V Trip Trapu se mi je tamala ustala???? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


puncica -> V Trip Trapu se mi je tamala ustala???? (31.3.2005 21:26:46)

Doma imamo Trip Trap stolček s katerim smo (bili) super zadovoljni do sedaj. Tamala je stara 10 mescev in ker ne more bit 5 min primiru se nama je že dvakrat v stolčku VSTALA!!!! Itak se vrti kot vrtavka a to je too much. Se je zavrtela nazaj dala nogico na sedež in vstala, se držala za naslonjal in tako hopsala res da 2 sekunde dokler se jaz nisem zadrla in skočla po njo. Naj povem da vedno skupaj jemo in takrat jo dava v stolček, pa kak košček dobi od naju in midva tako pridno jeva ona se pa ustane mater!!!

- A se je kateri to že nardil?
- A mate otroke v trip trapu prvezane?
- A je sam naša taka gimnastičarka res da je bolj drobcena sam mene je zdej kr strah?:((

Hvala za odgovore in LP:bravo:




bini -> V Trip Trapu se mi je tamala ustala???? (31.3.2005 21:33:04)

:)-:)-:)-:)-
joj, oprosti ampak tale tvoja mala mora bit pa res faca in vedno se nasmejim ko slišim kakšne akrobacije zganja..
no sej tud naša ni skoz pri miru.. pleza po trip trapu mi še ne.. ma pa eno drugo finto - noče jest in potem meče igrače (ki so tam za animacijo) po tleh in bulji vanjo tolk časa da jo poberem in šele takrat odpre usta... ne vem če si predstavljaš, finta je v tem da pri nas bolj jaz telovadim, ta mala pa diktira :zmeden:.
na svojo piko poko pa le pazi, da ti ne zleti s prevelike višine 9nebesa




ribica. -> V Trip Trapu se mi je tamala ustala???? (31.3.2005 21:36:41)


ja ja, se je dogajalo tud pri nas. Naša se je vstajala povsod, zato smo jo začeli res dosledno in dokaj na tesno privezovat. Enkrat se mi je vstala v vozičku, se držala za naslonjalo in se toliko nagnila nazaj oz. naprej, da je s trebuhom ležala na strehici od vozička. Bila je v vodoravnem položaju s celim telesom.V zadnjem trenutku sem jo ujela, da ni z glavo naprej zgrmela na tla.




NinaŠ -> V Trip Trapu se mi je tamala ustala???? (31.3.2005 21:48:12)

O joj, a to je tud možno?! Upam, da Anže tega ne bo pogruntal!





Lenny -> V Trip Trapu se mi je tamala ustala???? (1.4.2005 6:39:21)

Pogruntajo več, kot nam je ljubo :)- Tudi naš je poskušal vstajati v trip-trapu, zato je bil kakšna dva meseca lepo privezan. Prvi teden je glasno protestiral, potem pa ugotovil, da ni pomoči. Raje to, kot da mi zgrmi na tla :)




mehurčica -> V Trip Trapu se mi je tamala ustala???? (1.4.2005 7:55:00)

Mi imamo blazinico za naslonjalo in pod ritko, tako da se ne more tako vrtet. Ko dam prat, se pa kr vrti, dol leze, daje nogice na eno in na drugo stran.




puncica -> V Trip Trapu se mi je tamala ustala???? (1.4.2005 8:12:19)

Ja punce vse je možno, tud jaz sem misla ma tle not se pa ne more nič nardit in celo sem jo pustila za 2 min noter ko sem šla v trgovino je 5 m stran, pol pa doživim to, da se mi sama noter ustane. Oba sva gledala ko zmešana. Sam še štrik najdem in jo prvežem groza, danes je spet poskušala, ma že obvlada. Da nogico nazaj se obrne za 180 stopin in stopi gor, sploh ne vem kako je to pogruntala.:((:((




Seven* -> V Trip Trapu se mi je tamala ustala???? (1.4.2005 9:13:11)

A imate blazinico? Mi smo jo kupili pri Soncku in je super!! Pa se bolj mehko je pod ritko, pa manj drsi. Se mi zdi bolj fiksen.




Nani-nani -> V Trip Trapu se mi je tamala ustala???? (1.4.2005 9:44:16)

STAREJŠI SIN JE IZ TRIP TRAP STOLA (PONAREDEK) SPLEZAL NA MIZO V JEDILNICI. LAHKO SI MISLIŠ KAKO SEM SE PRESTRAŠILA, KO SE GA ZAGLEDALA, SAJ SEM BILA ZRAVEN V KUHINJI.




Gina -> V Trip Trapu se mi je tamala ustala???? (1.4.2005 19:21:07)

Kako misliš privezat? Zaščitni lok ima vmes vrvico, s tistim ga pripneš. A si mislila še s čim ali kaj, ne štekam?
Jaz ga pripnem s tem, kar sem napisala, pa je nekaj časa kar hotel vstajati. Potem smo mu končno prestavili sedež na najvišjo možno varianto, zdaj pa ne more vstat, ker je premalo prostora. Bom pa najbrž res še blazino nabavila. Ampak bolj zato, da bo bolj na mehkem sedel. Ne smeš ga nikoli samega pustit.

Da ti povem, kaj je pa naša Lana naredila, ko je ravno dobro shodila in je že povsod plezala. Trip trap stol je pririnila do kuhinjskih elementov, splezala po trip trapu na polico, odprla zgornjo omaro - ko sem jo šele opazila. To se je zgodilo v mogoče minuti, pa bila sem zraven, nimam pojma, kako nisem opazila, ampak če bi tam dol padla, se ne bi dobro končalo!
Ma, otroci so nevarni, je treba ves čas gledat, pa še nisi dovolj pozoren.




puncica -> V Trip Trapu se mi je tamala ustala???? (1.4.2005 21:03:25)

Hja tud mi imamo tist lok in vrvico a očitno je naš drobižek tako spreten da se sam postavi na nogice. Tist nič ne pomaga očitno jo bo treba še s čim privezat. Ima še preveč placa okol tistega loka:(( Sedež ima pa itak na najvišji možni varianti.





Gina -> V Trip Trapu se mi je tamala ustala???? (1.4.2005 21:12:15)

Ojoj, a tako je to! Potem pa res ni druge pomoči.:((




Stran: [1]