Kicsi -> RE: December IVF/ICSI (27.12.2008 10:18:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupa06 Ojla punce! Jaz bi pa prosila, če ste toliko prijazne in mi odgovorite na nekaj vprašanj v zvezi z IVF. Sem v dolgem postopku, kombinacija Suprefact + Menopur, zdaj pa vprašanja: - nekatere pišete da ste v kombinaciji npr.: - dolgi postopek (suprefact, menopur - 3 ampule) - kaj to pomeni? Ker jaz imam napisano takole: Menopur 3 (ampule zmešam z 2 vodi) + 3 + 3 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 (9 dni) in zdaj 31.12.08 imam prvi UZ. - se pravi, da grem 9. dan (jemanja Menopurja) na 1. UZ in kdaj bi lahko že bila punkcija oz. stop injekcija (v bistvu sploh ne vem vrstnega reda), kako to gre? Zanima pa me zato, ker imam celodnevne zdaj med prazniki, pa ne smem manjkati, ker sem zadnjič videla, da v LJ (stara porodnišnica) opravljajo punkcije tudi med 22.12.08 - 5.1.09. Hvala vam za vaše odgovore in pojasnila pa vsem skupaj želim vesele in srečne praznike Ojla. Glej,tako je to.9.dan boš šla na prvi UZ in potem za v naprej je vse odvisno od rasti oz.velikosti tvojih foliklov.Tako je za točne datume UZ-jev težko napovedati.Lahko so na 3,2 dni ali pa vsak dan.Kot rečeno ,nadaljni UZ-ji so odvisni od rasti foliklov.Delajo pa tudi med prazniki,tako da ,če bo treba daj službo kar na stranski tir.STOP injekcijo boš pa dobila,ko bodo folikli dovolj veliki za punktiranje in to bo 2 dni pred punkcijo.Po punkciji ti pripada bolniški stalež do transferja(oploditve),po transferju ti pa na GK dajo še kake 5 dni bolniške ali tudi več,če se tako zmeniš. Jaz sem na bolniški že od punkcije naprej,pa tudi pomislim ne na službo,ker sta mi zdaj prioriteta moja dva pingvinčka [sm=9nebesa.gif] [sm=love.gif].
|
|
|
|