Detece -> RE: Božičkovi pomagači 2008 (1.4.2009 20:12:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara6.11 Evo mene spet po dolgem času, in če po pravici povem, sploh me pridem do računalnika, pa čeprav je mala pridna velikokrat kar na hitro preberem in že letim! vidim da tudi vaši srčki rastejo kot moja! grozno prehitro! Jaz GH uvajam že od nekje 4 meseca( zdaj bo stara 5, 6aprila) in ji kar tekne! jemo že jabolko, hruško, banano, piškot, samo ne še za cel obrok, tako da ji ponudim še mleko.Spije ga še okoli 100ml, no maximalno(Smo namreč na AM)! Imam pa en problem! Mala je že kakih pet dni prehlajena, kašlja, smrka bolj malo, nima vročine. Sem bila v ponedeljek pri zdravniku pa mi je rekla da je samo prehlad in naj ji spiram nosek in da se bo tisto kar se ji nabira v grlu šlo samo od sebe naprej.O.k vse lepo in prav ampak mi ne je zadnje 2 dni!! ponavadi je pojedla vsak obrok vsaj 150+Am 4 krat na dan, zdaj pa 50 ali pa še to ne, in tudi čaj zavrača se dere k [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] ! Ali je to normalno? Ali ima katera kaj izkušenj s tem? Drugače je pa skozi dobre volje, se smeji, brca in tudi noč prespi kot ponavadi.Ali naj grem še enkrat do zdravnika?Sem pa robala že vse stvari( kreme, termofor na prsa...) Lepo se mejte! in se tipkamo! Kar pojdi k zdravniku. Jaz sem tudi šla večkrat in hvala bogu da sem šla. Ker iz nedolžnega prehlada se je razvil bronhitis. Ker sem bila pravočasna nama ni bilo potrebno v bolnišnico in sem ga lahko sama doma pozdravila. Drugače pa fejst s fiziološko spiraj nosek, lahko po eno šrico (2ml) na eno uro, da se slučajno ne zabaše in pol bo imel velike probleme, tako kot mi - so nas v bolnico napotili na aspiriranje.
|
|
|
|