nanaa -> RE: Božičkovi pomagači 2008 (7.5.2009 22:47:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suni Moj gre na ta tečaj drug teden, jaz na žalost ne morem, ker naša ne zdrži tri ure brez joške, še posebej zvečer ne... In res, blagor tistim, ki spite celo noč... mi smo se tam okrog tretjega mescea že samo 1x na noč dojili, zdaj pa spet 2x ali 3x... user posted image ... Sicer pa, punce, polna luna se bliža, bo potem bolje! Tudi mi smo na istem. Bo že... ja tudi pri nas je tako.:) Sem ji pa sedaj že tri dni dajala sok od jabolke, a ve ste potem dale korenček, ali ste ga skuhale ali surovega nastrgale pa sok stisnile? Mene kar malo skrbi to uvjanje, pa koliko, pa ur se držati....ah najprej sem se jezila, da samo dojimo in nikamor ne morem sedaj me pa tole skrbi:)....sej ko bom imela drugega, tretjega bo že bolje.:) Smo se pa tudi mi končno zmenili za krst in ga imajo 7 junija in to med mašo, sva želela kar po maši pa naš župnik nič ne popusti. Ali jih ve mažete s krememi za sončenje, jaz jo do sedaj še nisem, samo razmišljam da bo treba, da ne bo rdeča kožica. Ja naša ima tudi bolj manekenske mere, včeraj sva jo tehtala ima 6.160g pa pravi dohtarca, da morajo dojenčki pri 6 mesecih podvojiti porodno težo (to smo sedaj že pri 5 mescih) pri 1 letu pa potrojiti.
|
|
|
|