Srčekgirll -> RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) (1.12.2008 23:01:44)
|
ZAPUŠČEN Zakaj ste ukradli avto? je vprašal sodnik. "Gospod sodnik, avta sploh nisem ukradel. Ker je bil parkiran pred pokopališčem, sem mislil, da ga lastnik ne potrebuje več." LETENJE "Mami, ali res angeli letijo?" "Ja, otrok moj." "Ampak, naša Rozi ne zna leteti!" "Ne, Rozi je naša gospodinjska pomočnica in ne zna leteti!" "Ampak očka ji vedno reče, da je njegov angelček!" "Potem bo pa letela!" - SAMOSTOJNO PREHRANJEVANJE
"Ali se vidva ne znata samostojno prehranjevati?" vpraša Metka babico in dedka. Oba sta presenečena nad vprašanjem. "Kako to misliš?" jo vpraša dedek. "Ja, včeraj je očka rekel mamici: "A sedaj bova morala pa cel mesec še tvoje ta stare futrat?" - ZAHVALA
Teta Liza je mali Barbari podarila tisočaka. "Si ostala brez jezika?" je mamica kregala Barbaro. "Se ne boš nič zahvalila?" Ker je bila Barbara še naprej tiho je mamica rekla: "In kaj jaz rečem očku, ko mi da denar?" "Ti rečeš: "Ali je to vse?" ji odgovori Barbara. - POVABILO
"Mama, Janko me je za konec tedna povabil k sebi domov!" "Da boš spoznala njegove starše?" "Ne, oni odhajajo za konec tedna na morje." - NATAKAR BO
"Moj sin bo gotovo inženir, " reče prva mamica, "vsako igračko, ki jo dobi, razdre in jo potem spet sestavi." "Moj bo odvetnik, "reče ponosno druga, "nenehno se prepira s prijatelji." "Moj bo zanesljivo natakar," vzdihne tretja, "sploh ne pride, ko ga pokličem." Tko, mislm, da bo za enkrat zadost. Bo treba it v ravno lego kej. Upam, da bomo danes kej bl spali. NOČKO vsem skupaj, pa upam, da ne bo nočnih zbujanj. [img]http://shrani.si/f/6/wO/3pavzeHH/6.gif[/img]
|
|
|
|