Meceno -> JULIJKE (1.4.2005 12:24:57)
|
Meni se dogaja ta teden , da je trebuh bolj trdi oz se :duda: nekako opre na steno maternice , nimam pa še nekakšnih ( moram potrkat ), bolečin , razen bolečine moje tamale tam spodaj , ko se nekako spreminja , je včasih večja , da po spolnem odnosu , raje sploh ne govorim :zmeden2: Pa še ena finta , ker nisem še ziher kaj bova imela z :love: , sem ziher takrat ko z dragim :sloncek:, se nekako z glavo in ritko stisne čisto na vrh bauhija , tako da imam potem kvadratast trebuh :)-:)-:)-:)- no, zato sem potem v :)- rekla , da naš fant ziher nima pladca , pa se umika , da ne bi kaj fasal :)-:)-:)- Ne me tle resno jemat , očitno sem že zdrava:ups: Se je pa to samo enkrat zgodilo , sem se mogla smejat ko sem imela dva hribčka , pa ta štreči popek . :)-:)- Aja pa še to , ko sem bila v bolnici so mi po opravljenem UZ na mojo željo dali še slikico , ki pa izgleda tako kot duhec iz one risanke Kasper :)-:)-, na drugi sliki pa je vidna samo velika glava in rokica , ampak ko pa vidim nosek se pa ustrašim , res je na slikici velik in špičast .:zmeden2: Bom pa ziher zato kupila knjigici Kasper in Ostržka :)-:)- Malo smeha mora biti , a ne Lp Meceno
|
|
|
|