huda migrena (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

boni25 -> huda migrena (28.11.2008 17:21:56)

Ojla
Danes sem imela zelo hudo migreno z bruhanjem in niti stat nism mogla.Pri migreni pa men pomaga samo aspirin migram.Zdaj pa me zanima, klicala sem otrosko zdravnico in je rekla da naj raje vzamem dva lekadola samo pri migreni to men nč ne pomaga.Pol sm pa klicala mojo zdravnico in je rekla da eno komot vzamem.In ker dojim se občasno me zdej zanima kok časa nej počakam preden bi spet dojila, ker drugač je mali tudi ze na flaski ker mu moje mleko ni dovol samo vsen pa se se ponoč dojiva kadar se zbudi in kako to lahko na njega vpliva ta aspirin?

Hvala za odgovore

inesc -> RE: huda migrena (28.11.2008 20:13:18)

Tudi jaz sem ena izmed "srečnic" s tako hudimi migrenami. Jaz osebno sem vzela samo Lekadol in nič druga. Mislim pa, da bi si morala sedaj nekje 12 ur izčrpavat mleko in ga zlivat stran. Daj pojdi pogledat pod temo "Po porodu", ker sem jaz odprla to temo glede migren in smo tudi debatirale o tem koliko časa ne smeš dojit, če vzameš kaj drugega kot Lekadol.

Meni pa ne pomaga nobena tableta, samo spanje. Pa bruhanje nekako ublaži napetost v glavi. Sedaj imam pregled v nevrološki ambulanti. bom videla kaj bodo dognali...

kaya2007 -> RE: huda migrena (28.11.2008 22:28:01)

Meni pa ne pomaga nobena tableta

meni pa pomaga samo ketonal. ampak na srečo med nosečnostjo nisem imela niti enkrat glavobola oz. migrene, pa potem tudi še nekaj mesecev ne. očitno so pri meni hormonskega izvora.

Stran: [1]