naraščaj -> RE: nespanje enoletnika-stotič (28.1.2009 14:22:58)
|
Hojla, moja 14 mesečnica je tudi tako nespeča in to vse od 3 meseca naprej. Pred dobrim mesecem so ji potrdili alergijo na KM. Pred tem sva hodili vsaj 7x na bioresonanco in tam ni pokazalo alergije, je pa rekla, da ima ful porušeno črevesno ravnovesje in ne vem kaj vse še. Skratka po teh terapijah ni bilo nič bolše. Mi še vedno ne spimo. Imam občutek, da je mogoče tudi alergija vzrok za njeno nespanje. Ne vem,jaz sem že čist pofurana, ker ne spimo. Dokler sem bila doma je blo še Ok, sam zaj pa ni lih fajn prit ko en zombi v službo in šposlušat še druge. Ne vem več kak ji naj pomagam. kljub strogi dieti ni nč bolš ne na blatu o spanju pa raj ne govorim. Sem pa tut opazla, da doskrat ful prdi med spanjem in se potem sprašujem, če ji dejansko kaj ni Ok al je sam tak nespeča oz razvajena. sam če bi bla razvajena potem bi spala, ko jo vzamem k nama. Ampak ne takrat je še slabš, se vrti, brca, stoka, joka meče po nama. vglavnem ni da ni. Zdej celo razmišljam, da bi jo peljala še na dodatna testiranja za alergije, ker sumim, da še more neki bit, al pa sam iščem izgovor za njeno nespanje. ma, ne v bistvu me moti, ker njeno blato je še zmer tako kot pred dieto oz včasih clo slabšo. Nimam več ideje kaj naj počnem, da se nebi tolk zbujala oz. tudi to, da bi sama zaspala.
|
|
|
|