Anonimen -> RE: Božičkovi pomagači 2008 (25.3.2009 20:21:18)
|
Punce, tole čofotanje je zakon!!! Naša je tako uživala in brcala, daje joj! Mi je ful všeč, ker je ta bazen odprt samo tako za tečaje in ne za vse. Voda je ful topla neki čez 32°C, povsod so klančki in se da bp z vozičkom pridt, v eni garedrobi so blazine po tleh, da se one dojenčke tam zrihta ko se že kotalijo, v drugi so oblazinjene mize, da se manjše dojenčke tam uredi. V vodi si dejansko 45 minut (če otrok tolko zdrži), al pa še kako minuto dlje, s tem da so otročki prve pol ure v fredovih obročih in delaš razne vaje, zadnjih 15 minut so pa v naročju, brez obroča. Cena je 90€ za 10 srečanj v to ceno je pa všteto kopanje oz. vodena vadba za otroka in 2 spremljevalca, izposoja fredovega obroča in neoprenskih hlačk. No slikanja pa ni ... moraš imet kar sam fotkiča s seboj. Tak da jaz sem fuuul zadovoljna in že komaj čakam naslednjo sredo!!! No zdaj grem pa jest, ker me je voda čisto sestradala, pol pa pripravit predstavitev za jutri, ko končno na faksu predstavimo en projekt, ki ga vlečemo že skor 3 leta [sm=smiley9.gif].
|
|
|
|