a so vaši tudi taki migeci? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


arijana.. -> a so vaši tudi taki migeci? (31.3.2005 21:21:59)

Naša pupa ne zna biti pri miru niti sekundo. Če ne hopsa po kolenu, se vrti kot vrtavka. Skratka, pri sedmih mesecih mora biti non-stop s čim zaposlena. Vsaka igrača ji je zanimiva le za nekaj trenutkov, če jo dam v stajico, je takoj jok, na stolčku me je strah, da se bo prevrnila, ko tako miga....
Imam pa nečakinjo iste starosti, ki je zelo mirna, njena mami lahko ob njej naredi vse, jaz pa vse prestavljam na ure, ko princeska spi.
Kakšni so torej vaši lumpiji?

Lp.




ribica. -> a so vaši tudi taki migeci? (31.3.2005 21:30:49)

OJla!

Se ti pridružujem, tudi naša je prava vrtavka. Jaz si sploh ne znam predstavljat, da bi bila pri miru. Ko greva na sprehod jo komaj malo zamotim,da mi ne skače iz vozička. Srečam pa veliko mamic, katedih malčki, lepo sedijo v vozičku in opazujejo okolico. Jaz si tega res ne znam predstavljat.

Moja mama vedno pravi, da z mano in mojim bratom, ki sma dvojčka, ni imela toliko dela kot ga imam jaz z njo. Pravi škrat nagajivec.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (31.3.2005 21:32:06)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




frutka_ -> a so vaši tudi taki migeci? (31.3.2005 21:57:41)

Bagi res so vsi naši mali Štajerčki živi in res imajo vedno polne baterije. Jaz tudi pravim, da je bolje da je tak navihanček moj mali.

Karakter otroka se po mojem mnenju pokaže že zelooo zgodaj. Nekateri so mirni, drugi živahni, eni nemirni, nagajivi, jokavi...vse sorte. Ampak naši so in radi jih imamo!!!!Takšni kot so so najboljši!!!!

Nima smisla primerjati otrok, ker se mi zdi da jih s tem žalimo.





Stran: [1]