tane -> RE: Potovanje po Floridi s 15 mesečnim otrokom-da ali ne? (30.11.2008 9:32:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Odvisno od tega, kako in koliko ste navajeni potovati in kako si sicer fleksibilna oseba na potovanjih. Ce so ti domaca in blizu in se znajdes, pojdi z malo, samo poskrbi za zavarovanje, ker je v Ameriki zelo drago, ce se ti kaj zgodi in rabis zdravnisko oskrbo. Ok, za sebe ze nekako preguras, za otroka pa ni fajn, tako da se le prej pozanimaj in uredi, da te ne bo skrbelo. Ce nisi navajena na potovanja in ce se ti ze vnaprej pot zdi (pre)velik zalogaj, jo raje ali pusti doma ali izberi drugo bliznjo destinacijo. Ljudje smo razlicni in tudi na potovanjih smo navajeni na razlicno komoditeto. Kar je meni ok in sprejemljivo, je lahko tebi muka. gabi29, bolje ne bi mogla napisat kot je rekla Mič II se popolnoma strinjam. je pa tako, kot je rekla jaz sem veliko potovala in sem tudi izredno fleksibilna in se mi to sploh ne zdi tema za diskutirat, poudarila bi tudi to, da je Florida tako kot je napisala ena če bi šel na dopust na Hrvaško, morda še bolje, ker so Američani totalno prijazni, ok samo avion je v igri. ne rečem če bi govorila, da boš šla v Indijo ali kakšne bolj problematične kraje...jaz sicer ne kompliciram in bomo šli verjetno na Tajsko. glede druge opcije, da bi otroka pustila doma se pa sploh ne zdi napačna ideja pa samo za 14 dni in to, da bosta sama s seboj bo samo koristilo vama in posledično tudi otroku, ker kaj pa veš lahko se še enkrat na novo zaljubita. razen seveda, če ga boš preveč pogrešala potem bo pa potovanje čista muka. odločitev je vajina, ampak le še to otrok ni ovira...
|
|
|
|