Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:20:36
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you da ne boste zdej čist drugo temo usekale.......... To pa ne. Saj to se nam pa nikoli ne zgodi.
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:20:47
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Pa fleki od mučefita se poznajo. A ne obvladate nobene f.u.k. cunce pri hiši?
< Sporočilo je popravil ZARA -- 30.11.2008 20:21:06 >
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:22:05
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Pa fleki od mučefita se poznajo. A ne obvladate nobene f.u.k. cunce pri hiši? A daj, daj, veš koliko brisač se potem nabere za pranje No, pri nas bi bilo samo par dodatnih letno.
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:22:41
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ja, tudi ta mešanica z bombažem je zelo zanimiva. vsekakor moraš gledat, da ni zraven sintetike. Mogoče sem se pa na teh sintetičnih vlaknih dol dajala. A te bolj dričajo?
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:23:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa fleki od mučefita se poznajo Kaj je to mučefit
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:23:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Pa fleki od mučefita se poznajo. A ne obvladate nobene f.u.k. cunce pri hiši? Kdo pa takrat misli na cunje? Pa še s postelnjino se mora ujemati.
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:24:09
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Pa fleki od mučefita se poznajo Kaj je to mučefit Neki za na kruh namazat.
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:24:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Pa fleki od mučefita se poznajo Kaj je to mučefit Nekaj za lepšo polt.
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:25:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Neki za na kruh namazat. A na kruh je treba namazat, da bom lepa . Pri nas se v postelji ne je...kruha.
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:26:50
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: rija ja, tudi ta mešanica z bombažem je zelo zanimiva. vsekakor moraš gledat, da ni zraven sintetike. Mogoče sem se pa na teh sintetičnih vlaknih dol dajala. A te bolj dričajo? dovolj, da se razbiješ ampak nekaterim pa to celo paše....
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:27:10
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Pa fleki od mučefita se poznajo Kaj je to mučefit Če se zelo mučiš, si potem fit.
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:27:27
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Neki za na kruh namazat. A na kruh je treba namazat, da bom lepa . Pri nas se v postelji ne je...kruha. Pa saj lahko tudi samo namaz poješ, brez kruha. Imaš celo prav, drobtine potem pikajo.,
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:27:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Neki za na kruh namazat. A na kruh je treba namazat, da bom lepa . Pri nas se v postelji ne je...kruha. A ločujete? Samo klobaso, brez kruha?
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:30:57
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Neki za na kruh namazat. A na kruh je treba namazat, da bom lepa . Pri nas se v postelji ne je...kruha. A ločujete? Samo klobaso, brez kruha?
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:32:10
|
|
|
|
Anonimen
|
A ločujete? Samo klobaso, brez kruha? Red je red. Saj ves, da sem mahnjena na zdravje .
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:34:12
|
|
|
|
ZARA
|
Me to you. Ugotavljam, da ni zagovornikov svilenih vlaken. Upam, da se kdo še najde, ki jih ima, in pove kaj pozitivnega.
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:36:01
|
|
|
|
Volga
|
Ja, samo čeprav, pa mučefit in drobtine verjetno kar zdrsnejo dol. Če Zara drsi po tej posteljnini, ni vrag, da ne bi tudi ostalo.
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:36:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Če Zara drsi po tej posteljnini, ni vrag, da ne bi tudi ostalo
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 22:12:58
|
|
|
|
kaya2007
|
A daj, daj, veš koliko brisač se potem nabere za pranje No, pri nas bi bilo samo par dodatnih letno. pri nas tudi ne bi bilo gužve v pralnem stroju
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 22:19:52
|
|
|
|
anetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Me to you. Ugotavljam, da ni zagovornikov svilenih vlaken. Upam, da se kdo še najde, ki jih ima, in pove kaj pozitivnega. Če kupiš kvaliteto, kateri primerna je tudi cena, je prav super. Če pa kupuješ ceneno kao "svilo" je, tle pa res ni ne vem kake kvalitete, sama plastika.
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 22:54:01
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 A daj, daj, veš koliko brisač se potem nabere za pranje No, pri nas bi bilo samo par dodatnih letno. pri nas tudi ne bi bilo gužve v pralnem stroju kaj pa se šparate? saj se to ne znuca.....
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 23:23:29
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: urška IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Nikakva je, ker se ne da normalno dolčkat. no neki tazga sem hotla jaz povedat A ne da je čudno? Kar voziš se malo ja, ampak takrat ko ni treba
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?