Čiračara -> Papež (1.4.2005 13:00:49)
|
Ah, da že enkrat končamo to temo, bom povedala tole. Nekateri so zaslepljeni z vero, drugi smo nekaj vmes, tretji popolni ateisti.Vsak ima pravico do svojega prepričanja. Naredil je kaj dobrega, tud dost slabega (moje mnenje seveda, da ne bo spet kakšne panike in obsojanja), zato naj v miru preživi tiste svoje zadnje ure. Meni njegova osebnost in njegov blagoslov ne bosta "prinesla" službe, solidnega življenja, zdravja in osebnega zadovoljstva. ZA VSE TO SE MORAŠ POTRUDIT SAM!!!!Tolažbo in "blagoslov" najdem v dobrem človeku, kot je moj mož in ne v papežu. On mi nažalost ne bo nič pomagal. Kdo pa verjame, da mu bo je njegova pravica, ki je ne obsojam. Pa še tole draga žirafa (le zakaj nisi prijavljena??) naj ti odgovorim.Praviš naj se s Tjulo javiva, ko bova kaj dobrega naredili za cel svet.Meni veliko več pomeni, če lahko pomagam družini( mimogrede, skrbim tudi za nepokretno babico) in njena hvaležnost in to, da ji lahko pomagam je zame "blagoslov". Pa še nekaj drage moje: v sorodstvu smo imeli primer pedofilije v cerkvi. A vera in Vatikan učita in podpirata to? To je bil res en velik "blagoslov" za vse nas. LP
|
|
|
|