Kranjcanka -> RE: kaj vse potrebujem? (29.11.2008 19:25:41)
|
tetra majic jaz nisem potrebovala, so bili bodiji cisto dovolj. Je seznam od AnciM najbrz kar dovolj, samo jaz sem imela vsega vec, bolj zato, da nisem cakala da se stroj nafila... bodiji ni treba, da so preklopni, ce imas slucajno navadne, se hitro navadis, da se ne bojis glavice :) dodaj se termo nogavicke za cez zabice, ne dajes vedno v copatke bombazne kapice/podkapice imej vsaj 3. ze zato ce das eno na glavo po kopanju in gre nato v pranje, ti pa kasneje na sprehod... jaz sem prvi mesec, dva imela vedno bombazno kapo pod pleteno/plisasto. Pa mogoce je prakticno, da ne startas s st. 56, ampak kar z 62. se nikjer ne pozna, sploh ne pri zimskih dojenckih. itak je vsaka stevilka na zacetku aktualna kaksna 2 meseca ali celo manj. pa dobila bos od obiskov gotovo cel kup takih in drugacnih jopic, majck, hlack itd.. Mi smo imeli vsega ogromno ze na zacetku, potem po potrebi dokupujes, predvsem tisto, kar ti je vsec, in ne tisto, kar dejansko rabis. Jaz sem se zdaj, ko cakamo drugega, dokupila ta cortkane zadevce, pa jih bom gotovo se :) Aja mogoce samo se to, tistih klasicnih zametnih zabic ki se zapenjajo na ramicah nisem nic rabila. So se mi zdele staromodne:) sem imela rajsi bodi, pa cez navadne zabice do pasu, cez pa sem ga oblekla v kar mi je bilo pac vsec.. Lp
|
|
|
|