|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleč želodec
30.11.2008 21:22:47   
naia
pozdravljene,
sem v 29. tednu nosečnosti in se mi dva dni pojavljajo bolečine v želodcu, nč zgaga in podobno, ampak bolečine v želodcu, mogoče bi lahko rekla, da malo pekoče bolečine, ponoči sem se zelo pogosto zbujala zaradi tega, me tamala pritiska? hkrati me pa medenica sinoči ful bolela user posted image , se mi širi al kajuser posted image  mi katera, ve povedati, kaj lahko naredim, da olajšam bolečine user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boleč želodec
30.11.2008 21:28:01   
piamaria
jah spada zraven ja...Rupurut sem jedla od 3 mes dalje, pa skos sem pila Donat- prebava...na koncu druge nos. sem pa komaj hodila, ne samo zaradi kg, ampak bolela me je cela medenica, ko sem hodila, sedela, še ko sem šla na WCuser posted image
Saj bo hitr mimo, mogoče pa mine samo po sebiuser posted image

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2008 8:18:24   
pokec3609
jst sem imela 2 leti probleme z želodcem,, pa hodila okrog zdravnikov pa niso nič našli.
pol sem zbrskala na netu in vsako jutro pojedla eno žlico medu posuto s cimetom.
pa mi je ful pomagal in mam zdej že pol leta mir.
ne vem pa če se to lahk je v nosečnosti, da ne bi kaj škodovalo.

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.12.2008 13:15:25   
ursap
jaz ti svetujem Rupurut, je primeren tudi za nosečnice. če to ne bo pomagalo, pa obišči zdravnika.

(odgovor članu pokec3609)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.12.2008 14:57:30   
Najaa
Mene je najprej na začetku bolel želodec, če sem zvečer kaj takega jedla. Potem je bil nekaj tednov mir, zdaj se pa spet ne smem preveč najest pri obroku. Spada zraven, kaj češ. user posted image  Maternica pritiska navzgor.

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.12.2008 11:46:19   
tejčit
Jst pričakujemuser posted image 30.12,in me je te dni grozno bolel želodec.a je to po vašem tudi kak znak za zanositev.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.1.2009 16:25:33   
vesny26
v navodilih za Rupurut pise da NI PRIMEREN ZA NOSEČNICE. user posted image

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.1.2009 16:47:04   
Hope2
Rupurut se lahko vzame. Jaz sem ga v času zgage, priporočal G, pa tudi Pušenjak na MON-u pravi da lhko. Vendar to ni za pomiritev želodca.

(odgovor članu vesny26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?