Anonimen -> RE: Božičkovi pomagači 2008 (2.3.2009 10:35:07)
|
Alo, punce! Jaz sem danes fuuuul naspana, ker sem po dolgem času spala 8 ur v kosu ... no saj bi jih lahko še več, pa sem se šele ob 11ih spravila v posteljo ... tamala je pa namreč danes prvič čisto prespala noč in zaspala ob po 8ih in se zbudila zjutraj ob 7ih [sm=bravo.gif] ... bravo Neži!!! *nina*, no fino pol imava pa že 2 na isti dan RD [sm=bravo.gif] ... jao kolk bo veselo ... no upam ... pa de revno na sredo, jaz sem pa tako upala, da bo na vikend, da bomo vsi skupaj. No zdaj pa ko pride med tednom si bom nujno mogla eno družbo dobit, ker če ne, postanem taka otožna. IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m Hoj, ja pri meni tudi neki štrajka s hrano, čez dan bolj malo je, ob petih zjutraj pa sprazne celo joško in pol druge. Smo pa bili v soboto z babi in dedijem na morju, bilo je ful fajn. Sam jaz sem imela potem že prav trde joške. Seboj sem imela za dva obroka napumpana mleka. Je bila prav gužva, tako da sploh ne vem kam bi šla, če bi jo hotela podojit, ker glih med folkom pa mi ni prav všeč. otika, jaz imam od Quinny-ja voziček. Sem hotela danes kaj v Domžale pridet, pa zgleda ne bo nič, zaradi vremena. Jaz jo imam še vedno oblečeno v bodi z dolgim rokavom in čez še eno majčko. Zdaj ko je bilo bolj toplo, sem jo potem samo še v pajaca dala. Tasa, a imaš slučajno take daljše pobarvane lase? Ker zadnjič sem za bistrico eno mamico z rdečim Quinnyjem srečala in s takimi malo daljšimi in pobarvanimi lasmi in me je ful gledala sam sem si mislila da vseh mamic z rdečimi vozički pa ne bom spraševala če so tase iz RR (še nisem vedela, da imaš Quinnyja) ... ker rdečih vozičkov je v Domžalah kar precej, beš Mutsy z rdečo rožo pa samo eden [sm=smiley36.gif]. Glede dojenja v javnosti ... zdaj imajo več ali manj vsi ti večji trgovski centri poleg WC-jev tudi previjalnice in dojilnice ... tak da če greš kam na izlet, se je pol fino tako nekak organizirat, da si v času ko je bebica lačna, nekje v bližini kakega takega centra ... no saj zdaj ko je mraz zunaj ...
|
|
|
|