TEVZI -> alergija na citruse (30.11.2008 21:44:35)
|
Moj 7M[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je pred enim tednom dobil izpuščaje po obrazu - lička, ki so se tri dni od pojava stopnjevali, sedaj je že precej bolje. Sumim na alergijo na citruse, čeprav je sam pojedel le žitno kašico, ki ji je bil primešan frutek z dodanim limoninim sokom, sem pa jaz ( se dojiva) v dveh dneh spila skoraj cel liter 100% juica iz pomaranč in pojedla cca. 5 mandarin na dan (smešno, a nekak so se mi poluštale in do sedaj sem pazla, sedaj pa praktično že vse jem...). Takšne izpuščaje je predhodno že nekajkrat imel, a v blažji obliki - prvič smo sumili cvetačo, ker smo jo ravno uvajali, drugič pa je bilo ko smo bili 4 dni na dopustu v hotelu in je štiri dni jedel kupljene kašice, ki jim je bil v glavnem dodan limonin sok. A ima katera izkušnje s tem??? Še nekaj saj če je otrok alergičen na kravje mleko in jajca, se to pri dojenju pokaže že takoj, če mati ta živila uživa, a ne? Midva sva poskusila malo rumenjaka, ampak samo en dan in v manjši količini mleko in ni bilo nekih reakcij, sedaj sem pa vseeno malo zadržana, čakam, da ti izpuščaji minejo, potem pa začnemo spet malo poskušat...
|
|
|
|