
kamilija
He he, res je.user posted image

(odgovor članu loredana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2008 19:47:01   
pikicao.
jz mam pa rada d ni dlaaaakk user posted image user posted image user posted image
tko d tud taksne obstajamo user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2008 19:48:30   
matejchy
IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk.

mene pa nekaj zanima user posted image , pa ne bom anonimnauser posted image , kaj imate rajši pri partnerju, da je normalno poraščen, to leti na celo telouser posted image , ali pa da je pobrit kot fantekuser posted image user posted image , ker jaz imam najraje da je kosmat user posted image , ne maram pobritežev, kaj pa veuser posted image user posted image

se čisit strinjam s tabo, moj je tud poraščen in mi prav paše da je tak kot jeuser posted image user posted image user posted image

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***

Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2008 20:34:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: matejchy

IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk.

se čisit strinjam s tabo, moj je tud poraščen in mi prav paše da je tak kot jeuser posted image user posted image user posted image

se strinjam, ampak če je pa preveč pa tud ni glih fajn

(odgovor članu matejchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.12.2008 20:52:58   
principessablu
nujno obrit povsod,ampak povsod,samo če ma res lepo telo,mislim na mišice,kosmati so ok,ampak uni k majo mal bauhijauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.12.2008 21:03:58   
darja72
Težko se odločim. V mlajših letih so mi bili bolj všeč brez, sedaj pa z. K sreči jih je moj nekaj z leti pridelal. Imam pa sodelavca, ki je pa res pravi medouser posted image . Se razume, da ga nisem videla brez oblačiluser posted image , ampak poleti je bilo dobro vidno.

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

(odgovor članu principessablu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.12.2008 8:20:35   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: loredana

user posted image  tudi jaz menim tako... raje kosmat user posted image

(odgovor članu loredana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.12.2008 10:24:22   
muška
čaki zdaj malo. Noge absolutno da morajo bil kosmate, da je pa poraščen kot medved,...pri meni no go, ampak no tukaj sreča moj ni ravno pretirano poraščen!  user posted image  Okrog prijateljčka pa mora bit pobrit, če hoče da se pobliže pomenim z njim user posted image , ker da pljuvam kocine , bljak user posted image user posted image

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.12.2008 11:39:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muška

Okrog prijateljčka pa mora bit pobrit, če hoče da se pobliže pomenim z njim user posted image , ker da pljuvam kocine , bljak user posted image user posted image

Meni pa ravno med nogami ni všeč da je pobrit. Pol je ko kak tajski kastriranec.

samo če pa tvojemu tako dlake ven letijo, bi se pa mogoče šel k doktorju pokazat, ker to ni normalno.

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
2.12.2008 11:50:34   
Katey
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Meni pa ravno med nogami ni všeč da je pobrit. Pol je ko kak tajski kastriranec.

A da je pa tak kot da ima gnezdo med nogami je pa lepo al kakouser posted image ?? Pa še men povej kje se da vidt tajske kastrirance da vidim to čudo.

Meni tudi ni všeč, da je pobrit na nulo, z mašinco pa ja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.12.2008 11:50:56   
Čupka

Okrog prijateljčka pa mora bit pobrit, če hoče da se pobliže pomenim z njim user posted image , ker da pljuvam kocine , bljak user posted image user posted image

samo če pa tvojemu tako dlake ven letijo, bi se pa mogoče šel k doktorju pokazat, ker to ni normalno.

user posted image user posted image user posted image

No, jaz se s svojimi kocinami spopadam že od kar pomnim, ker jih pač ne prenesem na sebi.
Moški pa absolutno mora bit poraščen, ne ravno kot gozdni medo, ampak vseeno boljše to, kot dojenčkasto gladek dec...Še zlasti med nogami. Moj se še nikoli ni pobril, zelo rada prakticirava oralo, pa nikoli nimam težav z dlakami v ustih. Je pa res, da ga ne pogoltnem ravno do jajcuser posted image

< Sporočilo je popravil Čupka -- 2.12.2008 11:51:27 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.12.2008 11:54:48   
Akil
Obraz imam rada sveže pobrit, ker drugače me vse boli in peče. Čeprav zgleda bolj sexi, če ima ene par dni staro bradico. Drugače bi mi bilo pa prav čudno, če bi se še drugje pobril!!!user posted image Bi verjetno mislila, da se je spolno preusmeril user posted image . Okrog "prijateljčka" (kdo je našel to besedo user posted image ) je pa lepo pristrižen!

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.12.2008 12:12:43   
ronja
Rajši imam, če ni pobrit - to razumem pri plavalcih in kolesarjih, sicer pa se mi zdi, da je fajn, da se moška koža loči od ženskeuser posted image
No, obraz imam pa rada, če se vidi  - ne maram brade in brkov.

< Sporočilo je popravil ronja -- 2.12.2008 12:13:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 15
2.12.2008 14:00:41   
tanikaa

Amen.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu loredana)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.12.2008 15:44:21   
moyca
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Amen.

user posted image user posted image user posted image tako je!
če je čisto gladek povsod je men to tko...ne vem...kot kakšen najstnik, al pa gej, ne vem no...

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.12.2008 21:49:35   
arabela*
mora bit gladek,ampak naturuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 18
2.12.2008 23:55:07   
sanja nk.
hello
ja sem sem mislila to , obvezno mora moj biti pobrit po obrazu , drugje pa ne , ker bi mu rekla če se je spolno preusmeril he heuser posted image user posted image , drugače pa ma srečo da je glih prav kosmat , kocine tam na njegovemu oz mojemuuser posted image user posted image pa me nič ne motijo, more bit mal gnezdauser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.12.2008 8:41:01   
Anonimen
Moj je lepo poraščen in to mi je noro dobr! Poleg tega je pa tko - bolj je poraščen, bolj je poln testosterona user posted image

Za moj okus so metroseksualci bolj homo kot kej druzga.

Neposredna povezava do sporočila: 20
3.12.2008 8:43:14   
Volga

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.12.2008 13:35:28   
matejchy
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.12.2008 15:22:56   
pokica_
Moj resda ni pretirano poraščen, mi je pa fajn, da se vidi, da je dec! Mjammm,.... tako kot si želim! user posted image  

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.12.2008 18:48:37   
D.anna 76
No meni je všeč da je urejen; poraščen vendar pa ne zaraščen.
Drugače se pa moj poleti brije noge zaradi aktivnega kolesarjenja.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.12.2008 16:58:54   
Shorty_

čaki zdaj malo. Noge absolutno da morajo bil kosmate, da je pa poraščen kot medved,...pri meni no go, ampak no tukaj sreča moj ni ravno pretirano poraščen!  user posted image  Okrog prijateljčka pa mora bit pobrit, če hoče da se pobliže pomenim z njim user posted image , ker da pljuvam kocine , bljak user posted image user posted image

se kar podpišemno meni je ljubše če je samo prstrižen kot pobrituser posted image

< Sporočilo je popravil shorty -- 9.12.2008 17:00:16 >

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?