|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
16.12.2008 11:10:26   
Reby

user posted image user posted image

user posted image  Torek, 16.12. user posted image
Goldy - pregled
sonček85 - pregled
ABRA - pregled

user posted image user posted image

Pa še navijam user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
16.12.2008 11:20:05   
kajsica
Babike dobro jutro!

Blanči, pa kaj te to heca....ti samo lepo počivaj in misli na najlepše. Mi pa navijamo zate!!!!

Grethy, kako si mi kaj? Ma jaz šele danes prihajam k sebi, sem še včeraj bila ko cota.....

Vampirka, jaz sem imela postopek z zmrznjenčki in naraven ciklus. Ja tu je pa tako kot da bi čisto po naravni poti zanosila, kar pomeni da je potrebno počakati do D dneva, ki je tvoja redna M. V tem postopku ne vpliva nič na tvoj ciklus in tako tudi ni dobro predčasno delat testov. Upam da pri tebi M ne bo in test naredi takrat ko bo prvi danek izostanka.

Zarja, kako se ti kaj počutiš? Otroc ubogajo?

Lep pozdrav vsem skupaj!

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
16.12.2008 11:23:56   
kajsica
Žiži, bravo, bravo......sam eno vprašanje, pol bi ti uno, ko morem it iskati nujno rabla?????

Miška, a se ti lahko malo priliznem, tako....saj bo sladka, pa pridna.....pa obljubim ti skoraj vse.......a bi se ti meni za feštico ponudla za šoferja.....saj veš......tako malo......da jaz lahko kerega spijem......saj bom pridna......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
16.12.2008 11:35:17   
gigi1
Kajši srce hvala. Bo tist datum, ko boš lahko kar dober user posted image

Reby jaz na tvojem mestu ne bi prekinila bolniške. To je za tvojo firmo samo strošek in te bodo gledali postrani. Boljše je, da jo imaš v kosu in da greš po 30 dneh na komisijo, ki jo pa IVFovkam odobri brez problema. Dopust pa prosi, da ti prenesejo za po porodniški (bo še kako prav prišel user posted image ). Boš firmi s tem kar nekaj denarja prišparala in bodo z veseljem to naredili user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 16.12.2008 11:36:39 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
16.12.2008 11:37:07   
Bumo
Eh šopka srčica, tako mi je hudo zate. Najprej HS sedaj pa še to. Ne obupat!user posted image

Shuki, lepo počivaj!!

Gigi jupiii user posted image user posted image user posted image to bomo navijali!

SE,če se prav spomnim, je nam sestra Marija po punkciji rekla, da za bolniško pri njih ni problema,
sam pol sem poazbla vprašat kako...itd., ker sem bla še fertig od postopka, pa itak ne študiraš še o tem ampak si samo želiš ,da bi bila user posted image . V glavnem rekla je,da oni smatrajo, da smo težko zanosile in, da ni problema za bolniški stalež do konca....bi blo dobro povprašat, kako je zdaj s tem. A mogoče ktera, ki je bila v MB ve kaj več o tem?

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
16.12.2008 11:41:15   
lučka 25
Kruce, hvala za kavo.user posted image

shuka, kako kaj zdravje. So se bacili že ustrašili naših groženj?

Se*, jaz sem bila najprej na bolniški od punkcije do 2 dne po ET, potem pa sem šla delat. Ko pa sem bila nosečka 6 tednov pa sem šla do osebnega zdravnika in dobila za en mesec bolniške (odmaknitev od vira okužb in narava dela - delam v vrtcu, v jaslični skupini). Januarja grem pa na komisijo, pa bodo povedali, ali mi odobrijo bolniško do porodniškega, je tako predlagal G. Drugače je vse v redu, ko imam pa svoj ritem in prehrano, ki jo lahko konzumiram. V službi pa vem, da bi bila po dveh urah fuč, hrana pa vem da ne bi prišla v moj želodec, ker bi me šprej že vonjave pokončale. Tolikšna količina hrane, pa delit,...

Bumo, te zastopim. šele po 1.UZ se vsaj malo odahneš, ko veš da nekaj raste v tebi. Potem pa bi otročka najraje kar ves čas spremljala.user posted image  Pa nič razmišljat, da je kaj narobe, ker je itak vse super.

lara, oooo vitaminčki. To je pa zadnje tedne balzam zame. Bi samo sadje jedla.user posted image

šopka, zelo mi je žal, da ni uspelo in se je pravljica končala. user posted image user posted image user posted image Kako pa je za naprej, z zamrznjenčki pa upam, da ti bo lahko pomagala katera od tistih, ki je šla po tej poti.

vampirka, vidim da si res že stara borka in da te tudi še čaka kar nekaj pingvinčkov. Naj bo eden toliko nagnjen k toploti, da si bo od mrzlih krajev želel priti k tebi na toplo in tam ostati do poroda. Sem pa vesea, da imaš malo časa, ker ga sedaj posvečaš svojemu sončku, kar je tudi lepo.user posted image

zarja, vidim, da smo vse bolj za bolniško. Kar j tudi res. A ti si pa vsa pomečkana od ležanja. Samo, da nisem jaz edina.user posted image  Sem pa vseeno pridna, se stiskam k dragemu, preden mi uide v službo, potem pa svinčnik v roke in pisat voščilnice.

blanč, naj vse ostaja belo, snežno belo.

netka, si pa res pridna. jaz bi tudi tako službo kot ti. rada ustvarjam, kaj rišem,...no saj mam to možnost izvesti vseeno tudi v službi, ko ustavrjam z otroki. 

pika.po, a si danes leteča. Pa ne preveč zapravit.user posted image

gigi, vidim da bo že letos začetek akcije. Super. Sem najprej razmišljala, da te je treba spomnit, da boš klicala, pa sem si mislila, da danes pa ne boš jedla čokoldae že navsezgodaj zjutraj. Lpo, konec leta bo pomenil začetek novega leta. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

miška pa spet kratka, ko se iz ilegale javlja. A si spet preveč prida?

Reby, kako pa se kaj počutiš? Si dobro? Pa res bodi kar na bolniški.

kajsica, kako si? Se že pripravljaš na žurko. user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
16.12.2008 11:44:07   
Shuka
Abra - lepo, da si se oglasila in da sta z gimnastičarko OK, naj bo tako še naprej.user posted image

Reby - super Bhcg rezultatuser posted image

Kajatina - super za 10 jajčk in navijam, da se vse lepo oplodijo.user posted image user posted image user posted image

Sonček33 - kolk maš lepga bušijauser posted image

Blanči - pomiri se, te izcedki so samo nadležni momenti, ki nas sicer spravljajo ob živce a če si rečeš, da tako ali tako ne moreš narediti več kot počivati in čakati da minejo, potem se je s tem najbolje sprijazniti. Te pa popolnoma razumem, saj sem tudi sama imela iste težave. Evo še user posted image user posted image user posted image da čimprej izginejo.

Serendipity - tudi teb kot Reby čestitke za user posted image in lep Bhcg, naj bo vse dobro še naprej.user posted image

Larči - vesela sem, da sta tvoja dva fižolčka dobro, da jima srčece lepo bije in da so izvidi OK, ti pa vseeno kar lepo na sprehode in si ob tem zapoj: I´m singing in the rain. Bojo še otroc poplesaval v trebuščku.user posted image In kakšen zajtrk si nam priredila user posted image

mlinčka - le kako so te lahko pustili čakat na UZ tako dolgo, in HB za mlinčkota, ki je točno vedel kaj ženka in mulci potrebujejo. user posted image user posted image user posted image Vesela sem za vas 4, da je vse OK.

pozdravček še Dajimaji - da se je oglasilauser posted image

Danes vse dobro Goldy, sončku85 in abrici na pregledih in pozdravite svoje pikice.user posted image

Vampirka - ti je že naša gigi vse povedala, sama sem imela tak postopek in sem naredila test 11 dan in je pokazal močan + , je pa res, da vsaki pokaže na drugačne datume, ampak načeloma kot je rekla gigi naj bi tako držalo. Tudi če ti zdaj ni uspelo, bo pa naslednjič za to navijamo.user posted image

šopka - žal mi je da je konec ene pravljiceuser posted image user posted image , na drugo se lahko prirpaviš kar takoj po praznikih pri naslednji m. ampak prej še preveri kako je s tem na kliniki, v kateri si imela postopek.

Zarja - ljubica moja malo bolje je, kako si ti, počivaš, žuliš desni bok in se prepuščaš dnevom?user posted image Pa nikar ne hiti s testom, jasno?user posted image

gigi - srčece, user posted image vesela sem, da štartaš še letos, navijam že k norauser posted image in hvala za skrb, sem malo bolje.user posted image

podganca
naša, kam se tebi vedno tako mudi?user posted image

Želvička
-  naša se ni javila od včeraj s pregledauser posted image Želvicaaaaaa, javiiii seeeeeeuser posted image

Lučkica - kako pikica? Si že 9 teden user posted image

kajsi
- user posted image , gretka - user posted image , netka - user posted image , nosečkicam pridno božajte svoje trebuščke user posted image , trepetalke - čimmanj pogriženih user posted image in čimveč nirvaneuser posted image , jaz pa cumpram, da vam rata user posted image , in vse čakajoče na postopke, da vam ti dnevi user posted image hitro in lepo minejo, potem pa v novo leto, nove boje, ki obetajo.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
16.12.2008 11:51:23   
Shuka
user posted image
user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Sreda, 17.12.
11122379b - ET

Petek, 19.12.
Netka34 - posvet z dr. D.

Sobota, 20.12.
Kajatina - ET

Ponedeljek, 29.12.

gigi - začetek postopka

user posted image
   user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU  

Torek, 16.12.
Goldy - pregled
sonček85 - pregled
Abra - pregled

Sreda, 17.12.
sabsa - pregled

Petek, 19.12.
Hedviga - UZ
Nokes  - UZ

Ponedeljek, 22.12.

Shuka - UZ
blanči - UZ

Torek, 23.12.
mandreja - pregled
sonček33 - pregled
Bumo - UZ
Shadow - UZ

Sreda, 24.12.

Shuka - pregled
Lučka25 - pregled

Ponedeljek, 29.12.
Jazzz27 - NS
zvezdica - pregled + ctg + UZ
Reby - UZ
Se* - UZ 

Torek, 30.12.
mandreja - AC

user posted image
 user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU   

Ponedeljek, 05.01.2009
anci banci - NS
ledenka - morfologija

Torek, 06.01.2009
Kisci - pregled

Sreda, 07.01.2009 
Kisci - pregled pri porodničarju

Petek, 09.01.2009
Dakec - UZ

Ponedeljke, 12.1.2009
Lučka 25 - NS
Larči - morfologija

user posted image
user posted image TA MESEC ČESTITAMO ZA OSEBNI PRAZNIKuser posted image

Ponedeljek, 22.12.

mismis - user posted image

user posted image

OBJEMČKI
          user posted image   Tina1, Sapi, Bambi75, Lana08, Baci, šopkauser posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

Obayifo greje ?user posted image test 25.12.2008
Zarja greje user posted image user posted image
test 25.12.2008

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   KANDIDATKE  user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • Serendipity (1. ICSI, MB, dr. Gavrič)
  • Vitaebella (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 19.12.)
  • Obayifo (4. IUI, Graz)
  • 11122379b (1. IVF, LJ)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image     

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • mala81 (3. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 15.1.2009)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, 5.januarja pregled)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)
  • mismis (2.IVF;LJ, dr.Drobnič)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • cukica (24let)(LJ, dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš) 
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ, 03.01. dr. Bokal posvet)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 29.1.09 pregled)
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, 3.12.po napotnico za eskimčke)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 9.2.) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • 11122379b (1. IVF, LJ)
  • Anonimna MAJA (1.IVF, Dr.Reš, LJ/PO)
  • žogica13 (2.IVF, dr. Požlep, GK LJ)
  • citrončica (4.icsi, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 6.2)
  • emamair (IVF, dr. Reš, posvet 20.01.) 
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, Dipherline)  
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)

user posted image user posted image user posted image

sayuri 
    user posted image user posted image , pf user posted image , Gloria user posted image , Amelia
    user posted image , Goldfish user posted image , Anime user posted image user posted image , Mijavček user posted image  user posted image , Konina user posted image  user posted image , Hope2 user posted image

dakec user posted image user posted image
    Zvezdica user posted image user posted image , Pinki36 user posted image user posted image , Abra user posted image user posted image , Sonček33 user posted image user posted image , Julija30user posted image , Orto2user posted image , Hedviga user posted image user posted image user posted image , Shukauser posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image user posted image user posted image , Rožica29user posted image , Jadrnica user posted image user posted image , Sonček85user posted image , Dobrovoljčicauser posted image , Ledenka user posted image user posted image , LaraLightuser posted image , Stijanuser posted image , mojsončekuser posted image , martin6user posted image , Mandrejauser posted image , Kicsiuser posted image , Goldyuser posted image , Sabsauser posted image user posted image , Jazzz27user posted image , Kalinauser posted image , anci banciuser posted image , mlinčkoviuser posted image , Lučka2user posted image

Špelka12user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi
    user posted image , n74 user posted image , DaisyE user posted image , netka 34  user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image     

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image      user posted image NOVE NOSEČKE  DECEMBERuser posted image   user posted image    

user posted image želvica99 (LJ)    

user posted image   blanči (PO)    
      user posted image    Sulfinija (N)   
       user posted image   Shadow (MB)  
    user posted image      Reby (PO)  
      user posted image   Bumo (MB) 
    user posted image   Se* (MB)

user posted image

Dekleta, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano. Da se ne bomo lovili. Katera tega ne bo naredila, jo lahko pomotoma spustimo.

< Sporočilo je popravil Shuka -- 16.12.2008 11:53:36 >

(odgovor članu lučka 25)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2458
    16.12.2008 11:54:25   
    Reby
    Žiži - srčno upam, da me bodo dali na komisiji na bolniško. Maš prav, bom raje počakala, da vidim odločitev... Mi je pa zdravnica že zdanjič takoj rekla, da bi mi dala bolniško. V službi sem pa takoj povedala za postopek in ker me nihče ne more zamenjati, smo že zaposlili eno punco za določen čas, tako da direktor računa, da bom v bolniški in nič ne teži. Na začetku je sicer nekaj moril, da naj počakam še itd., pa sem rekla, da pri mojih letih in po dolgem čakanju pa ne mislim nič več čakat in da je to čisto moja odločitev.
    Lučka - kako si? Jaz se super počutim, nobenih slabosti, bolečin, samo trebuh imam še malo napihnjen, sam po mojem je to od preveč hrane user posted image , zdej sem kar 3 kg dobla gor od punkcije. Danes startam s sprehodi :)
    Kje pa je naša Shadow?
    Shuka - kako počutje, upam, da si bolje ?

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2459
    16.12.2008 12:08:39   
    Shuka
    Reby - hvala na vprašanju, malo je bolje, ne pa čist, ampak za vse je potreben čas.

Upam, da ti bo ginekolog napisal lepo poročilo za os.zdravnika, za komisijo in če imaš v službi to že urejeno je pa sploh super. Ne glede na to, da bo porodniška nizka se splača za naše pikice vse narediti, da bojo lepo rasle.

(odgovor članu Reby)
    Neposredna povezava do sporočila: 2460
    16.12.2008 12:14:30   
    sabsa
    Abra, Goldy in Sonček srečno na današnjem pregledu.

Kar se bolniške tiče ... Jaz sem že od krvnega testa v LJ doma (sedaj sem noseča 13 tednov). Žal pa bolniška ne dovoljuje izhodov in sem cele dneve doma (kljub temu, da se dobro počutim in da ni nič narobe z nosečnostjo). Dovoljeni so le izhodi, ki so povezani z obiski zdravnika. Na jutrišnjem pregledu se bom poskusila dogovoriti, da bi šla malce delat, potem pa bomo videli. Saj kakšen teden ali 2 je fajn biti doma, če pa se počutiš ok, si potem kmalu zaželiš malo ven. Slabo mi je sicer vsako jutro in zvečer, čez dan vse ok.

Vsem želim lep dan!

(odgovor članu Reby)
    Neposredna povezava do sporočila: 2461
    16.12.2008 12:16:35   
    miska73
    Šuki moj, saj jest bi kej več gor visel, pa kej več povedu, pa kej več komentiru...
    Ampak sem v ilegali, ki me močno drži v svojih krempljih... user posted image
    Pa se vsake tolko za ene 5 minut priključim na RR, glih tolk, da mi kej pomembnega ne uide...

Kajši maš na ZS.

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2462
    16.12.2008 12:18:50   
    Reby
    Sabsa - a misliš, da ni druge možnosti - da ti npr. G napiše, da priporoča sprehode, gibanje v naravi?
    A ima katera izkušnje s tem?

(odgovor članu sabsa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2463
    16.12.2008 12:19:54   
    Shuka
    Sabsa, če je s teboj in z otrokom vse OK, potem res ni potrebe, da bi bila zaprta doma, le zaradi odločbe komisije, in če imaš v službi nestresno in ne pretežko delo, se gre lahko delat, čas ti bo hitreje minil, več kondicije boš imela. Paziš se lahko tako doma kot tudi v službi, da ne pretiravaš z delom.  Naj bo še naprej vse dobro.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sabsa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2464
    16.12.2008 12:21:31   
    ledenka
    zase vem, da bi bila na bolniški, če bi res morala bit... moja služba je pač pisarniška, sicer precej stresna na trenutek (me pa res šparajo), ampak mi je prav fajn prit sem. ustreza mi vzet kak dan fraj tu in tam, da lahko naredim kaj, kar bi sicer morala čez vikend (šoping v Italiji npr.). je pa res, da moja nosečnost HB poteka ok, sem aktivna in to mi ustreza.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sabsa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2465
    16.12.2008 12:21:59   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Sabsa - a misliš, da ni druge možnosti - da ti npr. G napiše, da priporoča sprehode, gibanje v naravi?
    Če ti g. napiše pisno, da se smeš gibat, se zna zgodit, da ti komisija tega ne prizna oz. ti odloči, da si sposobna za delo, razen če je tako kot v Lučkinem primeru, da je razlog drugje in ne v nosečnosti sami.

(odgovor članu Reby)
    Neposredna povezava do sporočila: 2466
    16.12.2008 12:22:47   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

zase vem, da bi bila na bolniški, če bi res morala bit... moja služba je pač pisarniška, sicer precej stresna na trenutek (me pa res šparajo), ampak mi je prav fajn prit sem. ustreza mi vzet kak dan fraj tu in tam, da lahko naredim kaj, kar bi sicer morala čez vikend (šoping v Italiji npr.). je pa res, da moja nosečnost HB poteka ok, sem aktivna in to mi ustreza.
    Ajsi - super, da si OK in da je tvoja nosečnost BPuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2467
    16.12.2008 12:42:54   
    zarja1
    IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
    Evo klicala...in....štartam 29.12.

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2468
    16.12.2008 12:47:36   
    lara light
    Shuka, si ozdravla?!user posted image  Sem vedla, da bo tak zajtrk cenjen pr teh mojih damahuser posted image . Čuvaj se mi!user posted image In hvala, ker misliš name in na moja dva škratka!user posted image

Zarči, kako si? Nič lulat še, ker ni cajt!user posted image

Lučka, lepo, da je teknilo.user posted image Kaj lepega počneš?

Blanči, hm, kaj delam, npr. danes: s postelje sem se zavalila v kopalnico, pojedla zajtrk, vmes čekirala rr in txt, moram bi na tekočemuser posted image , potem sem šla na singing in the rain brez dežnika, ujela najprej eno, potem še dve žrtvi in smo udarle v enem kafiču tanagalas varianto smeha, da se je vse obračalo, a nas itak ne briga, potem domov 'plujsk, pljusk' in sedaj sem naredila ene fine špagetke z omako iz pinjol in suhih paradižnikov, pa malo okajene skute, mlask, mlaskuser posted image , zdej sem tu s tabo, potem bom malo ponardila v tem najinem gnezdecu, da bomo še kaj našli, potem grem spet na lovuser posted image ...popoldan bom poiskala kak zanimiv recept za praznike, napisala še do konca čestitke, a vidiš, še po znamke moram, pa upam, da me kdo obišče in potem bom že  akciji za večerjouser posted image . Pri nas je hrana gl. točka, vse ostalo je manj pomembno. Potem se bom malo pocrtala z mojim dragim, kar dober film in nekaj strani knjige, kako dojiti dva hkrati in bumf v posteljo. Tko približno, ni mi dolgčas, to je res.

Zdej sem pa pozabla kaj sem prebralauser posted image , joj rešeto rešetasto!

Aja, GIGI,user posted image user posted image user posted image superca!!! Vidiš, da katarza v wc-ju tud nardi svoje, čist in zdrav duh v zdravem telesuuser posted image , ma res fajn, da greš tko hitro že v akcijo!user posted image user posted image user posted image

Ajsi, ti si pridna delavna in skrbiš za vse nas, ki odžiramo...hvalauser posted image

Šopka, žal mi je, čimprej v nove boje, to je preverjeno in edino pomaga!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
    Coelho

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2469
    16.12.2008 12:47:42   
    Shadow

Kje pa je naša Shadow?

Tukaj sem! user posted image  Živa in zdrava!

Kar se tiče bolniške se pa jaz popolnoma strinjam z ledenko, ki pravi, da bi šla na bolniško, če bi res morala iti. No, zato sem tudi jaz že kar nekaj časa v službi.
    Na srečo nimam težkega fizičnega dela, tako da mi ni hudega, dnevi mi hitreje minevajo predvsem pa imam svobodo gibanja in me razne komisije ne omejujejo z izhodi. Seveda bi pa takoj šla na bolniško, če bi bilo z mano ali pa s pikico kaj narobe.
    Vsekakor pa razumem in podpiram vse tiste, ki ste pa že od punkcije naprej na bolniški. Vsaka se pač sama odloči glede na svoje počutje, naravo dela in morebitne pretekle izkušnje. Sicer pa, morda mi bo pa kmalu začelo postajati slabo (zaenkrat mi ni prav nič), pa bom tudi jaz odjadrala na bolniško. user posted image  Bomo videli, kako in kaj.

(odgovor članu Reby)
    Neposredna povezava do sporočila: 2470
    16.12.2008 12:51:17   
    mateja_goljev
    ojla punce.  se javljam po dolgemmmmmmm času. Tko napotnico za eskimčke imam, samo jih delajo po novem letu. evidenčno tud mam in sedaj samo čakam in čakam......

(odgovor članu Shadow)
    Neposredna povezava do sporočila: 2471
    16.12.2008 12:54:30   
    lara light

Glej sabsa, ti povem, kako je z mano. Jaz imam tudi v odločbi zapisano mirovanje na domu in izhode le za pregled. Moja G pa mi priporoča 2x/ dan čimveč zraka in hoje, ker sem ok. Torej odločba tega ne zajema.
    Sem jo pa vprašala kaj narest in pravi, da kar naj grem, ker da moram it ven, da v primeru, da bi prišli in me ne bi bilo, imajo tam v dokumentaciji zapisan njen predlog, kot predlog lečečega zdravnika. Tko, da me je pomirila in jaz vsa vesela ...singing in the rainuser posted image
    Poskušaj se pomenit z G, kako je v tvojem primeru ali je res potrebno, da si 24h domauser posted image , ker če ni tako, jo moraš 'ubogat' in it vseeno ven. Fajn zrihtaj! Če boš šla pa delat, čestitke za pridnost!user posted image

Coelho

(odgovor članu Reby)
    Neposredna povezava do sporočila: 2472
    16.12.2008 13:20:43   
    sabsa
    Hvala za nasvet Lara light.
    Jaz sem na bolniški zaradi lanskega ss in slabosti v začetku  nosečnosti. A je sedaj bolje in mislim, da bi bila počasi sposobna iti delati. Priznam pa, da mi je do sedaj kar pasalo biti doma, ker se je vsake toliko našel dan, ko mi je bilo res slabo in sem se slabo počutila. A je tega vedno manj. Vsekakor sem mnenja, da je v primeru rizične nosečnosti ali drugih problemov (slabosti, bruhanje) bolje ostati na bolniški.

Vesel december vsem!

(odgovor članu lara light)
    Neposredna povezava do sporočila: 2473
    16.12.2008 13:25:29   
    mismis
    Dan, danes sem pozna, ker že celo jutro letam po sestankih gor in dol. Ma vam povem, da je to čisto za znoreti, qurc pa tak veseli december, še sploh ker kaže, da se zadeve ne bodo izboljšale.

Ker ne morem brati za nazaj, vam obljubim, da vas preberem danes zvečer po user posted image  šoli, če le ne bom preveč crknjena padla v posteljo.

Žiži, Bravo za začetek postropka user posted image user posted image

Pikovit, se veselim, da prideš user posted image user posted image

Šopka user posted image

nč, letim na sestanek

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sabsa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2474
    16.12.2008 13:27:22   
    lara light
    Mismis, imam prav slabo vest...jaz pa nič...zdrži dragauser posted image user posted image user posted image  en magični napitek, za več energijeuser posted image

Coelho

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2475
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
    photo
    Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
    Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?