Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Če evrčki niso problem in ste za Č/B 30.11.2008 22:55:44
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 Voziček za 2.200 evrov kupijo mali ljudje. zakaj? številke so zelo relativne...nekomu je 2000€ toliko kot, je zate 200€. in pač kupi tistega, ki mu je všeč. kaya....mogoče je pa mislila....po višini..... verjetno se za ta denar fajn regulira ročaj....
< Sporočilo je popravil rija -- 30.11.2008 22:56:17 >
|
|
RE: Če evrčki niso problem in ste za Č/B 1.12.2008 14:48:16
|
|
|
|
kaya2007
|
kaya....mogoče je pa mislila....po višini..... verjetno se za ta denar fajn regulira ročaj.... ajaaa, no, zdaj pa razumem..se opravičujem za nesporazum saj sem res bolj majhna, ja.
|
|
|
|
RE: Če evrčki niso problem in ste za Č/B 1.12.2008 16:45:16
|
|
|
|
koala
|
Meni niso všeč, pa četudi bi mi bili, ga definitivno nebi kupila, ker se mi zdi absolutno preveč za stvar ki jo otrok uporablja tako kratek čas.
|
|
RE: Če evrčki niso problem in ste za Č/B 2.12.2008 1:01:48
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Sto ljudi, sto čudi. Sto vozičkov, isto sr.anje. Samo cene nihajo. Voziček kot voziček, funkcijo vsi opravljajo nekak enako. Jaz grem raje kam na lepše za tak denar. No, tudi za manj.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?