|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
16.12.2008 19:15:50   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
Neki me zanima: katera je obljubljala pivo in zakaj ga ni user posted image  user posted image  user posted image

Pija malo višje poglej...ga bo za dans dovolj?

Zarči ja sem opazila ja....bo dovolj. Pa je pivo, da ni šampanc?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
16.12.2008 19:20:10   
dajamaja
Pija, moj ni za ponujat, sem našla takega zaprašnega še od ometa, ko smo še zidali. Zarja ima dost bol čedno postrežbo. A se vidimo v soboto končno a ne!?

Zarja po mojih izkušnjah so to ta pravi znaki. user posted image user posted image  

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
16.12.2008 19:25:26   
Pija76
Dajčimajči hellooooooooo!!! Ok bom pila tokrat Zarjinega, tvojega pa enkat kasneje user posted image . A prideš v soboto???? Je je je user posted image  user posted image , seveda se pol vidimo! Komaj čakam, da pride ta dan!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
16.12.2008 19:37:20   
gigi1
Pija helou

Evo

user posted image

Zarči znakci so kar tapravi user posted image  user posted image  user posted image . Božiček je na delu user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
16.12.2008 19:39:59   
gigi1
Hmmm no... Heini me vedno asocira na našo Miško.

Kaj dela zdej?

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
16.12.2008 19:42:06   
zarja1
Gigi a bi ti rada da se meni čist vtrga????? Heini in šlatanje ...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
16.12.2008 19:44:20   
kajsica
Babike vi pa kar po pivu?! Saj tako je prav....

Jaz pa zbolela, sem se popoldne tako čudno počutla, pa sem mislila da je od M, ker me desni jajčnik tako boli, da komaj hodim, bemti, pol pa me je še začelo zebst, pa grlo bolet in evo vročine 38, pa še kar me zebe. Pikola upam, da me ne bo orng položlo. Mene se ponavadi loti kar tako brez opozorila v parih urah in potem ležim, doma pa nič pametnega.....

Moram zjutraj v lekarno...kaj mi priporočate tako na brzino, da se pocajtam...pikola sobota je blizu?user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
16.12.2008 19:46:12   
zarja1
Kajsica daj si naredi še kakšno inhalacijo......mene to vedno hitro postavi na noge + standard (lekadol c, čaj, smrekini vršički)

Horny Teddy

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
16.12.2008 19:46:21   
dajamaja
Gigi, temu se reče fotostimulacija v polnem zamahu user posted image
Pija, tokrat se pa menda ja ne bova zgrešili user posted image .  

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
16.12.2008 19:49:02   
dajamaja
Kajsi, pa ne zdej zbolet no. Moja kolegica ma en radikaln pristop - viski, al jo razkuži al pa zboli. Zdej al prireja podatke ne vem user posted image , ampak pravi, da jo večkrat razkuži user posted image  

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
16.12.2008 19:49:48   
gigi1
Kajšiiiii sam ne nam zbolet. Vzemi Coldrex. res pomaga.
Bi ti rekla, da pejd v banjo se pregret pa imaš M. Pod vroč tuš, pa čajčke in kuhan šnops, da se fajn prešvicaš.
Pocajti se lubika user posted image user posted image user posted image

Zarjica Hi hi hi user posted image . Sem zloba user posted image . Včas tud men tko seka user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
16.12.2008 19:51:04   
gigi1
Dajči a sede fotostimulacija? user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
16.12.2008 19:59:29   
Pija76
Gigi hvala, to si mi pa konkretnega nalimala. Tisto kar sva govorili sem pa zrihtala, mislim da fajn user posted image !

Dajči ja menda se ne bova zgrešili, jaz sicer pridem okol 8h ampak valda da ne boš že domov ušla.

Kajši kuhan šnaps bi ti jaz rekla. Pa glej da se pocajtaš.

Zarči božiček trka na vrata. A veš uno: na oknu tok tok božiček potrka, Zarči pa na palčko mal zapiška user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
16.12.2008 19:59:41   
dajamaja
Kot da ni dost, da ga cukam za PCjem, zdej se bo pa še slina cedila okol.
Zdej bi lahk spet Murkota kej gor obešale, sem zasledila, da se ločuje ...

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
16.12.2008 20:01:31   
kajsica
Gigi, za kuhan šnops sem že slišala, sam kaj ko hudiča ne znam pripravit, pa da ne bom pol še kake druge težave mela.....

Dajamaja, wiski...no ja bom probala.

Zarjica, klinc pa inhalacija, mentoklarja nimam, da bi pa coto čez glavo dala...me ne zdržim.....

Ja saj vem da sem zjamrana, sam kaj hudiča, ko me pri tej ku...rčavi vročini vse boli...bemti.....saj zato sem vas za nasvet vprašala, ker sobote pa res ne smem zamuditi.

Ena je Mišmiš prej spraševala...a ni ona danes v pasji šoli????

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
16.12.2008 20:02:22   
Goldy
No, pa še moje poročilo!!!!! Na kratko, vse ok, malo bolj na dolgo pa.....
.....tehtanje (še manj kot zadnjič - kaj pa naj , če mi je včasih takoooo slaboooo, da mi res ni nič za jest), pa pritisk (ki so mi ga komaj izmerili), pol pa k G. Moj pa zraven - itak, kar noter, no potem je moral mal počakat, ker sva z G izpolnjevale materinsko knjižico in se "pregovarjale" okoli PDP, v glavnem zdaj je 17.6.2009. Aja pa pozitvna sem na toksoplazmozo in lahko vse jem! user posted image user posted image
Potem pa na mizo in UZ. No, moj je seveda lahko zdaj prišel gledat detece. V glavnem je dosti veliko in zeloooo živahno. Kaj vse je počel/a - to res lahko samo gledaš in ti gre na jok (no, vsaj nama je šlo). Roke pod glavo, pol se je malo zamislil/a, pa stegnil/a nogico, jo prijel/a z rokico, pa sedel/la.... G je rekla, da bo dete definitivno zelo živahno in da je vesela, da je tako, ker je to znak, da je dobro. Po kom kaj je tak živahno to bitje?????user posted image  Pa jaz pravim, da je na NS rekla, da se ji zdi da je fant. pa gleda, pa se dete le obrne, pa gleda pa pravi, da ni med nogam nič odveč, da nič ne binglja. Da bomo sicer raje še počakali....user posted image  Na, zdaj pa vedi kaj je user posted image  ali user posted image ??? Je pa mojega pohvalila, da ji deluje tak v redu... Ga je vprašala, če je bil zraven na NS. Prosim 10 konjev ga ne zadrži doma.
Ima pa moj nalogo - že zdaj imam železo na meji in me mora šopat z radičem, rdečo peso, rdečimi sokovi....user posted image
Reci in piši sva bila pri G 40 min. Šla tudi na pico, jaz pogledat malo v službo in to je bilo to....aja pa mal v šoping.user posted image

Glede bolniške pravi moja G, da ni pardona. Slabosti, pa lanski ss. Pa 4 leti matranja.

In če rečem še na to temo, na celjskem imamo eno bolj hudih ... komisij (pravijo), ne priznava sprehodov...., doma in pika. Imam tudi pisarniško delo, samo je šefica sama rekla, naj bom raje doma in v miru.... Morda bom proti koncu user posted image  izkoristila letošnji in del drugo letnega dopusta. Če pravijo, da naj bom doma, sem pač doma, res nočem silit delat, naj bi pa bilo kaj narobe.

sonček85 - a ti tudi v Laško hodiš????

Se globoko opravičujem, ker sem se takooo razpisala. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
16.12.2008 20:06:40   
gigi1
Pupike morem it večerjat...
Kajši prepraziš cuker, da rata bledo rjav naliješ mal vode in šnops. To je cela znanost user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
16.12.2008 20:06:43   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
Zarči božiček trka na vrata. A veš uno: na oknu tok tok božiček potrka, Zarči pa na palčko mal zapiška user posted image

nič še ni potrkal, jaz pa sem ga zarad smeha mal spustla....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
16.12.2008 20:08:47   
Pija76
Kajši evo zakuhan šnops: v posodo daj eno žlico sladkorja in ga segrej - kalamiziraj. Pazi da ga ne zažgeš user posted image . Ko se stopi vlij notr cca 1 dcl šnopsa ( pazi da ne zažgeš kakšne lase user posted image ), gor pa ulij 2 dcl ali vode ali čaja. Pomešaj da se cuker ( karamela) stopi in spij čimbolj vroče. Pa fajn se zavij da mal švicneš user posted image . Nima ti biti kaj, če nisi dost bolna si lahko samo mal okrogla user posted image .

Dajči ja baje se res ločuje, jaz pa poročena user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
16.12.2008 20:10:23   
Pija76
Punce grem v horizontalo, ta noč je bila precej v vertikalni ravni user posted image , pa sem zbita k kojn. Nočko in lepo bodite!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
16.12.2008 20:10:45   
dajamaja
Goldy, super fino tile tvoji rezultati! Le tako naprej!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
16.12.2008 20:12:36   
dajamaja
Za vse, ki odhajate večerjat, spat, Murko, ki ima vas rad ...

user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
16.12.2008 20:13:43   
Pija76
Ne grem še: še neki moram pokomentirati: MENI JE PA TALE NOVA OBLIKA RR FORUMA ČIST MIM! KOMAJ ZNAM NAJTI ČE IMAM ZS, BOG NE DAJ DA SI NE VZAMEM VELIK ČASA PREGLED. KER JE ČIST NEOPAZNO, TISTI PISMČEK MI JE BIL RES VŠEČ. No tolk, zdaj pa res grem user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
16.12.2008 20:14:33   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Kot da ni dost, da ga cukam za PCjem, zdej se bo pa še slina cedila okol.
Zdej bi lahk spet Murkota kej gor obešale, sem zasledila, da se ločuje ...

user posted image

Zdaj bo na Preverjeno! Ne gre zamudit!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
16.12.2008 20:14:53   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Za vse, ki odhajate večerjat, spat, Murko, ki ima vas rad ...

user posted image

Ej draga a ti češ da me mora tlači al kaj? Že to noč nisem spala do 3h

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?