|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
17.12.2008 11:49:44   
lučka 25
Dobro jutro, ups dober dan.user posted image

Tale dež me bo pokončal. Pa še slabo mi je za ponoret. Ampak bo že.

Prvo moram vprašat kako je z želvico, ker se pomoje od UZ ni nič javila. Sploh ne vem kako je opravila na UZ. A sem kaj spregledala? Upam, da je vse v redu in da le nima čas priti na RR. Mislim nate.

Sonček, lepo da si še v enem kosu.

mismis, kužon te je pa zmatral. Pa še to. Jaz na žurko pridem po osmi uri, ker mam prej še eno žurko.

shuka, zarja, lara, tu se javlja še ena lenoba.user posted image

miška, samo tale ilegala ti pa ne paše, si bla prej boljša faca.user posted image

pija, midva sva pa v ponedeljek okrasila. Prav luštno. Čeprav v tem dežju je teško pričarat praznično decembersko vzdušje.

gigi, kako si? Komaj čakaš konec leta. Mal zarad dela, mal pa zarad nove akcije.user posted image

dajamaja, upam, da seti kmalu vse uredi.

sapi, vidva si kar vzemita čas zase. Prav lepo je to prebrat. Pa uživajta.user posted image

mojsonček, a potem si ti tudi danes bolj zalimana. No ddo srede še dobro odelaj, potem pa veselo na zasluženi dopust.

user posted image  Sreda, 17.12. user posted image
11122379b - ET

user posted image Sreda, 17.12. user posted image
sabsa - pregled

punci, dobr opravita!

Zdaj grem pa nazaj ležat, ker sem prav utrujena postala, ko sem vas brala in pisala.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
17.12.2008 12:03:27   
Shuka
Tud jaz želvico pogrešam in sem tudi že spraševala kako je, pa se še ni javilauser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
17.12.2008 12:04:31   
Shuka
Lučka - lenobica No.4 ti kr pejt počivat, sej kaj pa lohka pr takmu vremenuuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
17.12.2008 12:08:18   
bbpikica
Dober dan vsem. Se mi je uspelo prebiti čez vse kar ste včeraj napisale, sem rabla debelo urouser posted image user posted image

Šopka ni besed s katerimi bi te lahko potolažila vedi pa da sočustvujem s tabo in razumem tvoje razočaranjeuser posted image user posted image , ne daj se punca.

Gigi bravo za štartuser posted image , zgleda da bova midve začele leto 2009 s trepetanjem jaz štartam 05.01.2009 kratki postopek in kot kaže začnem že 6 oziroma 7 januarja s špikicami

Sonček 85 kako lepo poročilo s pregleda in lepo da je z pikico vse v redu kar tako naprejuser posted image

Shuka bom jaz tud tale tvoj recept za miške sprobala so vidt prav njami

Dajamaja pol boš pa Novo leto kar leže dočakalauser posted image

Kajsica upam da se pozdraviš do sobote, kašno praznovanje pa je če bo sam pol slavljenk prisotnihuser posted image

Goldy ti kar mal zavidam tale UZuser posted image user posted image  ampak ti ga iz srca privoščim, prov uživam kadar berem vaša poročila s pregledov, mi da ful volje za nadaljni bojuser posted image , men je to najboljša stimulacijauser posted image

Pija se čist strinjam s tabo tud men tale nova oblika RR foruma ne sede glih

Zarja pr nas bomo v sobot zunanjo novoletno osvetlitev zrihtal, notr bo pa letos samo smrekica, ker jaslic ne mormo postavt zarad malega mucauser posted image  

Vsem ki vas nisem omenila pa mislim tudi na vas in vas vse lepo pozdravljam

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
17.12.2008 12:11:42   
Reby

Dan! Najprej navijam, če še nisem prepozna user posted image

user posted image  Sreda, 17.12. user posted image
11122379b - ET

user posted image Sreda, 17.12. user posted image
sabsa - pregled

Danes sem bla pr svoji zdravnici, potem sem skočla še vmes po rezultate od krvnega, sem ji nesla nazaj in bo dala predlog na komisijo za bolniško. Mal je čudn gledla, ker Reš ni nič napisal bolniškega, no, po njegovem ne bi rabla bit v bolniški niti po punkciji niti po ET :)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
17.12.2008 12:17:13   
Shuka
bbpikica - če daš koščke banane notri v maso je še toliko bolj okusnouser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
17.12.2008 12:18:38   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Danes sem bla pr svoji zdravnici, potem sem skočla še vmes po rezultate od krvnega, sem ji nesla nazaj in bo dala predlog na komisijo za bolniško. Mal je čudn gledla, ker Reš ni nič napisal bolniškega, no, po njegovem ne bi rabla bit v bolniški niti po punkciji niti po ET :)

To je pa Reš. Meni je tudi rekel, pa saj mate kako uro viška, pa koristite takrat, drugače pa kar delat. Normalno živet. Edinkrat minje napisal predlog za 2 dni bolniške in to po punkciji v 1. postopku, ko ni bilo nobene celice, pa sem se mu zgleda zelo zasmilila, če je on napisal za bolniško.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
17.12.2008 12:19:42   
Shuka
K pa Reš napiše bolniško pol pa res neki mora bit na tem, da jo potrebuješ.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
17.12.2008 12:25:39   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

bbpikica - če daš koščke banane notri v maso je še toliko bolj okusnouser posted image

Njam bom poskuslauser posted image .
Mene pa Reš vedno vpraša če rabim bolniškouser posted image , pa čist dobr prenesem punkcijo in ET, brez analgetikov.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
17.12.2008 12:26:16   
Reby

K pa Reš napiše bolniško pol pa res neki mora bit na tem, da jo potrebuješ.user posted image

user posted image  user posted image  user posted image
Jaz bo šla po novem letu kr k mojemu G, on bo bolj radodaren :)
Vsaj da bi bila še ta 2 meseca doma...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
17.12.2008 12:27:15   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Mene pa Reš vedno vpraša če rabim bolniškouser posted image , pa čist dobr prenesem punkcijo in ET, brez analgetikov.
Ti maš ziher kako VIP kartico ugodnostiuser posted image user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
17.12.2008 12:29:46   
bbpikica

Ja zgleda že tkouser posted image , sam mi ni čist jasno kako sem si jo prslužlauser posted image . Sicer je pa vseen važn da jo mam pa da bo enkrat rataluser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
17.12.2008 12:49:40   
miska73

Ja zgleda že tkouser posted image , sam mi ni čist jasno kako sem si jo prslužlauser posted image . Sicer je pa vseen važn da jo mam pa da bo enkrat rataluser posted image

BBpikica, če prideš taka k Rešu, kot si na uni hudi slikci, ki si mi jo poslala... Potem ni čudno, da ti v vsem ustreže...user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
17.12.2008 12:52:57   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

BBpikica, če prideš taka k Rešu, kot si na uni hudi slikci, ki si mi jo poslala... Potem ni čudno, da ti v vsem ustreže...user posted image

Hočmo videt, hočmo videt!!!  user posted image  user posted image  user posted image  Da se še kaj naučimo.. .. user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
17.12.2008 13:00:26   
miska73
Lučka, bova v soboto nadoknadle, k se vidimo v živo.

Babe, komi čakam soboto user posted image . Sam še ne vem kaka toaleta paše zraven štange... user posted image

Mišmišu se mi zdi, da je izpadlo, ko da sem jaz tista, ki ima rada seks na javnem mestu...
Jst pa poosebljena sramežljivost...user posted image
Drgač pa, uno na GK LJ je preveč sterilno, tehnično in... da bi se štelo kot seks na javnem mestu... mogoče kot seks v posebaj nadzorovanem okolju...

Zarja zaradi tvojega poslabšanega stanja (beri horny) se pa mormo zdaj vzdrževat in so samo Murkoti dovoljeni tle gor???
Še dobro, da imam za backup vedno domačega žrebca user posted image

Lara, ja nekako se nama ne uspe ena drugi posvečat. Te pa res vedno s takim veseljem berem. Ti si eno tako veliko srce.

Žiži  moj, biče bolje... tam enkrat do postopka bom čist na normali, kar se službe tiče. Zna pa biti pestro še tam nekje do drugega tedna januarja, potem pa se bo začelo počasi vnašati.
Kak si mi ti lubek? Že v težkem pričakovanju dopinga s superco?
A veš kaj je edina pomankljivost tega, da že greš zdaj v postopek... to da ne bomo skupaj okupirale kar naprej prostorov na GK.

Pozdravček tudi vsem ostalim. Podganca vas ma vse rada.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
17.12.2008 13:17:57   
mismis
Miška, kaj se pa ti zdaj fino delaš, da ne upaš seksati na javnem mestu, ti kar priznaj, te bomo še bolj spoštovale user posted image user posted image

Žižek, evo zdaj spomnil, glede na to, da greš ti k sestri Blanki 29.12. lahko ti napišeš seznam doktorčkov na GK LJ, kako delajo v januarju. Da jaz malo prekalkuliram s to mojo user posted image , da bom spet padla na UZ pri dr. D-juuser posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
17.12.2008 13:30:03   
zarja1
Zarja zaradi tvojega poslabšanega stanja (beri horny) se pa mormo zdaj vzdrževat in so samo Murkoti dovoljeni tle gor???
Še dobro, da imam za backup vedno domačega žrebca user posted image

ne Mišek nisem jaz noben VIP......ti kr limaj.....samo domači so vedno boljši..user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
17.12.2008 13:30:29   
zarja1
BBpikica super za štart!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
17.12.2008 15:26:15   
miska73
Tale link sem dobila po mailu.
http://www.konopljino-olje.si/

A je tole keri kej znano, da je res tolk dobro kolkr reklamirajo?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
17.12.2008 16:07:09   
gigi1

Al pa če en džoint zrolaš. Učinek je verjetno isti user posted image  user posted image  user posted image

Heeecam se user posted image . Prvič slišim.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
17.12.2008 16:20:47   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Al pa če en džoint zrolaš. Učinek je verjetno isti user posted image  user posted image  user posted image

Heeecam se user posted image . Prvič slišim.

Ne se hecat. Jst to čist resno.
Sicer se tole olje prodaja tudi v bio trgovinah.
Pa sem mislala, da če je res tolk polno OMEG..., da bi ga ne blo slabo malo preizkusiti v prehrani.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
17.12.2008 16:28:18   
gigi1
Lubica moja user posted image  ne bit huda user posted image . Mal sem se mogla pohecat.
Skoraj vsa olja vsebujejo Omega3. Kolikor vem največ ribje in olivno olje. Konoplja pa pravijo, da vsebuje ene sestavine, ki delujejo kot analgetiki (zato protibolečinsko vpliva) in neke sestavine, ki so dobre za kožo. O tem so bile že polemike, ko se hotli travco legalizirat user posted image
jaz bi vseeno bila previdna.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
17.12.2008 16:31:51   
gigi1
BBpiki pol boš pa kakšen teden pred mano. jaz bom v dolgem postopku in računam na ET šele nekje konec januarja, začetek februarja. Tokrat ma obema da rata user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
17.12.2008 16:37:41   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Lubica moja user posted image  ne bit huda user posted image . Mal sem se mogla pohecat.
Skoraj vsa olja vsebujejo Omega3. Kolikor vem največ ribje in olivno olje. Konoplja pa pravijo, da vsebuje ene sestavine, ki delujejo kot analgetiki (zato protibolečinsko vpliva) in neke sestavine, ki so dobre za kožo. O tem so bile že polemike, ko se hotli travco legalizirat user posted image
jaz bi vseeno bila previdna.

Pa sej nisem huda. Saj na tebe se pa res ne da bit hud. Kake pa maš...

Nego ja sam ti taka neznalica... pa pol vidim nekje neki napisan, pa... ah, what ever...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
17.12.2008 17:05:54   
mismis
Dan, kako smo kaj...

evo jaz se samo na hitro pofočkam potem pa letim v pasjo šolo. Še danes in v soboto, potem smo pa za letos konec s šolanjem.

Fajn se imejte

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?