Parkirišče v Celu? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

bambi -> Parkirišče v Celu? (30.11.2008 17:04:23)

Dobila sem službo v centru Celja in me zanima, če mi zna kdo povedati, kje lahko tam parkiram. Ker se vozim 50 km daleč, mi ni vsako jutro za iskat parkirišča, zato sem pripravljena tudi plčati, ampak ker Celja ne poznam kaj dosti, ne vem kje bi lahko to uredila in koliko stane?

LP 

Anonimen -> RE: Parkirišče v Celju? (30.11.2008 17:14:40)

Sicer nisem iz Celja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] , ampak ce ti slicajno nihce ne odgovori. Meni se zdi blizu centra parkirisce pri mestnem Sparu, to je parkirna hisa, noter je tudi Hypo, ce si lahko predstavljas, pa zdi se mi, da je to Ljubljanska ulica. Poglej na zemljevid, ce je kje blizu tvoje. Parking je pa tudi zunanji, ne samo v hisi. Cene pa ne vem.

cgorjanc -> RE: Parkirišče v Celju? (30.11.2008 19:06:54)

ja zdaj je odvisno v katerem delu Celja boš delala?

FORZA -> RE: Parkirišče v Celju? (30.11.2008 19:07:35)

Jas tudi delam v centru in ker me zjutraj malo čas preganja, ker moram peljati sina še do vrtca parkiram na parkirišču za občino, vendar odvisno kdaj začneš delati. Če začneš ob 8h potem je bolje da se odpraviš malo prej.
Lahko parkiraš tam ko je Tkanina(pri pošti levo in tam je veliko parkirišče), ali Dipo, ali pa v mestnem parku, ali zadaj policijske postaje je eno parkirišče, vendar čisto odvisno, če boš po 7 uri tam bo že večinoma zasedeno. Ali pa najbolje da parkiraš na parkirišču zraven želežniške postaje, tam se zjutraj še vedno najde prostor.
Je pa cena za celodnevno parkiranje 2 EURA.

Jančika_ -> RE: Parkirišče v Celju? (30.11.2008 19:19:38)

IZVIRNO SPOROČILO: cgorjanc

ja zdaj je odvisno v katerem delu Celja boš delala?

Ja, to. Potem ti bomo lažje svetovale. Center sicer ni velik, je pa več dostopov.

HuAnita -> RE: Parkirišče v Celju? (1.12.2008 14:08:47)

Če boš res v centru, ti priporočam, da se zmeniš na Žel. postaji - imaš tudi kar hiter dostop z AC (mislm da je Celje-Vzhod - Ljubečna izvoz). Ne vem več točno, koliko mesečno, ampak od tam do mesta imaš peš par minut, pa še direkto v center se ne drenjaš.

sonček85 -> RE: Parkirišče v Celju? (1.12.2008 14:14:52)

pri tkanini ,blizu dipo trgovine je celodnevno parkirišče 2 e.Je pa res odvuisno kje v mestu,ali blizu spara,ali blizu Mcdonald'sA

bambi -> RE: Parkirišče v Celju? (1.12.2008 14:17:16)

O hvala za odgovore, no da bom bolj natančna, delala bom na Celjskem sodišče.....

barika -> RE: Parkirišče v Celju? (1.12.2008 23:04:49)

IZVIRNO SPOROČILO: bambi

O hvala za odgovore, no da bom bolj natančna, delala bom na Celjskem sodišče.....

Garažna hiša na Ljubljanski, je ene 5 minut - še to ne stran, pa še lepo si na suhem, lahko pa zakupiš prostor (no vsaj nekaj časa nazaj je bilo).

Poka -> RE: Parkirišče v Celju? (11.12.2008 9:14:07)

Ne na železniški!!! Nam se je enkrat res mudilo, smo šli iskat nekoga na postajo in smo tam parkirali. Ko smo hoteli ven, se rampa ni hotela odpret, sploh ni reagirala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Pokvarila se je in menda se to večkrat dogaja, v hiškah pa ni bilo nikogar. Ko smo šli vprašat na postajo, naj uredijo, so rekli, da ne bodo nikogar klicali, če nas ni več, ki smo ostali not "ker se ne splača". Ker smo rekli, da jo bomo pol pač razbili - so nas pač mogli spustit. 

Stran: [1]