5ra_28 -> RE: Božičkovi pomagači 2008 (31.7.2009 8:55:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika samoje pa sedežna ravno toliko od tal dvignjena, da se Neži lahko spodaj splazi ... bemti, enkrat sem jo koooomaj ven dobila, ko je bila čisto v kotu nekje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]...saj vem, da je bilo to že skoraj nevarno, sam se vseeno smešno sliši. Glede kablov pa nisem mislila, da kar visijo...sam...midva jih res nikjer nil nimava. Edino od laptopa, ta pa je za sedežno in se potem kar vklopi na laptop, ko sva na sedežni. Barska stolčka pa sta tako težka, da jih še jaz komaj prestavim, tako da še Taiu manjka kar nekaj moči..[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Edino iz kroma so, pa se noter gleda, pa vse poslini in spaca. [sm=jezicek.gif] Omarce za čevlje pa so viseče, tako da še do njih ne more, sem mu pa zadnjič odprla en regal v kuhinji, pa mi je ven vzel pecilne in vanili praške, pudinge...je rekel, da bo nekaj na hitro spekel.[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ja, se je začelo tisto obdobje, ko zagrabi vse, kar mu pride pod roke. Pri nam so edino resaste zavesice njemu tako kot Neži čevlji, ostalo pa je vse fiksno. Razen copate vedno vzame v roke, če midva najine kje pustiva.
|
|
|
|