|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
11.12.2008 7:16:14   
Shuka
Za srečo
user posted image Za Zarjo in njene pingvinčkeuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
11.12.2008 7:17:05   
Shuka
in seveda mojsonček - dober pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
11.12.2008 7:27:46   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Babike hvala za navijanje. Se vam javim takoj, ko bo možno. Bom spet Shuki zagnjavila.

Ja lepo prosim user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
11.12.2008 7:30:42   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica30

dober večer .....user posted image user posted image user posted image , prosim če lahko kdo uč vrže na tole vprašanje, 30.11.sem imela et, se pravi danes je 10 dan, od zjutri se mi vleče izcedek klin..., ne morm drugač rečt, zjutri je bil roza, pa potem nič do prej zdej je že rjavkast, oz ga spet ni, slabo mi je za kozlat...a lahko najbrž zaključim veseli december????

hvalauser posted image user posted image user posted image , v
Kaj se to prav zaključit, zaključila ga boš z user posted image , kje je optimizem v postopku, to ga je treba do konca terat, dokler se ne vlije, če se pa ne smo pa itak presrečni. Tko da kar do konca počakat, pa bit optimističen, če ne bomo kr po riti našeškale pa pesimizem iz vas ven gnaleuser posted image

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
11.12.2008 7:31:10   
mojsonček
Jutrčka!

SHUKI kaj pa počneš tko zgodaj pokonci? S-menček tudi že auf pa je mamico tut zbudil?
Hvala za kofi, sem si lih eno nežno z mlekom skuhala, pomaga pri prebaviuser posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
11.12.2008 7:33:57   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Za srečo

Shuki, lahko še jaz tu spodaj?!user posted image user posted image user posted image

Mojsonček, tebi pa za uspešen pregled enouser posted image  in seveda navijanjeuser posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
11.12.2008 7:34:04   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Shuki, žal mi je, da te je bolelo, vem da si že pozabila...in HB da je v vsaki slabi stvari nekaj dobrega, na tvojega mislimuser posted image ...super da sta ob in skratka vse ok!

Larči moja - kaj pa ti tako pozno delaš na forumu, a ti otroci ne dajo spati? A ne, to šele prideuser posted image do takrat pa pobožaj bušija v mojem imenu user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
11.12.2008 7:35:43   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

Jutrčka!

SHUKI kaj pa počneš tko zgodaj pokonci? S-menček tudi že auf pa je mamico tut zbudil?
Hvala za kofi, sem si lih eno nežno z mlekom skuhala, pomaga pri prebaviuser posted image
Ojla sončekmoj, ja s-man mi celo noč ne da spati, ampak bolj me je vse skupaj spodaj bolelo od pregleda a mislim, da bo danes OK. Danes pa pregled, kaj, pozdravi svojega škratka in želim ti vse dobro.user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
11.12.2008 7:39:21   
lara light

Shuki, žal mi je, da te je bolelo, vem da si že pozabila...in HB da je v vsaki slabi stvari nekaj dobrega, na tvojega mislimuser posted image ...super da sta ob in skratka vse ok!

Larči moja - kaj pa ti tako pozno delaš na forumu, a ti otroci ne dajo spati? A ne, to šele prideuser posted image do takrat pa pobožaj bušija v mojem imenu user posted image

Sonce mojeuser posted image user posted image user posted image , se vama moram z Zarjico oddolžit...sem tud že zgodaj vstalauser posted image . Hvala, pobožala parkrat! Kako pa s.manček? Je bolj umirjen? Danes grem poiskat mozartove cd-je, menda dobro vplivajo na razvoj. Pa tudi, da izkoristim čas in da obnovim, kaj je mozartovo in kaj neuser posted image ...kje so šolska leta in Čarobna piščal ipd...ko tko pomislim, vem, da nisem rosno mlada.

Olikauser posted image , ki je tudi tokrat pristala na bolniški, se opravičujem, vsem dobro jutro!user posted image

Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
11.12.2008 7:44:10   
lara light

Jutrčka!

Ojla sončekmoj, ja s-man mi celo noč ne da spati, ampak bolj me je vse skupaj spodaj bolelo od pregleda a mislim, da bo danes OK. Danes pa pregled, kaj, pozdravi svojega škratka in želim ti vse dobro.user posted image

Bogica, mi ni jasno,da te od pregleda lahko boliuser posted image , da ni res 'pretirano' nežen tale tvoj Guser posted image ?? Mene proti jutru tudi začne špikati in boleti, a nič hujšega, se mi zdi kar normalno, saj se razteza...in se mi včasih zdi, da je proces viden s prostim očesomuser posted image
Mojsonček, naj bo UZ nepozaben!user posted image

Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
11.12.2008 7:47:59   
Shuka

Sonce mojeuser posted image user posted image user posted image , se vama moram z Zarjico oddolžit...sem tud že zgodaj vstalauser posted image . Hvala, pobožala parkrat! Kako pa s.manček? Je bolj umirjen? Danes grem poiskat mozartove cd-je, menda dobro vplivajo na razvoj. Pa tudi, da izkoristim čas in da obnovim, kaj je mozartovo in kaj neuser posted image ...kje so šolska leta in Čarobna piščal ipd...ko tko pomislim, vem, da nisem rosno mlada.

Olikauser posted image , ki je tudi tokrat pristala na bolniški, se opravičujem, vsem dobro jutro!user posted image
Oooo bosta škratka poslušala kvalitetno klasiko, jaz sem si jih kar z neta snela, ja vem avtorske pravice in bla, bla, če je blo pa hitreje in ceneje, navsezadnje sem gorenjkauser posted image user posted image user posted image
Zdele je s-menček priden, čaka, da mami kej konkretnega poje pol bo mel pa še on delouser posted image , se bom pa danes nalivala s čajem, ker me neki grlo matra pa si ga bom probala pocajtat s čajem. Sem si pa kupila unga nosečniškega od Tekane, pa se mi zdi, da mi čist predobr vpliva na prebavo, sem vsako uro na WC no vsaj zaprta nisemuser posted image user posted image user posted image

Ti da nisi rosno mlada, kaj ga pa biksaš, zdej šele najlepša leta prihajajo.user posted image

Skratka, pazi nase in na škratka pa in počivaj dokler lahko.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1686
11.12.2008 7:49:22   
netka34

Za srečo

Ej, ta se mi pa tko dopade, d se kr podpišem!!
Zarja, tko močno navijam zate, d mam prow plave pesti!!user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
11.12.2008 7:50:39   
Shuka

Jutrčka!

Bogica, mi ni jasno,da te od pregleda lahko boliuser posted image , da ni res 'pretirano' nežen tale tvoj Guser posted image ?? Mene proti jutru tudi začne špikati in boleti, a nič hujšega, se mi zdi kar normalno, saj se razteza...in se mi včasih zdi, da je proces viden s prostim očesomuser posted image
Mojsonček, naj bo UZ nepozaben!user posted image
Sem lih razmišljala, zanč sem mela tud vaginalni pregled pri Lučkinem ginekologu pa me ni nič bolelo, ta moj je pa k mesar, upam, da bo kaka babca bl nežna, čeprov dvomim. Ja to špikanje se bo pa tud umirilo, pol se boš pa samo še širila ne da bi vedla. Sama nisem opazila razlike, sam so mi drugi povedali, da se mi fejst pozna, tko da lepo je ko si škratka delata plac, ko jih boš pa čutila bo pa še lepše.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1688
11.12.2008 7:51:34   
Shuka
netkica z goriškega, kako si danes ljubicauser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
11.12.2008 7:53:33   
netka34
Dobro jutro pupike!!

Ja Lara, ne morem verjet, d si že pokonc!! A se obeta kaka pustolovščina?user posted image user posted image

Šuki, tudi ti si pridna. A si voščilnice že spedenala?user posted image user posted image

Kako pa je z okraševanjem pri vas? A ste se že kaj okinčale z lučkami pa to? Mi se bomo najbrž danes lotili.user posted image

Zdej pa me pogon na 8 pelje na sprehod, upam samo d ne zmrznem!user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
11.12.2008 7:55:41   
mojsonček
SHUKI upam, da te tvoj G ne bo več matral z vaginalnimi pregledi... draga moja, ampak tvoj s-menček bo pa hotu tam skozi pokukat na svetuser posted image  boš rodila brez dodatkov in pripomočkov, že kaj veš?

LARČI ti tut že v akciji? Pa včeraj si bla tko pozna... jst redko zdržim do 11 ure pokonci... si me spomnila, da zapečem Mozarta še za v avto, tam si lahko dam duška kar se glasnosti tiče... sta bla tvoja dva sončka kaj aktivna... je bodoča mamica spet čutila, kakšno nežno brciko? 

Neposredna povezava do sporočila: 1691
11.12.2008 7:56:35   
lara light
Shuka, hvala za prijazne besede!user posted image  Je res dober tisti čaj, samo 1x sem ga pila, okus mi paše...no če je ok za prebavo, je dobro si zapomnit. Fajn. Boš vidla, da bo grlo minilo, ti kar pij veliko, zaenkrat bo dovolj, pa kakšen kivi ne bi blo slabo.

Netkič, tudi ti že tukaj zgodaj za Zarjo navijat?user posted image Pridna pupika naša. Kako si? Kdaj najino magic coffee? Lije kaj, non stop pada, se mi prou smilijo uni z Gradišča in Branika s tistimi plazovi okrog hišuser posted image . Pazi nase, lubčka!user posted image

Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
11.12.2008 7:56:38   
netka34

netkica z goriškega, kako si danes ljubicauser posted image

O šuki, danes sem mal znervozirana. Moram končat en albumček do popoldan, pa ne vem, kako mi bo to uspelo. Pa spomlna sm se, da še točno en tedn do obiska dr.D-ja!!! Pa veliki škrat ma okulista, pa bi jo najraj poslala peš na štop (zaradi albuma).
No, v glavnem se dogaja!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
11.12.2008 7:59:07   
netka34
Netkič, tudi ti že tukaj zgodaj za Zarjo navijat?user posted image Pridna pupika naša. Kako si? Kdaj najino magic coffee? Lije kaj, non stop pada, se mi prou smilijo uni z Gradišča in Branika s tistimi plazovi okrog hišuser posted image . Pazi nase, lubčka!user posted image

Ja dragica js bom dANES POP v GO.user posted image
Za gradišče pa ne skrbi, jim že sanirajo hrib, tko d ni panike!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1694
11.12.2008 8:00:08   
mojsonček
NETKA ti si pa ja ena supervumen, ne dvomim, da ti bo uspelo vse spedenat tipi-topiuser posted image  

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
11.12.2008 8:01:28   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Dobro jutro pupike!!

Šuki, tudi ti si pridna. A si voščilnice že spedenala?user posted image user posted image

Kako pa je z okraševanjem pri vas? A ste se že kaj okinčale z lučkami pa to? Mi se bomo najbrž danes lotili.user posted image

Zdej pa me pogon na 8 pelje na sprehod, upam samo d ne zmrznem!user posted image

Nisem končala, sem zdej zadnje dni težkos edela pa nisem mogla, sem bla tolk nesrečna, dons pa upam, da bom s turbo hitrostjo to dokončala.user posted image

sej res, še okrasit bo trebauser posted image user posted image

No le toplo se obleci.user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
11.12.2008 8:01:29   
lara light

SHUKI upam, da te tvoj G ne bo več matral z vaginalnimi pregledi... draga moja, ampak tvoj s-menček bo pa hotu tam skozi pokukat na svetuser posted image  boš rodila brez dodatkov in pripomočkov, že kaj veš?

LARČI ti tut že v akciji? Pa včeraj si bla tko pozna... jst redko zdržim do 11 ure pokonci... si me spomnila, da zapečem Mozarta še za v avto, tam si lahko dam duška kar se glasnosti tiče... sta bla tvoja dva sončka kaj aktivna... je bodoča mamica spet čutila, kakšno nežno brciko? 

Ma jaz sem nočna ptica, vedno bila, sedaj grem spet za bioritmom in dan se mi daljšauser posted image ..zjutraj pa ni nič od mene. No super, da bojo naši otročki nadarjeni po Mozartu!user posted image   Ne, m.sonček, nič več ju nisem čutila...pa čakam, čakam, upam, da kmaluuser posted image

Netka, ma te prosim, kakšna pustolovščina, saj se vlečem kot zimsko-deževen  ponedeljekuser posted image ...eni nosečki v 9. sem pa res obljubila spremstvo, ker ima opravke in da bom nared, ko in če mi javi, sem v pripravljenostiuser posted image . Tvoj mali škrat je že na poti v šolo?user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1697
11.12.2008 8:02:27   
netka34

NETKA ti si pa ja ena supervumen, ne dvomim, da ti bo uspelo vse spedenat tipi-topiuser posted image  

O, a mislš? No hvala!!user posted image user posted image
Do večera se bo že vidlo, če sm res supervomen!user posted image

A ti si ok? A deteuser posted image že čutiš kej?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1698
11.12.2008 8:02:40   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Ja dragica js bom dANES POP v GO.user posted image
Za gradišče pa ne skrbi, jim že sanirajo hrib, tko d ni panike!!user posted image

Ti me znaš pomirituser posted image  HVALA! Če utegneš, se slišiva...pop imam več časa!user posted image  JUPI!!!

Coelho

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
11.12.2008 8:04:35   
Shuka

Bo, bo, zdej me bo pri vsakem pregledu matral, je rekel. Ja sej vem, da bo mogu it mali tm skoz in niti nočem razmišljat o tem še, čeprov se čas zelo hitro približuje. O pripomočkih še nisem razmišljala, mislim sem, pa se za nič nisem odločila, če bo nuja bom prosila, drugače ne, ma sej ne vem, pred koncem me bo pa zvilo bom hotla pa vse trojno dozouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?