Anonimen -> RE: Božičkovi pomagači 2008 (30.3.2009 14:41:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vplanu Otika: daj napiši kako vama gre z Nežo uvajanje GH. Ja gre nam tako, da ji po 2 dni dajem po par malih žličk (2-4) iste hrane ... naprimer najprej sva bili 2 dni na korenlku, potem 2 dni na jabolku, pa 2 dni na karfjolci pa zdaj 2 dni na hruški ... v biustvu ji še ne dajme z namenom, da jo nasitim, ampak z namenom da se nauči da to na žlici jo lahko tudi nasiti, da spoznava okuse, da vidim kaj ji odgovarja in kaj ne ... v končni fazi pa da se zabavava ... pa do sedaj sem ji vedno dala za okušat kako uro do dve po obroku, danes sem pa hotela z riževimi kosmiči začet obrok ko je lačna in ga nadaljevat s flaško, pa ji ni šlo v račun kaj ji to v usta bašem, če je pa ona lačna in rabi flaško [sm=smiley36.gif] ... tak da gre tole uvajanje po polžje naprej in prav je tako! Ja tale tragedija je res grozna ... mogoče sem jaz malo na boljšem, ko na niti nimam časa in ne volje, da bi po netu za novicami brskala ... še tule na RR včasih nimam časa pogledat ... tak da sem tudi danes šele zvedela, da naj bi umrl Damjan Cavazza ... [sm=smiley13.gif]. Kako ste drugače kaj na ta deževni dan? Jaz sem še kar ... me gor drži to, ko je tamala tako pridna in se skos smeji in nekaj gruli. Pa še navadla sem jo, da čez dan v posteljici sama zaspi in od kar nama to ratuje, je prava milina. Saj ko rata sitkana in zaspana, jo samo v posteljico odložim, navijem vrtiljak in zaspi ... sicer samo za pol ure, ampak važno da je potem eni 2 uri spet ko sonček [sm=smiley1.gif]. Skorpika [sm=bravo.gif] za slikice! Jao so pa fletni vsi tile naši čmrlji!!! A veste da jaz pa ne vem kdaj točno sva midva najino flenčo naredila ... je bila pa zajle en dan obletnica pluska na testerčku [sm=smiley36.gif].
|
|
|
|