5ra_28 -> RE: Božičkovi pomagači 2008 (20.7.2009 12:25:44)
|
helo, mi smo se včeraj kopali na bazenu pri tastu. Mali pa je bil mal v svojem bazenu, mal v svojem čolnu na velikem bazenu in smo si ga 'podajali'. [sm=smiley36.gif] Danes pa sva zjutraj s taiem že bila n pohorju!!! Peš gor in dol, tako da se počutim suuperrr!!! Popoldan pa kopat verjetno. Spet. Joj, naj se malčki hitro pozdravijo, tisti ki so bolani. Jaz si sploh ne znam predstavljat, še ni bil niti EN DAN bolan, nič vročine, nikol nič. (nok nok na les) Arupnik...dokler se otrok sam postavlja na nogice, ni nič hudega, ker je to njegov razvoj. MI ga edino ne smemo prehitevat. Naš tai isto. Se priplazi so sedežne, se postavi na kolena, rokce gor in že nogice dviguje, sam mu ne rata najbolj še. jaz mu mal pomagam včasih, d amu pokažem postopek[sm=smiley36.gif], drugače pa ne, pa je pač tak. Pa v posteljici tudi se da na kolena, dvigne ravno, prime za ograjo in se hoče vstat. Bo, kmalu. Tai se je že par krat vdaril v ograjo pri teh njegovih podvigih, pa je mal zajamral ali pa mal zajokal, pa je bilo ok. Da bi pa nazaj padel, pa ..le že nekako lovi ravnotežje. Jaz imam čez dan njegovo dekco in igrače gor ravno pred sedežno, tako da ravno tam ko se plazi in dviguje gor, je dekca..tako da če ga slučajno zanese. Tinca123..super za Maček Murija.[sm=bravo.gif] baj baj...
|
|
|
|