Počitnice na Pagu-koliko je vožnje? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

buča -> Počitnice na Pagu-koliko je vožnje? (1.4.2005 7:48:52)

včeraj smo se prijavili za otok Pag,Mandre,v vilo Anna.Šli bomo s kolegi in sem ful razkurjena,zato,ker nismo smeli vzeti app za 5 oseb,ampak za 6.Nas je drugače 7,ampak 4 odrasli,moja Pika,ki bo čez 2 mesca napolnila 2 leti,še ena Pia,ki ima 4 leta in en fantek Nik,ki bo šele na morju star 6 mesecev.kolko pa otroc sploh rabjo???Saj Pika itak spi pri nama.
Aja,zanima me,koliko je vožnje,če je ktera bla,kolko se čaka na trajekt in kdaj je najbolje odrinit?:zmeden2:Vem,da je še dolgo :((,pa me firbc daje.
a je ktera bla že dotično v tem app??:rozica:

SANDY -> Počitnice na Pagu-koliko je vožnje? (1.4.2005 7:51:43)

mi smo šli lani izven sezone je bilo 5 ur..lets bo zihr kakih 6, že zato k tamala zihr ne bo skos hotla bit v stolčku. Mandre je bolj dolj južno, tako da pod 6 ur ni kaj računati, če greste v sezoni

LP :sloncek:

TARA in MAJ -> Počitnice na Pagu-koliko je vožnje? (1.4.2005 7:52:33)

Ja na Pagu je lepo Mandre poznam.Tvoj :duda:bo že velik ni problema natrajekt nikoli ne čakamo več kot 20 min.vendar gremo zmeraj zgodaj zjutraj okolo4h.vožnje je slaba3ure.

Anonimen -> Počitnice na Pagu-koliko je vožnje? (1.4.2005 7:59:45)

U madona tara, a greste vi s helikopterjem???
Mi hodimo vsako leto na Pag in se še nikoli nismo vozili manj kot 4,5 ure.

Midva sva močno proti nočni vožnji z majhnimi otroki, tako da gremo na pot vedno zjutraj, ko se Ana zbudi, torej okoli 5h.

TARA in MAJ -> Počitnice na Pagu-koliko je vožnje? (1.4.2005 8:01:17)

mi hodmo na Pag skoraj vsak tedn

Anonimen -> Počitnice na Pagu-koliko je vožnje? (1.4.2005 8:01:58)

uau, blagor vam :love:
No ampak a si ziher da vozite manj kot 3 ure?

TARA in MAJ -> Počitnice na Pagu-koliko je vožnje? (1.4.2005 8:02:08)

ja misnla sm napisat slabe 4 ure:hudicek:sm se zmotila

TARA in MAJ -> Počitnice na Pagu-koliko je vožnje? (1.4.2005 8:02:48)

Meta, tko skačm sm pa tja da se pol motm

Anonimen -> Počitnice na Pagu-koliko je vožnje? (1.4.2005 8:03:29)

Ja, te že nosečniška brljavost meče kene :)-

TARA in MAJ -> Počitnice na Pagu-koliko je vožnje? (1.4.2005 8:04:13)

ja res mi je že slabo:nosecka:

Anonimen -> Počitnice na Pagu-koliko je vožnje? (1.4.2005 8:06:24)

MI štartamo ob 3h iz Ljubljane in se vozimo 4-5 ur (odvisno od gužve), na trajekt pa smo čakali tudi že samo pol ure, pa 4 ure tudi. Spet odvisno od gužve:) Ampak eno uro do dve v sezoni ziher čakaš.
Ampak se splača:) Pa na trajektu oz. tam ko čakaš ni nobene sence, WCji so pa za bruhat.
lp,:fis:

TARA in MAJ -> Počitnice na Pagu-koliko je vožnje? (1.4.2005 8:11:03)

dve uri še nikol nismo čakal je pa res da med vikendi nikoli ne hodimo

Anonimen -> Počitnice na Pagu-koliko je vožnje? (1.4.2005 8:21:26)

Mi vedno čakamo. Le enkrat smo se samo ''zapeljali'' na trajekt, pa še to smo čakali pol ure in bil je torek. Takrat smo bili tudi v 4ih urah dol in smo bili ob 8h že na Pagu. Pol se pa tako ali tako nimaš kam dat, ker dobiš apartma šele med 12 in 13., na plaži pa tut ni sence, razen v Straškem. Pa avto brez klime, jasno.

malika -> Počitnice na Pagu-koliko je vožnje? (1.4.2005 10:21:13)

Mi smo bili lani ene 6x in smo vedno vozili nekje med 4-5 ur. Edino 1x-takrat sem vozila jaz 8)8)8), ati pa je bil spremstvo z motorjem :bravo: smo prispeli v svetlobnih 3,5 urah-do trajekta seveda.

Zdaj ne vem od kje krenete, ampak se ne splača več vozit po "stari" cesti do trajekta, ampak je bolje it na Zadar-imaš skoraj čisto po celem avtocesto in potem lepo elegantno na most in ekola! :bravo:

Anonimen -> Počitnice na Pagu-koliko je vožnje? (1.4.2005 10:25:12)

Ja, mi gremo na Kočevje, Brod na Kolpi, Delnice in po magistrali. Smo šli enkrat zaradi burje potem nazaj domov na most (ena ura od Novalje do mostu), pa na MAslenički most pa potem na Karlovac (sej je, a ne?) pa čez Metliko, NM, LJ in smo se vozili 9 ur !!! (no ja, gužva je bla obupna..:)). Nam se ne splača na most hodit.

Sicer pa jaz zadnje dve leti v vožnji na Pag prav uživam. Ob 2h ponoči, ko vstanemo vzamem eno tabletko dramine (proti slabosti), na Raščci se presedm k teti, stricu in bratrancu ker imajo klimo, nekje do Kočevja še zdržim budna (ali pa do meje), potem me pa zmanjka do magistrale al pa še dlje:bravo:

LP,:fis:

SILVA -> RE: Počitnice na Pagu-koliko je vožnje? (4.4.2006 22:40:27)

Mi gremo letos tudi na pag-Mandre apartmaji Lanterna.
Kdaj pa greste,mi gremo v prvi polovici julija.
Upam,da bo fajn.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.4.2006 23:04:49)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

AnBan -> RE: Počitnice na Pagu-koliko je vožnje? (5.4.2006 8:07:17)

Tara a pa si ti prepričana da hodite na PAG[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 
mi hodimo vsako leto (smo v bistvu blizu ŠKL doma in gremo čez žiri, rovte na logatec in pol na AC pa do reke in naprej), pa nam še nikoli ni ratalo prist prej kot 4,5 ure do novalje, pol mamo pa tud še dobre pol ure do povljane, tko da zgleda da maste vi propeler v ri..., pa vam tko hitro gre
aja, pa vedno štartamo tam nekje okrog 2h-3h, tamala dva že zvečer oblečem v lepo pižamco in potem samo preložim v avto in se ponavadi zbudita nekje pri senju.

Anonimen -> RE: Počitnice na Pagu-koliko je vožnje? (5.4.2006 9:16:06)

Čakte mal! Na Pag rabite 5 ur? Pa v 6, 5 urah smo mi v Splitu! Saj ni treba iti ob 7 zjutraj, ko grejo vsi. Malo prej pa ni gužve!

Mojca20 -> RE: Počitnice na Pagu-koliko je vožnje? (5.4.2006 14:37:34)

Tudi mi smo vedno prej kot v 4 urah na Pagu! No, Mandre so še približno 15 minut po otoku. Če lahko povem svoje mnenje, meni so Mandre puste, saj je vse skupaj zelo oddaljeno (Pag ali Novalja)

Barbs -> RE: Počitnice na Pagu-koliko je vožnje? (5.4.2006 16:03:31)

Mi gremo tudi na Pag .... pazi zdaj - Zubovići[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 
Mojca 20 , po moje se bi tu šele zgražala.... 150 prebivalcev, pa menda ravno toliko ovc[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] 

hanita -> RE: Počitnice na Pagu-koliko je vožnje? (5.4.2006 18:15:29)

Do trajekta se rabi slabe 4 ure, pa naj bo vožnja bilo kašna, s prehitevanjem al brez, če se 1x ustaviš in ni pretirane gužve. Malo se pozna ker so naredili zdej še en kos avtoceste in tam nekaj malega profitiraš. Pol pa je odvsino od trajekta, v sezoni vozijo tudi 4 hkrati in gre ful hitro, tako da če je gužva do ceste si na trajektu v 2 urah, ampak to je višek sezone in dopoldanske ure. Povprečno pa se čaka pol ure.

Od trajekta do Mander pa je še 15 minut .

Vila Ana, študiram kje je to, mi je ful znano. Če se spomnem kateri apartmaji so to, ti sporočim, če ne prej gremo za 1. maj .

hanita -> RE: Počitnice na Pagu-koliko je vožnje? (5.4.2006 18:52:42)

No in še neki naj dodam, Mandre so vasica, tam se ne kdove kaj dogaja, je par stojnic in bifejev in to je vse, zvečer so ustavljajo tam lesene barke, ki vozijo turiste. Domačini so večinoma prijazni, ukvarjajo se z ribolovom in ovcami, a jih je vedno manj, četudi se mlade družine vračajo v Mandre, naprimer iz Novalje, to pa zato, ker je v Mandrah lepo, to je vasica ki ima dušo in srce, prelep pogled na morje, kdor se v Mandre zaljubi se bo vedno vračal tja, tistemu, ki pa niso všeč ne pride več.

Meni je v Mandrah najlepše spomladi al pa jeseni, ko še ni turistov, srečaš samo domačine, si poveš kaj je novega, ti dajo kaj rib za na griljo in to je to.

Tolko za tiste katerim se Mandre in nasploh Pag zdijo pusti, odvisno kaj kdo išče in želi imeti ko gre na dopust. Nisem mislila pa nič slabega, samo tolko, da kdor gre tja dobi predstavo o tem kaj naj pričakuje. Aja, sence ni pa prav nič.

Anonimen -> RE: Počitnice na Pagu-koliko je vožnje? (5.4.2006 19:29:56)

Kdaj pa greste vsi na Pag?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (5.4.2006 23:53:28)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>