barbaw -> RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) (1.12.2008 22:13:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw sej sploh noče zasat z nama, edino parkrat je zaspal z nama na kavču, pa sva ga nesla v postlco...ja vem da naju izkorišča, ker ko ga pustiva da leži v postlci se dere, ko ga vzameva ven je ok, pol pa spet dretje ko ga dava nazaj, samo enostavno nimava srca da ga poslušava, čeprav naju oba že pošteno matra križ, mene še tolk bolj, ker ga nosim še čez dan, razen če zaspi v vozičku na sprehodu. Ja če ga dam mami za 3 dni, ona ga bo pustila jokat, ker pravi da se bo tak navadu. no v tem trenutku ga Miha nosi že od 21.10 pa je komaj zadremal. Saj jaz sem Jako tudi nosila po eno uro, uro in pol ampak ko je moj križ rekel dovolj, sem ga dala dol in se je drl. Samo jaz sem potem tako kot sem ti napisala namesto, da bi zaspal na rokah, sem ga dala dol preden je zaspal in se je zbudil in jovo na novo ampak mi je postopoma ratalo, da sem ga dala dol brez dretja. Ma ful dolgo rabiš takole, če hočeš na lepo. Z dretjem pa gre malo hitreje. Par dni, max en teden pa je ok. ja jst bi na lepo, sam pr Nejcu ne pali, bi se pomoje prej zadavu kot nehu trmarit in jokat, ma ima to po fotru, to trmo in vztrajnost. Moja tašča je malega brata od mojega pustila se dret cele 3 ure. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Je pa bil večji od naših otročkov. Trma je lahko velika, ampak boš videla, da boš mogla biti ti bolj trmasta.
|
|
|
|