Alja-Dabraston!!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Sulfinija -> Alja-Dabraston!!! (1.4.2005 11:20:47)

Pozdravljena Alja!!!

Hvala tudi tebi,da držiš zame :miska::miska::miska:.Joj,bi se lahko prijavila,ker bi lahko malce bolj klepetale v rr nabiralnik.Zanima me vse o tebi,tvoji zgodbi,...

Veš niso ti rekli zakaj ješ tablete Dabraston?Meni so rekli,da jih pač moram jest zaradi krvavitev ali kako naj ti rečem dva tedna,potem naj naredim test,če je negativno moram prenehati,ker pride :hudicek:.Jaz bi morala delat test sicer danes,ker je bilo včeraj natanko dva tedna od prve IUI,vendar se mi je začel kazat rjavkast izcdek svetel in sem naredila test je bil - in sem kar prenehala,sedaj pa mi je res čudno zakaj ne pride krvavitev :hudicek:.Če je seveda ne bo danes cel dan bom jutri zjutraj naredila ponovno test in bom videla pač rezultat.Veš sicer nisem delala s prvim urinom in veš kaj mi je blo čudno tista črta,kjer bi moral biti + je bil samo - in to ravo toliko da se je videl ne vem zakaj?Mogoče je blo kaj narobe da ni bil prvi urin in je blo zato tako.

Vendar vseeno sem zelo optimistična in drži pesti zame,za naju in seveda za najino :duda:.Napiši vse o sebi in tudi h kateri zdravnici hodiš in koliko cajta,...?

V upanju,da se mi boš javila te prav lepo pozdravljam!

Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

TANTRA -> Alja-Dabraston!!! (1.4.2005 11:27:49)

Mojca,
test za odkrivanje zgodnje nosečnosti je najbolj zanesljiv z jutranjim urinom,ker ponavadi kar nekaj dni traja, da že pokaže :nosecka:, dalj časa traja nosečnost pa pokaže tudi čez dan. Zato, Mojca še enkrat prvi jutranji urin, ker je najbolj koncentriran!!!!!
Upam, da si :nosecka::rozica:

TANTRA -> Alja-Dabraston!!! (1.4.2005 11:31:13)

Kolikor vem, je Dabroston zato, da vzpodbuja nosečnost in ohranja plod, tudi v primeru nagnenja k ss. Dajejo ga tudi preventivno nosečnicam v prvih 3 mesecih. Jaz sem ga jemala v obeh nosečnostih. Če se bo izkazalo, da bi ga morala tudi tokrat ne vem kako bom odreagirala.

Sulfinija -> Alja-Dabraston!!! (1.4.2005 11:44:07)

mojca9000@volja.net.

Sulfinija -> Alja-Dabraston!!! (1.4.2005 12:47:08)

Alja!!!

Upam,da punce ne bodo jezne,ker se tukaj pogovarjame,kajti drugače ne gre.
Da ti jaz opišem svojo zgodbo.Točno pred dvema letoma sva se z možem odločila za najino :duda:.Ker ni ratalo imam super G in mi je dala za štiri mesece klomifen in jedla sem ga brez uspeha in možu napotnico.Veš ima namreč slabši spermiogram 27% pravilnih ostale pa tako,...Čez tri mesece je ponovil rezultat popolnoma enak.Lani maja sem opravila hsg in ugotovili,da sem imela le levi jjcevod neprehoden in ostalo je vse ok.Mesece julija lani sva prvič obiskala ambulanto in imam prav tako super zdrvnico Vilmo Kovač.Takoj mi je dala napotnice in 15.10.lani sva imela spet razgovor in moji izvidi so vsi ok,zdrava za naravno zanositev vendar vseeno ne gre in ne gre.Takrat je mel mož spermiogram in je rekla,da je povišan nek % v spermi in ponovno je bil tam na pregledu 1.12.in takrat ga je pregledal andriolog,poslal izvid še naprej v labolatorij in je izvid prišel ok,saj so sumili da bi imel bakterije...Še hvala bogu,da ni blo potrebno še zdravljenje.25.02.sva imela ponoven razgovor in takrat mi je dala 3 poiskuse insemiancije.Še hvala bogu da sem bla takrat na 24.dan od prejšnje M in nisem dolgo čakala.Med tem,ko se je začelo sem izgubila tudi službo,kajti bilo je vse ok,ko sem pa povedala in sem imela pogodbo do 31.03.pa mi niso podajšali,kar se najmanj sekiram kajti nimava pač take krize,kljub temu da sva sedaj kupila stanovanje.
Veš tudi pri meni je blo tako,hodila sem na uz in potem sem šla v zdravsteni dom na stop injekcijo in nato v četrtek včeraj je blo dva tedna na inseminacijo.Malce me je ranil in sem malenskot krvavela vendar je drugi dan minilo in od takrat jem tudi Dabraston.Vendar meni je naročila takole test naerdite 1.04.in,če bo negativen prekinite tabletke,...In meni se je pred tremi dnevi začel kazati rjavkast izcdek je bil bolj temen in včeraj točno na dva tedna po insemianciji sem naredila CB in je bil - vendar ne s prvim urinom in je bla komaj opazna -,mislim,da sem narobe naredila.Sedaj imaš še tak malce rjavkast izcedek in včeraj po testu sem prenehala z tabletami vendar še vedno ne :hudicek:,kar mi je malce čudno.Če danes ne bom začela bom pač jutri še enkrat nardila test in bom pol videla.In kdaj ti ne čakaš :hudicek:?

Veš kaj to je na kratko moja zgodba in če boš morala se le prijavi da bi lhko bolj sproščeno klepetali,...Veš kaj zanima me misliš,da je zame še kaj upanja,da je najina pikica :duda: končno ratala?

LP Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

Sulfinija -> Alja-Dabraston!!! (1.4.2005 12:59:38)

Veš kaj meni vse čudno tam nekaj piše in se ne moreva tam najti ali lahko preko telefona ali kako bove naredile?

Mojca

emaa -> Alja-Dabraston!!! (1.4.2005 13:58:21)

alja najprej se moraš registrirati, da si lahko prijavljena, svetujem ti, da ponovno poizkusiš, mislim, da bi moralo iti brez problema. V kolikor ti ne bo ratalo, pa na forumu O portalu Ringaraja javi, da imaš problem, pa ga boste uredili, pa se bosta lahko dopisovali tudi preko RR nabiralnika. Pa držim pestke za obe, da sta oz. bosta nosečki
LP:rozica:

Stran: [1]