|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
10.12.2008 11:43:31   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček
čist premal aktivna, kilce pa pol kr letijo in se lepijo na rit pa pršuta pa f.u.k. ročke so že čist lepo nakazane...user posted image  Bomo vse preživel!

kolk sta me zdaj nasmejaleuser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
10.12.2008 11:44:47   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Da še poročam kako je bilo pri G. Danes je bila čisto druga pesem. Po moje je bil včeraj zadržan, ker sta bili zraven 2 sestri, pa moj. Danes mi je najprej še enkrat čestital, stisnil roko in rekel, da je zelo vesel, da nama je uspelo. Potem pa je rekel, da bo bolniško napisal kar do porodniške, samop zdaj je odvisno, če bo komisija to potrdila. To pa bom izvedela v začetku januarja.

Poleg tega pa za seznam še sporočam, da imam 24.12. prvo posvetovalnico. No Shuka, takrat ko ti. Tisti dan se bova pa res lahko videli.user posted image  danes sem bila jaz takoj n vrsti, mi ni bilo treba nič čakat.

No, vidiš, pa ste zaenkrat spedenal, sej komisija pa tut ne vem, če bo kej fejst sračkala sploh glede na to, kakšno delo opravljaš. Joj, jst se že dons psihično pripravljam na ene  4 urno čakanje pri G... na Jesenicah še zmeri po starem sistemu... čičaj in čakaj, da se te kdo usmili (v prvi nosečnosti sem v 8. mesecu s tavelkmu bušijem čakala od pol 8 do 3user posted image .... navadn)

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
10.12.2008 11:46:01   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

čist premal aktivna, kilce pa pol kr letijo in se lepijo na rit pa pršuta pa f.u.k. ročke so že čist lepo nakazane...user posted image  Bomo vse preživel!

lubika, ti se kr smej, če boš tko ropala po hladilniku te čaka isto user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
10.12.2008 11:48:59   
zarja1

lubika, ti se kr smej, če boš tko ropala po hladilniku te čaka isto user posted image

packa....user posted image ...sam pri meni še ni izgovora....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1554
10.12.2008 11:50:12   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Mojsonček, evo zate info od včeri iz MŠ: zarad oksitocina se sramnica, ki ni fiks skupi malo zrahlja in to boli. Kej dost ne moreš narest, malo pazljiveje se obračaj v postelji ( s koleni slupaj) in malo manj noge narazen. Zna pa proti koncu še malo bolj matrat. Mene sicer ni sramna kost nič bolela (tok tok  na les) so pa ene ful jamrale. No mene je namest tega bolel  desni kolk.
Zdej me pomalem pa itak vse user posted image  

HEDI hvala za strokovno razlagouser posted image  ... noge so ble do zdej kr skupi,  nismo smel user posted image  do nuhalne... mah, bom rajš mal potrpela, je vseen bol fajn, če lahko dam še kdaj noge narazenuser posted image   bolj me pi... di, ker sem zaradi tega čist premal aktivna, kilce pa pol kr letijo in se lepijo na rit pa pršuta pa f.u.k. ročke so že čist lepo nakazane...user posted image  Bomo vse preživel!

Hehehehe, no, mislila sem v bistvu čist dobesedno user posted image user posted image

Kar se pa kilc tiče....khm...pa malce višje preberi....To ti enostavno pripada. Sicer ni fajn če jih je glih preveč, ampak...
mene je skor fršlok ker sem v prvih treh mesecih pridobila 5  al 6 kil. Pršutki so se okrepili, f.u.k. ročke zavidljive. In bodo še bolj, telo bo dobilo čist druge proporce, ampak.... Mal ven vržeš oči, ko si kupiš 44 nosečniške hlače (no, sej bojo za do konca), prej so ti pa 38 na rit dol padale. Škoda je res le aktivnosti, ker je fino če si aktivna. Upam, da mine bolečina, Mene je kolk bolel nekje od 14 tedna pa tja nekje do 20 tedna. Zdaj pa samo redko.

Neposredna povezava do sporočila: 1555
10.12.2008 11:52:43   
hedviga
Hahah Zarja, ne sekerat. Maš pač suhi trening za pol ko bo izgovor. user posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
10.12.2008 12:00:57   
mojsonček

Hehehehe, no, mislila sem v bistvu čist dobesedno user posted image user posted image

Kar se pa kilc tiče....khm...pa malce višje preberi....To ti enostavno pripada. Sicer ni fajn če jih je glih preveč, ampak...
mene je skor fršlok ker sem v prvih treh mesecih pridobila 5  al 6 kil. Pršutki so se okrepili, f.u.k. ročke zavidljive. In bodo še bolj, telo bo dobilo čist druge proporce, ampak.... Mal ven vržeš oči, ko si kupiš 44 nosečniške hlače (no, sej bojo za do konca), prej so ti pa 38 na rit dol padale. Škoda je res le aktivnosti, ker je fino če si aktivna. Upam, da mine bolečina, Mene je kolk bolel nekje od 14 tedna pa tja nekje do 20 tedna. Zdaj pa samo redko.

Lubika, jst sm se v prvi nosečnosti zredila 23 kg (takrat sem prvič in upam tud zadnjič brojila 81 kg) pa pri bogu prisežem, da nisem pretiravala s hrano, samo normalno sem jedla, beri 3 obroke na dan + malica, no, prej sem pa živela od lufta, kofetkov, kkšnga čikca in drobnih prigrizkov... valda ne bom ponovila, itak, da ni fajn pretiravat z nabiranjem kg, do zdej mi je uspel nataknit dobre 3 kilce, ki varirajo glede na pogostost prebave, ki večkrat štrajka... če sem čist iskrena v tem mrazu mi čudežno izgine slaba vest kar se tiče neaktivnosti user posted image  bom pa spomladi vse not prneslauser posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
10.12.2008 12:09:39   
hedviga
23? Jej, ja to je pa že lepa cifra user posted image   Zgleda da sva imeli prej nekak isti "prehranjevalni režim"..user posted image user posted image
No, meni do zdaj ni noben po glavi skakal okol kil na pregledih. Računam pa, da mi še ene 5 kil ne uide. Ma, kaj češ, sem imela prej res kar kakšno premalo (57-58 na 175)...

Neposredna povezava do sporočila: 1558
10.12.2008 12:10:38   
mojsonček

packa....user posted image ...sam pri meni še ni izgovora....user posted image user posted image user posted image

bo, bo, kmalu, od jutr naprej, ker stiskamo pesti zate, pa božičku sta s tvojim dragim  pisala... upam, da kej v tem stilu...

user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
10.12.2008 12:12:57   
zarja1
jaaa Mojsonček...user posted image
...kaj vse piše pa žal ne razločim...

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 10.12.2008 12:13:48 >

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1560
10.12.2008 12:14:09   
mojsonček

23? Jej, ja to je pa že lepa cifra user posted image   Zgleda da sva imeli prej nekak isti "prehranjevalni režim"..user posted image user posted image
No, meni do zdaj ni noben po glavi skakal okol kil na pregledih. Računam pa, da mi še ene 5 kil ne uide. Ma, kaj češ, sem imela prej res kar kakšno premalo (57-58 na 175)...

ja čudn, sej maš dva v bušiju...

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
10.12.2008 12:17:07   
zarja1
Ma, kaj češ, sem imela prej res kar kakšno premalo (57-58 na 175)...

na našem koncu pravijo takim suhicam štigle.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
10.12.2008 12:17:07   
mojsonček

DEAR SANTA,
IF YOU HAVE A NEW BIKE
UNDER THE TREE I WILL GIVE
YOU THE ANTIDOTE
TO THE POISON I PUT IN THE MILK user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
10.12.2008 12:18:51   
zarja1

DEAR SANTA,
IF YOU HAVE A NEW BIKE
UNDER THE TREE I WILL GIVE
YOU THE ANTIDOTE
TO THE POISON I PUT IN THE MILK user posted image user posted image user posted image

joj taboljše....user posted image user posted image user posted image , nisva mu glih zagrozila, sva pa napisala, da bi radi naslednje leto v imenu večje familije pisali.....je pa ta predlog tud dober...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1564
10.12.2008 12:27:23   
pika.po
Uf, včeraj ste bile pa čisto pasje, sem bla 100% da sem forum falila user posted image user posted image user posted image

Mismis
tvoj kužon je res carski! Če še jaz pasjestrahopetec to rečem, bo pa že nekaj na tem! user posted image

Sapi user posted image user posted image user posted image in user posted image
za nov boj v februarju!

Obi močno stiskam pestke za tvoje pikice in velik lep plusek! Sej z Božičkom si zmenjena, a ne!user posted image

Zarja ti si z Božičkom tud naredila deal, a ne user posted image Lepo sprejmi svoje pingvinčke in nas razveseli z najlepšimi novičkami. user posted image

Lučka, superca da pikica lepo raste!!! Kako bruhuhu party? user posted image Pa saj ko veš zakaj, ni taka kriza, a ne. user posted image Ti pa vseeno želim, da  tele slabosti minejo čimprej.
Za tovrstne slabosti itak vse takoj podpišemo, pa Gretkin patent z brisalci ponucamo, pa smo ven iz tahudga. user posted image

bbpikica user posted image user posted image user posted image k tko lepo na vse nas misliš user posted image   Božiček bo imel letos res konkreten biznis. user posted image

Šuki
je tko fino prebirat kaj vse ustvarjaš. Pridna. Jest to tudi rada počnem, ampak me cajt vedno preganja, pa potem zadnjo sekundo copram. user posted image Upam, da bom letos vsaj voščilnice uspela naredit.
A Spajdermenček ti pa tkole nagaja? Še malo, pa bo cartanje....user posted image

Goldy čestitke za uspešen pregled in malega lumpa! user posted image   Iiiiiiiii kak ti je fajn da lahk že za malega šopingiraš!

Sabsa čestitke tudi tebi za uspešen pregled in pupiko! user posted image

Zvezdica mal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dobro počutje! user posted image

Netka srčno upam, da dobiš zeleno luč za naslednji postopek čimprej. Jest sem tudi čisto neučakana user posted image

Pikovitka tvoj januar se z brzino bliža! user posted image Čeprav je v telih postopkih čas res ena jako relativna reč!user posted image

Blanči, nosečka, kako? Upajmo, da si tale virus naprej k sosedici tvoji poslala user posted image A ne Gretka user posted image

Kajši čestitke za srečno trinajstico! user posted image Moram še mal pofirbcat, kdaj gre pa pingvinček na toplo? Saj sem si menda prav zapomnila in nisem kaj pomutila user posted image

Bambi, črne misli stran, jaz močno navijam da bo user posted image ! user posted image user posted image user posted image

Sonček33 še malo zdrži v enem kosu! Smo da je z vama vse ok!user posted image user posted image user posted image

Baci navijam, da tečke tečne ne bo! user posted image user posted image user posted image Namest tega pa en lep plusek!

Želvi nosečka naša, kako počutje? Pa kar začni verjet, da si res srečka user posted image

Žižek fajn opravi pri s. Miri!user posted image user posted image user posted image

Kajatina  naj folikelčki lepo rastejo, potem ti želim pa čisto nebolečo punkcijo. Se čist strinjaš, a ne. user posted image

Kje se pa Mlinčkovi 4 potepajo? Si verjetno še niso čisto opomogli od silne sreče. user posted image

Dejzi, superkravica naša, kam si se skrila? Si že začela furat novi lajfstajl? user posted image

Bumo še čisto malo, pa zvemo lepe novičke, a ne!user posted image user posted image user posted image
Reby
ti si tudi že čisto blizu!user posted image user posted image user posted image

Se* bravo za belino! Naj traja in traja! user posted image

Kicsi čestitke na celi fronti! A tebe pa en mičkeno user posted image muči. user posted image

A Kruce in Krucika pa kar na petelinjem zajtrku! user posted image Jao jest sem pa zjutraj taka koma, da skor zase ne vem.user posted image user posted image user posted image Pol ni pa nič od zajtrka, ne tazga ne onazga. user posted image

Mala81 čestitke za nov boj!

Hedi coprnička naša seksi, si me nasmejala s spalnimi gatami...user posted image user posted image user posted image

Podganca, Tina, WP, Noki, jazzika, Pija, mojsonček in ostale en koš lubčkov in user posted image user posted image user posted image !

Pa lep dan!

< Sporočilo je popravil pika.po -- 10.12.2008 12:38:02 >

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
10.12.2008 12:35:41   
mojsonček
Uf PIKA.PO, tole je pa bil post user posted image
Nč babike, baje, da moram še kaj postorit, ker bom pol že 2 dni prej uživala v vikendu, sploh v petek, ko bova z mojim sončkom cel dan skupaj, ker imajo dan šole user posted image
Ampak vas valda pridem še pogledat

ZARČI pridem še navijat za naju za jutruser posted image  ti pa lepo počivaj, ne pusti da ti kdo kravžla živce pa lepo se spedenaj, da boš lepa sprejela otročka, prou?

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
10.12.2008 12:36:26   
pika.po
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

oooooooooooooooo Grethy si končno doma?

Jaaaaaaaaaa

pa skor me je minlo tolk ste naklofale ... jz pa še tolk enih manevrov za nardit predne spokam spančkat ... šit ...

Kako ste lubike moje ???

Sem se dobila s Pika.po ... ena prou lušna punca z ogromno volje in pozitivne energije ... matr sva fletkano klepetali ...

Zdej sem pa jedla - segedin - njami ...

user posted image Uh sej mi bo še nerodno! user posted image   Vračam komplimente pupa!user posted image Smo res fletno pokofetkale in počvekale!
Ste tu gor take babe z velkim B! user posted image Ful fajn!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
10.12.2008 12:37:45   
pika.po

user posted image user posted image user posted image Sem si enkrat za spremembo dala duška! user posted image user posted image user posted image     

Neposredna povezava do sporočila: 1568
10.12.2008 12:39:59   
Shuka
Ojla pupike moje user posted image

Evo mene s padalskega pregledauser posted image bolel je k svinauser posted image , mene zmer boli k mi gleda al pa tipa v tamalo, pol mi pa še eno tolažilno reče, da mi bo itak babca roke na vsake kvatre tlačla not, naj se kr privadimuser posted image , zdej samo še upam, da rodim v 1huser posted image user posted image user posted image . Skratka CK zaprt vse OK, morm sam počivat pa magnezij pit. Pa sem spet mal prikovana na posteljo kot že celo nosečnost, ampak se tolažim, da sta samo še dva meseca pred mano pol bom pa lahko letala( oz. itak bom mogla letat) okoli.

Lučka - vidm, da si šla dokaj zgodaj k njemu, no jaz sem prej klicala in se zmenila za uro tko da sem bla ob 11:30 tm, no pa bova se drugič dobili pri starih curah user posted image Če ne tam pa pol na posvetovalnici, ko boš dobila MK user posted image user posted image user posted image , jaz moram biti tam od 7-8 ti pa verjetno od 8-9 v 1 nadstropju za oddajo krvi in vode, ne? user posted image

Shadow - čestitkeeeeeeeeeuser posted image za user posted image , želim ti še 8 mesecev take sreče brez težav.

Hedika moja - sej vem, da se bo zdej vse skupaj samo še stopnjevalo, križ me že zdej boli k hudič, ampak pomoje zarad slabe postelje ne zarad nosečnostiuser posted image Smo pa vsak dan bližje, ne?user posted image

pika.po
- ja tole moje ustvarjanje bom mogla dat mal na stran ker me tud zarad dolgotrajnega sedenja začne pritiskat na dol pol se je pa treba uležt, ampak se bom potrudila in do konca leta naredila kar sem si zadala in razposlala naokoli. Tko da bom pomoje januar kar preležala v pričakovanju na napega s.mančka.user posted image sej časa je še dovolj za voščilnice tud če jih 22.12 začneš pošiljat okoliuser posted image

a sabsa ma pa pupiko?user posted image user posted image user posted image

želvička - kako si nosečka, jest tud do NS nisem verjela pa še pol ne, dokler se ni začel redno oglašati, no pol sem pa začela verjet, da je to res to in od takrat sem bolj mirna, no sej boš videla kako je to.

gigi - user posted image
zarja moja - še danes greš pančkat pol pa po otročičkeuser posted image , komaj čakam jutriuser posted image

mismis - matr maš đukelo, ampak je pa cortkuser posted image , sej če jest našga pogledam se mi tud zvrti od maseuser posted image

jazzz27
- lepo da si se oglasila, no naj te slabosti čimprej zapustijo in začneš uživat.user posted image

Obi
- aspirin 100 naj bi se jemalo pri stimuliranih postopkih za boljšo prekrvavitev maternice, me k smo mele pa zmrznjenčke z Estrofemom pa ne. Jest sem se raje ravnala kot je g. svetoval nisem kej dodatnega jemala če ni rekel, razen Elevit zaradi folne in ostalih vitaminov.user posted image

kje je pa mlinčkov bataljon, pa seveda en pozdravček vsem nosečkam, tako unim k majo mal staža že , kot tudi tistim bolj svežim, naj bo vse lepo in mirno potekalo še naprej.user posted image
Pozdravček, še vsem čakajočim na postopke, da se hitro odrola čas do prvega pregleda

Kajatina - veliko foliklčkov in nebolečo punkcijouser posted image user posted image

pa seveda vsem mojim pupam en sočenuser posted image sam pazte, da vas ne pojem k sem lačna za dvauser posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

Neposredna povezava do sporočila: 1569
10.12.2008 12:41:48   
Shuka
Glih k vidm, da nas sayuri gleda, da omenim še njena dva sončka k sta res cortkanauser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
10.12.2008 12:48:48   
zarja1
ZARČI pridem še navijat za naju za jutruser posted image  ti pa lepo počivaj, ne pusti da ti kdo kravžla živce pa lepo se spedenaj, da boš lepa sprejela otročka, prou?

itak draga.....user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1571
10.12.2008 12:51:40   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
Evo mene s padalskega pregledauser posted image bolel je k svinauser posted image , mene zmer boli k mi gleda al pa tipa v tamalo, pol mi pa še eno tolažilno reče, da mi bo itak babca roke na vsake kvatre tlačla not, naj se kr privadimuser posted image , zdej samo še upam, da rodim v 1huser posted image user posted image user posted image . Skratka CK zaprt vse OK, morm sam počivat pa magnezij pit. Pa sem spet mal prikovana na posteljo kot že celo nosečnost, ampak se tolažim, da sta samo še dva meseca pred mano pol bom pa lahko letala( oz. itak bom mogla letat) okoli.

draga glavno, da je s teboj in spajdermenčkom vse ok. A to te je v nosečnosti začelo tolk bolet al tud prej? Ene imajobolj druge manj občutljive....

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
10.12.2008 12:52:44   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

user posted image user posted image user posted image Sem si enkrat za spremembo dala duška! user posted image user posted image user posted image     

svaka častuser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
10.12.2008 12:54:44   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
aspirin 100 naj bi se jemalo pri stimuliranih postopkih za boljšo prekrvavitev maternice, me k smo mele pa zmrznjenčke z Estrofemom pa ne. Jest sem se raje ravnala kot je g. svetoval nisem kej dodatnega jemala če ni rekel, razen Elevit zaradi folne in ostalih vitaminov.user posted image

aha...torej odpade....

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
10.12.2008 13:01:25   
kajsica
Lep pozdrav babike.

Šedov, tebi morem kot prvo čestita!!!user posted image user posted image user posted image  Bravo, babika in uživaj!!!!

Lučka me veseli, da si lepo rešila celotno zadevo. Saj tako je prav! Uživajte!!!!!

hedi, pa kaj se ti piz.diš zaradi teh parih kilogramov, si prav lepa nosečka, pa nikjer se ne vidi kaj viška. Res si lepa!!!! Sem pa malo žalostna zaradi tebe user posted image , ne bom smela sedet zraven tebe...smrk smrk.....saj nisem tolk hudobna, kolikor napišem....smrk smrk....

Pika.po pridi na žurko, pa ti vse povem...ja pingvinček me čaka!!!!

Dejzika, kje se ti potepaš zadnje čase? Kdaj se misliš pofočkat? Štanga čaka user posted image user posted image

Mlinčkovi, kako je kaj z vami? Greste na izlet sedaj v soboto ali ne? Pa naslednji vikend lahko vsaj ti Mlinček uletiš na fešto, če drage ne bo doma, saj si naš.

Gigi, kako si mi ti kaj draga?

Miška, vidim da te otrok orng zaseda user posted image user posted image user posted image . Ja dela je pa s temi pesjanarji dost, če ga želiš lepo vzgojiti. Pridna si, res!!!

Tina1, kje si mi ti? Se nam boš pridružla na srečanju? Saj vem, včasih malo odklopa paše, na vsake kvatre pa se nam le javi kaj.

Arnejči, draga, kje si mi ti? Kaj počneš? Kdaj bomo spet brali tvoje prigode z atejem?

Zarjica, ti pa jutri že po otročke? Držim pesti zate!!!

Babike, en lep dan želim vsem skupaj!!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?