ime Ela in Ana (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

A-N-J-A -> ime Ela in Ana (1.4.2005 8:24:53)

Z možem imava v ožjem izboru ime Ela in Ana.Za Ano sem slišala da jih je veliko za Elo pa se mi je zdelo da je bolj redko ime,pa zdaj vidim da dobi veliko punčk to ime.
Povejte mi ali poznate veliko otrok s tema imenoma,ker ne bi rada da bodo v razredu tri z istim imenom.

Lp,Anja

Anonimen -> ime Ela in Ana (1.4.2005 8:25:42)

Od majhnih punčk dve Ani, pa eno Elo.

Anonimen -> ime Ela in Ana (1.4.2005 8:25:51)

Seveda poznam :love: Ana je ša vedno najlepše ime :love:

dory -> ime Ela in Ana (1.4.2005 8:26:02)

Poznam jih kar neki po imenu Ana...po imenu Ela niti ne,mi je pa zlo lepo ime :bravo:

Čiračara -> ime Ela in Ana (1.4.2005 8:26:14)

Ana je kar pogosto ime, jih veliko poznam. Ela? Hmmm ne poznam nobene:zmeden2:

LP:sloncek:

Tjula -> ime Ela in Ana (1.4.2005 8:26:37)

Anja, če boš to študirala, da ne bi rada, da bi bili trije otroci z istim imenom v razredu, boš bolj težko izbrala. :) Drgač pa, poznam cel kup El in An.

Ajsha -> ime Ela in Ana (1.4.2005 8:26:49)

Kakor jaz vem, jo ima zea. Aja pa Tanja Ribič tudi.

TARA in MAJ -> ime Ela in Ana (1.4.2005 8:27:13)

O POZNAM JIH JE KR NEKI

Anonimen -> ime Ela in Ana (1.4.2005 8:28:07)

Jst bi mela pa Vido. Mi je ful lepo ime, pa ni jih velik...vsaj majhnih ne :zmeden2:

African queen -> ime Ela in Ana (1.4.2005 8:30:59)

V skupini od mojega tamalega imajo eno Elo pa eno Ano,drugač pa je An vsepovsod veliko...Ela pa je tudi zadnje čase dokaj pogosto ime..
Jaz se ne bi ozirala na to,izberi tisto ki ti je všeč..

Anonimen -> ime Ela in Ana (1.4.2005 8:32:31)

Ne poznam nobene Ele, mi je pa to najlepše ime za punčko.
An pa kar nekaj.

Teni_ -> ime Ela in Ana (1.4.2005 8:34:36)

Ani sta dve v žlahti od mojega(obe njegovi sestrični). Ele pa nobene, pa mi je všeč to ime.

LP,
Mojca:nosecka:

baguSka -> ime Ela in Ana (1.4.2005 8:39:06)

Ela nej bo.8)

Anonimen -> ime Ela in Ana (1.4.2005 8:50:06)

Deklic z imenom Ana je definitivno trenutno več kot takih z imenom Ela. Ampak se lahko v trenutku vse obrne, se mi zdi, da sta Ela in Ema trenutno kar "in".

Ja, Vida je pa tudi meni všeč, Vita pa še bolj.

ninocka -> ime Ela in Ana (1.4.2005 10:06:31)

Jst sem mala že ene 3 leta v mislih Emo, pol je pa to ratal pri nas ful popularno ime, in ko sem en dan slišala da bo že ta tretji kolega dal punčki tako ime :grrr:, sem si pa premisnla. In ko sem zvečer gledala en film, je bla not ena Ela in sem se potem odločila za to ime.
Pa smo ugotovili, da jih je tut kr neki, tko da, žal, tud to ime odpade. :((

Zdej pa še iščemo...

Ano mamo pa nečakinjo

LP, :rozica:

nita -> ime Ela in Ana (1.4.2005 10:51:32)

:bravo::bravo::bravo: Mi mamo Elo!:bravo::bravo::bravo:

Pa se men tut zdi, da jih je čedalje več, čeprav takrat, ko sva se midva odločala, misem vedla za nobeno. Drugače sem pa vedno želela imet deklico z imenom Ana, vendar ima brat od našega atija že dolgo punco Ano, pa se mi ni ravno zdel, da bi bla še naša Ana.

Zelo lepo tako kratko ime pa mi je tut Ava.

L.P. Anita & Ela:rozica:

neja.ana -> ime Ela in Ana (1.4.2005 11:17:43)

Res je, da je ime Ana eno izmed najpogostejših, ampak je tako lepo, da imamo tudi mi Ano. In ni mi žal, ker mi je vedno znova toplo pri srcu, ko jo pokličem. Sicer me zanima, kako jo bomo klicali, ko jih bo kje več na kupu (v vrtcu jo kličejo mala Ana, ker je ena večja, več jih pa nasrečo ni kot ti 2).
Sicer pa je Ana tudi zato, ker smo vsi trije v imenu in se vedno skupaj podpisujemo, tako da se lahko vodoravno in navpično prebere ANA:
ANA
Neja
Andrej

Sicer pa sta mi všeč še imeni Tia in Manca, ampak nobeno tako kot Ana :)

Odprto vprašanje ostaja, če bi se slučajno pridružil nov član (sicer o tem vsaj zaenkrat še ne razmišljamo), kako bi izbrali ime, da bi se še vedno lahko podpisovali skupaj in bi se dalo lepo prebrat vodoravno in navpično?

Lp, :rozica:

sašaš -> ime Ela in Ana (1.4.2005 11:29:47)

Obe imeni sta (meni osebno) full lepi! :bravo:

Pa ne tako zbirat imen - saj ni važno koliko je An in El ali pa Mick! Otroku daš ime, ki ti je všeč...

Tako je moje mnenje, no!

Lp :muca:

Stran: [1]