Anonimen -> Na hitro eno kavico (1.4.2005 7:44:28)
:kava::kava::kava::kava::kava:ali več po želji kot hočete.sladko grenko,z smetano,z mlekom,brezkofeinsko:)-:)-:)-:)- Ste se zbudile v lep sončen prvoaprilsi dan?Pa volja je? Optimizem na mestu,upanje tud niste pustile v kakšnem kotu?:)-:bravo:9nebesa:)-
cmokec -> Na hitro eno kavico (1.4.2005 7:47:06)
Neva zdravo,
Jaz sem danes bolj zgodna, ker ima moja fletka rojstni dan.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Sem mogla balone napihnit in sem jih nalepla po stropu dnevne sobe. Zdej pa ne morem dočakat, da se zbudi.
Drugače pa kavico z veliko mleka, prosim
pupika -> Na hitro eno kavico (1.4.2005 7:48:50)
Pozdravljena Neva, jaz bi kar eno veliko :kava: z veliko sladkorja in mlekom. Ja kaj naj rečem, super vreme, lepo sonček sveti v mojo pisarno, tako, da me kar vleče ven in še petek je.
Anonimen -> Na hitro eno kavico (1.4.2005 7:49:35)
:torta::darilo:Ajoj cmokec to se ti mora vrtet:)-:)-že navse zgodi pihat:)-:)-kje so pa te ustavili?v dnevni ali v kuhni?:)- In seveda en velik cmok in čestitke za rojstni dan tvoji fletki:bravo::torta::darilo::torta::darilo::torta:
Anonimen -> Na hitro eno kavico (1.4.2005 7:50:46)
Neva, hvala za čestitke. Pihala sem pa res kot nora, sam sem imela srečo, da niso tisti iz trde plastike, tako, da je kar šlo. :)-:)-:)-:)-:)-
simonas -> Na hitro eno kavico (1.4.2005 7:54:47)
Jutro punce. Jaz sem danes bolj pridna. Bi pa rabila še eno :kava:, da ne bom zaspala. Pišem namreč poročila za skupščino, pa so same številke in tabelice :zaspan::zaspan::zaspan:.
Simona
Anonimen -> Na hitro eno kavico (1.4.2005 7:55:40)
Ej zakaj si pa tisto pripravico za pumpat balončke ne nabaviš bi bilo vse lažje pa ne košta dost 1200 tolarjev sem vidla v hipermarketu.:sloncek:
Anonimen -> Na hitro eno kavico (1.4.2005 7:57:20)
Ajjajjajj Simonas nč kej pripravno delo,so pa te kaj?Za prvi april so že vedli komu podtaknt števke in tabelice:)-
cmokec -> Na hitro eno kavico (1.4.2005 8:01:55)
Neva, zdej mi to poveš :zmeden: :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
A ti je voda že zavrela? :)-:)-
Udb -> Na hitro eno kavico (1.4.2005 8:08:57)
Ojla čveke!!
Kako ste kaj!! A veste, da je končno posijal sonček? Mogoče je vesel, da je petek!! Tako kot jaz!!!!! :)-
Anonimen -> Na hitro eno kavico (1.4.2005 8:22:00)
Ohoj udb jutro!!!!!!!!!!!!!! Cmokec voda hmal povrela:ups:je moj angelček:hudicek:se zbudil pa ni hotel več iz naročja:)-
Udb -> Na hitro eno kavico (1.4.2005 8:23:38)
neva, sem prebrala, da maš neke probleme!!
Cmokec, kako si ti?
Anonimen -> Na hitro eno kavico (1.4.2005 8:24:24)
Ma ja:hudicek:tud če nočeš pridejo:(
Udb -> Na hitro eno kavico (1.4.2005 8:31:55)
sAJ SE TUDI rešijo! :)
Kako si drugače?
Anonimen -> Na hitro eno kavico (1.4.2005 8:36:32)
Rešijo že ja ampak maš laufanje po špitalih jaz sovražim hodit k dohtorjem:( Drugač sem pa še kar od volje sonček je toplo je,kaj bi hotli več:)-:)-:)-