|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj je to
28.11.2008 13:27:33   
voyager
no takole... zadnjo user posted image 18.10. se pravi da bi jo po pravilih mogla dobit od 18 tam najkasneje do 23.11.
5.11 pa sem imela zelo zelo rahlo krvavitev, ki je trajala 3,4 dni. Mislila sem da je ovulacijska krvavitev ampak po mojem to ne traja tako dolgo. Zdaj me pa zanima al  mislite, da bi sla delat test al pocakam do 5.12, ker bi lahko bla tist v koncni fazi tud user posted image . A je mela kera podobno izkusnjo?  Tu pa tam mam kake rahle krce, kot da bom zdej, zdej dobila men. ampak drgac mi pa cist nc ni.No vcasih se mi zdi, da mi pride za kako minutko da mi je slabo ampak to je pomojem v glavi. Vem, da bi blo najbols da naredim test ampak sej veste, dokler ni user posted image  je se vedno upanje pa ceprav bolj malo. Hvala za pomoc
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj je to
28.11.2008 13:29:49   
tažana
jest bi definitivno že ene 2 testa delala user posted image . nič ne bi čakala. frbc je le firbc. user posted image

(odgovor članu voyager)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.11.2008 13:40:45   
voyager
tazana, ko bi ti vedela kok testov sem jaz naredla v 10 letih... se kr naucis bit potrpezljiv oziroma to niti ni potrpezljivost, to je prelaganje neizogibnega, k globok v seb ves da prideuser posted image  ampak kot sem rekla upanje umre zadnje in nekak lazje prenesem ce dobimuser posted image , kot pa ce naredim test in je  negativen

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.11.2008 15:42:50   
Netopirčy81
Jest sem mela tazadno user posted image  02.10., konec meseca sem pa mela nek rjav izcedek, ki je trajal kak teden. Seveda sem že prej neki delala teste (ker sem upala da mogoče kaj bo) pa je bil takrat  negativen. Evo, pol sem pa 3 dni nazaj še 1x naredila test iz firbca in glej, pokazala se je takoj, ta lepa user posted image . tko da, nared, pa boš vidla.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu voyager)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Osnovne šole Ptuj
sisi77

Katera osnovna šola na Ptuju je najboljša?

OŠ Ljudski vrt (63%)

OŠ Mladika (12%)

OŠ Breg (3%)

OŠ Olga Meglič (12%)

DRUGO (10%)

Število vseh glasov: 73

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!