Anonimen -> RE: Božičkovi pomagači 2008 (17.3.2009 20:21:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Pr nas se je začelo ... uveljavljanje njene volje ... jo bom začela navajat, da sama zaspi, ni druge. Sej mogoč se zdle sliši, kot da sm totalno stroga pa smotana in brezčutna ... ampak neki je treba nardit, trenutno je to najbolš. Katja ne sekiraj se ... če se mala kako minutko pojokca je ne bo konec, če si prepričana, da ji nič ne manjka. Pri nas je bilo prvi mesec podobno ... mala je kar jokcala in jokcala in ni hotla sama zaspat, pa je bila že tako utrujena, da so ji očke kar skupaj lezle. Pa sem jo nosila gor in dol tudi do 11ih zvečer. Potem pa je bila enkrat zraven prijateljica in je rekla, naj si ne delam tega in naj tamalo navadim, da bo sama zaspala ... potem sem pa uvedla večerno rutino in jo po umivanju, flaški in crkljanju dala kar lepo v posteljico, prižgala uspavanko in šla iz obe ... pa je bilo 4 večere malo joka, ampak na koncu nama je uspelo in sedaj punca že 2 meseca lepo zaspi sama že okrog pol 8ih ali najkasneje do pol 9ih zvečer. Če jo pa kaj zbudi in se začne jokcat, grem pa samo brez besed v sobico, ji dam dudo, jo pobožam po ličku in grem ven ... tudi po 10x na večer če je treba. Aja, še to me zanima ... kako je sedaj z zgoščevanjem mleka z riževimi kosmiči? Že kaj prakticirate to ali ne? A se te kosmiče v vseh trgovinah kupi? Kateri so najbolj fini? A jih daš potem to po flaški? Je treba kupit cucelj z večjo luknjo, kako veliko? Uh ... je to enih vpašanj [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|