5ra_28
|
Cipresa...če hoče jest, je bolje kot pa če ne bi!!!!!! Bodi srečna. Huje je pri zaspančkih, ko te vsi forsirajo, zbujaja ga na 3 ure, oni pa bi splai. Sreča tebi, vsaj to...glede na ponovne priobleme kot pri tavečjem. Takole...prebrala sem vas Sam nas je res mal tukaj... Ja, saj sem vedela, da bo čas le med spanjem, sam...ko moraš v tistih treh urah poskrbet za sebe, doma, pa potem mal zmanjka za RR. SAm emn je fajn, da smo ostale skupaj!!!!!! Dojenje...super že od začetka. Desna bradavica dva dni hudo bolela v P, ampak bilo boljše, ni pa nič krvavela, sam ko je zagrabil je bilo njahuje, potem pa se navadim. Sem imela 3.dan naval mleka, joške napumpnae, pa teklo mi je, da sem blazinice rabila, potem pa več ne. Zadnji dan v P, 6. dan po porodu pa sem spet rabila blazinice in jih še danes. Menjavam isto kot plenice, . SAm si ga ne nameravam črpat, ker ga bo potem še več. Saj veste, povpraševanje..poraba... Spanje....spi, previt, dojit..pa spet od začetka... Jok??? Kaj je to??? V celem tednu v P enkrat do 2x pravi jok, ostalo sam mal zajamra ko je lačen, pa še ga previjam... No, včeraj smo se zjokali za cel teden nazaj..šraufanje. Sprehodi..še nisva bila...smo komaj 2 dni doma.. Če bo vreme ok, v naslednjih dneh, ko je ati doma 4 dni (zdaj pa je 2 dni delal--očetovski po delih) Sigurno sem kaj pozabila.... Bom dodala...ko se spomnim. Ja, Otika, do 3 l tekočine, voda voda in še voda...več kot pa delaš, pa ne moreš..ker je odvisno od ženske do ženske... AJa, vam povem, kaj mi je rekla sestra v P...skoraj kot vic... DA so imeli eno žensko v sobi ki je imela probleme z dojenje, zraven pa na postelji ciganka s fuuuul mleka (itak otroci kot po tekočem traku)...in da vedno ko je mami tistega otroka šla na wc ali pod tuš, ga je ciganka dala na zizo. Mali pri mami ni nič jedel, na kilaži pa je dobival. Pa so se fuul čudli. POtem pa so jo dobili. Ona pa je rekla,..če pa je bil lačen, ona pa je imela preveč mleka. HAHHAHA, a GROZNOOOOOOOOO, jaz jo zadavim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!