Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: lara light Shuki, žal mi je, da te je bolelo, vem da si že pozabila...in HB da je v vsaki slabi stvari nekaj dobrega, na tvojega mislim ...super da sta ob in skratka vse ok! Larči moja - kaj pa ti tako pozno delaš na forumu, a ti otroci ne dajo spati? A ne, to šele pride do takrat pa pobožaj bušija v mojem imenu Sonce moje , se vama moram z Zarjico oddolžit...sem tud že zgodaj vstala . Hvala, pobožala parkrat! Kako pa s.manček? Je bolj umirjen? Danes grem poiskat mozartove cd-je, menda dobro vplivajo na razvoj. Pa tudi, da izkoristim čas in da obnovim, kaj je mozartovo in kaj ne ...kje so šolska leta in Čarobna piščal ipd...ko tko pomislim, vem, da nisem rosno mlada. Olika , ki je tudi tokrat pristala na bolniški, se opravičujem, vsem dobro jutro! Oooo bosta škratka poslušala kvalitetno klasiko, jaz sem si jih kar z neta snela, ja vem avtorske pravice in bla, bla, če je blo pa hitreje in ceneje, navsezadnje sem gorenjka Zdele je s-menček priden, čaka, da mami kej konkretnega poje pol bo mel pa še on delo , se bom pa danes nalivala s čajem, ker me neki grlo matra pa si ga bom probala pocajtat s čajem. Sem si pa kupila unga nosečniškega od Tekane, pa se mi zdi, da mi čist predobr vpliva na prebavo, sem vsako uro na WC no vsaj zaprta nisem Ti da nisi rosno mlada, kaj ga pa biksaš, zdej šele najlepša leta prihajajo. Skratka, pazi nase in na škratka pa in počivaj dokler lahko.