lučka 25
|
Dobro jutro, ups dober dan. Tale dež me bo pokončal. Pa še slabo mi je za ponoret. Ampak bo že. Prvo moram vprašat kako je z želvico, ker se pomoje od UZ ni nič javila. Sploh ne vem kako je opravila na UZ. A sem kaj spregledala? Upam, da je vse v redu in da le nima čas priti na RR. Mislim nate. Sonček, lepo da si še v enem kosu. mismis, kužon te je pa zmatral. Pa še to. Jaz na žurko pridem po osmi uri, ker mam prej še eno žurko. shuka, zarja, lara, tu se javlja še ena lenoba. miška, samo tale ilegala ti pa ne paše, si bla prej boljša faca. pija, midva sva pa v ponedeljek okrasila. Prav luštno. Čeprav v tem dežju je teško pričarat praznično decembersko vzdušje. gigi, kako si? Komaj čakaš konec leta. Mal zarad dela, mal pa zarad nove akcije. dajamaja, upam, da seti kmalu vse uredi. sapi, vidva si kar vzemita čas zase. Prav lepo je to prebrat. Pa uživajta. mojsonček, a potem si ti tudi danes bolj zalimana. No ddo srede še dobro odelaj, potem pa veselo na zasluženi dopust. Sreda, 17.12. 11122379b - ET Sreda, 17.12. sabsa - pregled punci, dobr opravita! Zdaj grem pa nazaj ležat, ker sem prav utrujena postala, ko sem vas brala in pisala.
|