Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Tiste, ki zaposljujete 29.11.2008 19:12:14
|
|
|
|
LoCa
|
v končni fazi je vseeno, tudi če se človek na razgovor pripravi. lahko te izdajo živci, lahko se ti preprosto kako njihovo vprašanje zdi smotano, recimo meni: kaj pričakujete od nas. na to pa res ne znam najboljše odgovorit. kak odg. se sploh pričakuje?kar se plače tiče je pa tudi tricky....js recimo ne vem kake so plače po branžah, tako da če bleknem kaj k je njim preveč je takoj opazit. ene stvari so meni samoumevne in ko me vprašajo se počutim butasto da moram take banalnosti razlagat. in še neki, kar mogoče za osebo, ki opravlja intervjuje: poznam ljudi k so jezikavi ko sto mater, vsebine pa nič nimajo. ampak naložili bojo pa stokrat boljše od mene. in si predstavljam da boj tudi taki prej šli naprej kot jaz.
|
|
|
|
RE: Tiste, ki zaposljujete 29.11.2008 20:18:42
|
|
|
|
Anonimen
|
mislim, da moraš biti na razgovoru predvsem takšen kot si...no, če služba (delovno mesto) to zahteva se temu primerno urediš (če boš potem tak tudi v službi)... Fino se je pozanimat kaj delajo v tisti firmi kamor greš na razgovor, da veš vsaj približno kako naj bi tvoje delo izgledalo... jaz sem za plačo probala vse ostalo, da bi se znesku izognila , pa sem ga na koncu morala vseeno povedati, sem pa rekla od-do in dobila tisto od
|
|
|
|
RE: Tiste, ki zaposljujete 29.11.2008 20:20:56
|
|
|
|
Kerensa*
|
Zato mora biti pa ta OD vedno za 25% višji od minimuma, ki si ga pripravljen res sprejeti.
|
|
|
|
RE: Tiste, ki zaposljujete 29.11.2008 20:24:54
|
|
|
|
Freycha
|
se mi zdi, da je pri plači razlika, če je to prva zaposlitev, ali je to druga, tretja... recimo, ko sem bila na razgovoru za drugo službo, me je vprašala kakšno plačo bi imela. Sem ji povedala, da pod bruto plačo v prejšnji službi ne bi šla. Službe mi ni bilo mus menjati, sem pa iskala nove izzive, zato sem tudi postavila "mejo". Pa še to sem se osmešila, ko je rekla, da imajo pri njih čestilke tako plačo No, kasneje sem izvedela, da je malo pretiravala, pa vseeno. Dobila sem višjo plačo od mojega izhodišča. Sedaj se tudi spravljam menjati službo in bom povprašala po plači. Meni se zdi to pomembno in je tudi izhodišče, da se odločim, ali je služba primerna zame ali ne. To, da ti iščeš drugo službo ne pomeni, da si v podrejenem položaju. Zavedati se moraš, da si ti tisti, ki boš tej firmi nekaj dobrega in novega doprinesel in oni te nagradijo s plačo.
|
|
|
|
RE: Tiste, ki zaposljujete 29.11.2008 20:27:28
|
|
|
|
Anonimen
|
odpustit je pa kar tako ne moreva, že zaradi njenega moža, ker imamo po drugi strani iz njegove strani koristi. Zdaj pa samo upava, da si bo kmalu premislila in sama rekla da noče več delat reči ji, da ste v recesiji in ji znižaj plačo
|
|
|
REAKCIJA NA CEPLJENJEnataly33Ali je imel vaš otrok (dojenček) reakcijo po cepljenju?DA (
38%)
NE (
62%)
Število vseh glasov: 169Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!