5ra_28 -> RE: Božičkovi pomagači 2008 (16.6.2009 8:46:49)
|
Jutro... Na hitro... Jaz sem hotela kupit Taiu ta mali bazenček, te najmanjše sem gledala, pa ga je njegov dedi prehitel, mu je kupil bazenček in čoln (za po svojem bazenu vozit:), dva otroka skupaj:::)))), pa sem jih tudi imela v BC nagledane, so nekak imeli največjo izbiro, pa te z žirafo, pa nekakšnim mostom prek itd. V majehn bazenček samo mi sam mal vode, ker se na sončku hitro segreje. V velikem bazenu pa je bil v čolnu in ne sam v vdoi ali v fredovem obroču, ker je bila voda mal hladna zaradi dežja zadnjič (no,mi smo se kopali, za otroke pa ravno ni). Na morju še en vem kako bo. Itak gremo na prodnato plažo, kjer bo bolj ob robu čofotal, tam pa je tudi toplejša voda. Pa tudi če se greš kopat na morje, čutiš da je pri 'naših nogah' globje voda hladnejša kot na gladini, do tja pa nogice ne sežejo. Probala ga bova dat v vodo tudi dlje, ne sam ob robu, če pa mu en bo pasalo, pa ga pač ne bova silila. Zato pa zdaj mal vadimo, da se vode navadi, da ne bo na morju na plaži prve tri dni jok in kričanje.[sm=jezicek.gif] Temperatura vode...jaz sem že pri njegovih dobrih 2 mesecih nehala uporabljati termometer pri domačem kopanju. Kar po občutku in komolc noter! Pa je bilo vedno ok. Ali pa sva se skupaj kopala. Ko pa smo se pri 4 mescih preselili, ap nimava kadi, ampak sam tuš, pa ga sploh več en kopat v malih banjicah, ampak ga kar tuširam! Pa voda tud nima 37 st.C, ampak je primerno topla. Fredov obroč...zadnjič sem ga zasledila v Tušovem katalogu, je bil v akciji za 5 eur. Mogoče ni bil ravno neka znamka. No, pa ga potem nisem kupila. Jaz tudi ne kupim vsake stvari. No, skoraj nič od teh pripomočkov. Se mi zdi da je pol tega kmpliciranje ali pa res prehodno, za kak mesec sam. Tolk o kopanju, zdaj pa še v hribe...[sm=smiley36.gif] včeraj smo šli popoldan na Pohorje s tamalim v nahrbtniku. Katja...ful fajn, a ne da??? Ko smo prišli že dol, so mu očke že kar skupaj lezle. 100 metrov pred avtom pa je zaspal kar v nahrbtniku. No, zdaj bomo hodili redno, 4x na teden. lep dan.
|
|
|
|