|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali poznate Vido Žabot?
1.4.2005 8:32:58   
Anonimen
No, ali jo? In predvsem, kaj mislite o njej?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ali poznate Vido Žabot?
1.4.2005 8:35:35   
Anonimen
Videla je sicer še nisem, poznam pa jo tako tako. Kaj si mislim o njej? Pojma nimam, kameleon :ups:

Malo mi je mimo vse skupaj, najprej taka huda vera, ponižnost, potem pa čisto druga (skoraj) skrajnost. Ne vem no: si ali nisi:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ali poznate Vido Žabot?
1.4.2005 8:35:44   
baguSka
Ne. Vem pa za eno Vido - v albinini glavi.;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ali poznate Vido Žabot?
1.4.2005 8:36:25   
Anonimen
Ja, krent, tisto bi,ne samo v glavi, v resnici ;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ali poznate Vido Žabot?
1.4.2005 8:41:52   
nejcko
Poznam jo samo iz medijev. Se mi je zdela zelo v redu, zdaj pa res že dolgo nisem nič zasledila o njej - od tiste afere s članki v Jani.
A je spet kaj naredila:ups:kar je šlo mim mene?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ali poznate Vido Žabot?
1.4.2005 8:43:24   
baguSka
Mogoče je pa metina prjatlca k tkoze poizveduje o njej..:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ali poznate Vido Žabot?
1.4.2005 8:44:04   
Anonimen
Ja, poznam. Preko medijev, mislim. Pa mi tudi ni čisto jasna. Podobno mislim kot Albina. V začetku se mi zdi, je bila v redu. Zdaj pa že malo pretirava.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ali poznate Vido Žabot?
1.4.2005 8:45:49   
ajda11
To je tista bivša nuna se mi zdi. Sem jo ne dolgo nazaj gledala v odaji, ki je v nedeljo zvečer-pri Galuniču in moram rečt, da super izgleda. Le razumela sem jo bolj malo, je za mojo pamet preveč načitana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ali poznate Vido Žabot?
1.4.2005 8:48:09   
nejcko

Pa dejte no povedat, kaj je spet naredila???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ali poznate Vido Žabot?
1.4.2005 10:16:25   
ZARA
Poglejte si film Sestre magdalenke,pol vam bo pa baje vse jasno!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ali poznate Vido Žabot?
1.4.2005 10:21:57   
Anonimen
Vida Žabot....ženska misli, da je Boga za krofe prjela... Eh, se strinjam z Albino! Al si al nisi. In če preživiš 20 let v samostanu... pol pa izstopiš, pa ful šimfaš... ma po moje more bit z njo nekaj narobe ne s samostanom.
A je brala katera njeno knjigo? meni je čist mimo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Ali poznate Vido Žabot?
1.4.2005 11:00:53   
dory
Je od enga frenda teta...zlo zanimivo razmislja...jaz osebno jo rada poslusam :)...kako je bla vcas nuna pa kako zivi danes me pa ne zanima...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?