|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še o imenih
1.4.2005 11:32:47   
neja.ana
Ker se teme kar vrstijo potem nihče več ne bere kasnejših komentarjev, zato sem svojega na temo ime Ana skupaj z vprašanjem skopirala sem:

Res je, da je ime Ana eno izmed najpogostejših, ampak je tako lepo, da imamo tudi mi Ano. In ni mi žal, ker mi je vedno znova toplo pri srcu, ko jo pokličem. Sicer me zanima, kako jo bomo klicali, ko jih bo kje več na kupu (v vrtcu jo kličejo mala Ana, ker je ena večja, več jih pa nasrečo ni kot ti 2).
Sicer pa je Ana tudi zato, ker smo vsi trije v imenu in se vedno skupaj podpisujemo, tako da se lahko vodoravno in navpično prebere ANA:
ANA
Neja
Andrej

Sicer pa sta mi všeč še imeni Tia in Manca, ampak nobeno tako kot Ana

Odprto vprašanje ostaja, če bi se slučajno pridružil nov član (sicer o tem vsaj zaenkrat še ne razmišljamo), kako bi izbrali ime, da bi se še vedno lahko podpisovali skupaj in bi se dalo lepo prebrat vodoravno in navpično?

Lp, :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   še o imenih
1.4.2005 11:39:15   
Teni_
Hi, hi, če bo druga punčka pa bo Jana.

JANA
ANA
NEJA
ANDREJ

lp,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu neja.ana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   še o imenih
1.4.2005 11:49:12   
Teni_
Ja, pa Lana gre tudi skozi. Meni je to ime full všeč, mojemu pa na žalost ne.

LP,

(odgovor članu neja.ana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   še o imenih
1.4.2005 12:44:10   
Blink1
Sicer še ne razmišljam o drugem otroku:zmeden:

Kaj pa Lara?

(odgovor članu neja.ana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   še o imenih
1.4.2005 12:49:32   
Carovnica Mica
ker imava rada neobicajna imena je najin najstarejsi DREJC,druga je JERCA in najmljajsa je LENCA.lp

(odgovor članu neja.ana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   še o imenih
1.4.2005 12:50:37   
Teni_
More bit tako kot je napisala, da se lahko skupaj podpišejo. Ne znam ti razložit. Mora bit nekaj v zvezi, da so 4 črke in, da vsebuje ime ANA. Drugače ne gre skozi.

LP,

(odgovor članu neja.ana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   še o imenih
1.4.2005 12:54:54   
Blink1
Aja:zmeden2:

(odgovor članu neja.ana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   še o imenih
1.4.2005 12:58:08   
kofetek2010
H-ANA
Ž-ANA
J-ANA
F-ANA :)-

Moja pupa bo (če bo) ELA, sin pa je GAL - tako, da bosta (bi imela) samo eno črko različno, pa drug vrstni red ;)

(odgovor članu neja.ana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   še o imenih
1.4.2005 13:00:09   
Anonimen
Jana, kaj pa, če bo fant?

(odgovor članu neja.ana)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   še o imenih
1.4.2005 13:01:38   
kofetek2010
ta bo pa težka - pojma nimam :ups::ups::ups:
Bom razmišljala takrat, ko bo treba ;)

(odgovor članu neja.ana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?