zverinca
|
joj Otika, mene pa baše če mojega ni doma za kosilo, ker potem samo sebi kar ne skuham.. danes recimo.. in potem sem tečna na njega ma si bom eno pašto s tuno naredila ali pa kar polento Sem pa imela prijateljico na obisku danes, da sva malo počvekali, vmes sem lepo dojila, 2x previla, pa še malo dojila, zdele sem ležala 1h, počakam da pride princeska, mali škrat spi... mi je pa žal, da je zunaj sonce, jaz pa ne smem ven, ne še ta teden, niti do vrtca... moram pa nagruntat kaj bi počeli danes, ker bom samohranilka, moj bo zgleda delal do večera... še jutri, potem pa bo do januarja doma (očetovski dopust pa še nekaj kolektivnega) upam da res!! Spletka, jap, moji problemi so na spisku ... ok, sladkor so danes odpisali, vsaj nekaj, se imam pa iz neznanega razloga lušno po vsakem grižljaju katerekoli hrane - se mi začne vrtet in vrteeeet, pa ne vem zakaj. Dr pravi da je lahko vse še od CR, okrevanje, vseeno je to operacija. In s tem povezano je tudi moje počutje. Ma sej sem kr ok, nekih ful bolečin nimam, niti šiv me ne boli, čutim pa celo maternico, kar nekakšen pekoč občutek, ker se še krcči - po CR traja dlje, jemljem nalgesin in je lažje. Sem pa prehlajena, na desno uho ne slišim (to bom izkoristila za kakšno ignoranco tašče, hehe), pa kašljam, pa smrkam, pa vrti se mi, pa pritisk.... ampak volje sem pa dobre, kar šteje, neda? uh tele zlatenčne lučke so zoprne ja, pa nageci morajo biti. Jao boščki mali. Ma sam da ste pregnal rumenost pa je ok. Otika, ima pa ful laskov Neža!!!!! iiii, pa božični kompletek evo, še jaz našega fantina nalepim... prvi spontani smejki aha, evo, se oglaša.... fajn bodte mamice, počivaaat!!
< Sporočilo je popravil zverinca -- 9.12.2008 14:02:43 >