Neenaka lobanja (glava)? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

MansY -> Neenaka lobanja (glava)? (1.12.2008 9:26:13)

Z našim malčkom, ki je star 18 mesecev je čisto vse ok. Skrbi pa me, ker nima prav enake glave ... No, to pomeni, da je na eni strani nekoliko bolj 'buškasta' kot na drugi ... Ima kdo podobne izkušnje? Zadeva ni vidna, otipam jo le z rokami ... No, če ima kdo podobne izkušnje, pa naj mi kaj napiše. Te teme še nisem nikjer zasledila.

Vrtnica79 -> RE: Neenaka lobanja (glava)? (1.12.2008 10:16:43)

Kaj pa pediater pravi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] saj pomoje če bi bilo kaj narobe bi te na to opozoril.

MansY -> RE: Neenaka lobanja (glava)? (1.12.2008 10:18:09)

Pediater pravi, da on(a) nič ne vidi ... Ker samo pogleda ... Je pa res, da sem ga dajala spat večinoma na en bok ... Tam, kjer je glavica manj buškasta ... :((

Vrtnica79 -> RE: Neenaka lobanja (glava)? (1.12.2008 10:22:12)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] lahko da je res to od spanja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], če pediater nič ne vidi je pomoje vse vredu.

lukec -> RE: Neenaka lobanja (glava)? (1.12.2008 10:30:17)

Naš je imel podobno neenakomerno spredaj na čelu pa se je vse poravnalo.

MansY -> RE: Neenaka lobanja (glava)? (1.12.2008 10:40:44)

hvala... Ker meni že vsi v družini govorijo, da sem paranoična in ne vem kaj ... :) Mogoče sem res, ker sem imela kup negativnih izkušenj ... (ne z mojim sinom) ... Tako, da potrebujem informacije o tem, če ima tudi kdo drug podobne izkušnje, ker me to itak najbolj pomiri ...
:))

CatJa -> RE: Neenaka lobanja (glava)? (1.12.2008 13:36:25)

Moj skoraj sedemmesečnik tudi nima enakomerne bučke. Ne vem a se mu bo ali ne bo poravnala, ampak se ne sekiram, mislim, da nihče od nas ni povsem simetričen.

malla13 -> RE: Neenaka lobanja (glava)? (16.2.2009 13:25:38)

tudi moja hčera nima enakomerne simetrične glavice na eni strani ima malo bolj okroglo kot na drugi polovici jaz pa sem jo dajala spati na levi bok , desni bok nato pa hrbet in potem pri treh mesecih ko ni bilo več širokega povijanja  se je začela obračat in je začela spati samo na eni strani smo imeli full borbe moja pediatrinja je vidla ko sem ji povedala drugače se ne vidi je pa rekla da ni nič narobe naj še vztrajam pri obračanju sicer pa se glavica sama oblikuje nekje do 2 leta dokler se mečava ne zapre čisto in se bo glavica spreminjala.

poli* -> RE: Neenaka lobanja (glava)? (16.2.2009 16:57:28)

Jaz tudi mislim, dase bo glavica sama poravnala. je pa res treba pazit, da ne spi samo naenem boku. in kot je že predhodnica napisala ni nihče povsem simetričen

MansY -> RE: Neenaka lobanja (glava)? (17.2.2009 11:29:52)

zdravnica ga je pred mesecem pregledala in je rekla, da ni nič nenavadnega inp. Da ima tudi ona bolj buškasto glavo inp.
Je pa res, da moj zlati velikokrat spi le na enem boku - tako mu pač paše ... :) če ga pa obrnem, se zbudi! :)
No, mogoče delam iz muhe slona ... Sodeč po besedah mojih bližnjih, se me loteva totalna paranoia in moram nehat. Res je.
:)
lep dan.

Stran: [1]