Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje lahko kupim igralno hišico?? 30.11.2008 10:07:05
|
|
|
|
Jančika_
|
pepa, a veš, da sem zdajle začela prav razmišljat, da bi ti jo prodala, ker mi žere živce (tiste žogice so POVSOD ), ampak jo imata tamala dva tako rada, da je ne morem dati od hiše. Žal ne vem, kje bi to lahko kupila, ima pa prijateljica home-made varijanto: kupila je napihljiv bazenček in žogice posebej (v BC jih imajo), pa se ravno tako fajn obnese. Tisti šotor iz Hoferja ima sicer mrežo okoli, ampak to naših dveh ne ovira, da ne bi vseh žog zmetala ven , tako da je verjetno čisto vseeno, če je samo bazenček.
|
|
|
|
RE: Kje lahko kupim igralno hišico?? 30.11.2008 14:53:36
|
|
|
|
StBarbara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR pepa, a veš, da sem zdajle začela prav razmišljat, da bi ti jo prodala, ker mi žere živce (tiste žogice so POVSOD ), ampak jo imata tamala dva tako rada, da je ne morem dati od hiše. Tisti šotor iz Hoferja ima sicer mrežo okoli, ampak to naših dveh ne ovira, da ne bi vseh žog zmetala ven , tako da je verjetno čisto vseeno, če je samo bazenček. '' naš jo tudi obožuje, ampak tako kot pravi Jančika te žogice so potem povsod. Ampak res povsod Prejšnji teden sem jo še videla v enem od Hoferjev. Zdej se pa ne spomnim, ali na Viču ali pa na Vrhniki. Kaj pa če jutri pokličeš in vprašaš?Mogoče pa niso uspeli vseh prodat.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......