martka -> RE: Božičkovi pomagači 2008 (16.4.2009 9:13:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m Jaz jo imam še vedno v košari in postane samo tečkasta, ko rata zaspana, to traja pet minut potem pa zaspi za kakšno uro. Imam pa igrače okol namontirane, da ji ni dolgčas. Pa vzglavje sem ji malo podložila. Kaj pa če probaš z lupinco jo okrog vozit. Naša je v lupinci ful zadovoljna, ji ful paše tak položaj, tako da če grem kam z avtom, ne nosim več košare zraven. Pa od četrtega meseca dalje ni pomoje nič narobe če je kakšne dve, tri ure v njej, glede na to da je meni v razvojni ambulanti P svetovala, da naj jo imam raje v lupinci kot v ležalniku. tudi gaja ima polno igrač okoli. in seveda dvignjeno vzglavje. in eno zrolano plenico (v povšterček preobleki) pod rito, da dol ne leze. pa ji je ok. ja, tudi jaz sem jo 2x imela v lupinici, (ker sva bili z avtom do sprehoda) pa je ful uživala. poskusi 1-2x potem pa še vedno lahko namontiraš športni del. jaz bi najprej poskusila dvignit vzglavje v košari in dat okoli igrače, potem lupinico in nazadnje šp. del. odločitev je pa seveda čisto tvoja. meni se v šp, del ne mudi. košara je pa notranji del dolga 80cm, tako da... ne, saj ko bo čas bo šla v športni del. sam na morju bo pa v košari spala. zdaj maja sploh, avgusta bomo pa videli.
|
|
|
|