|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
27.11.2008 23:08:45   
Anitka
Folk ni normalen:
http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/salonarji-za-dojencke.html

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 51
27.11.2008 23:09:34   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

gala še kaj vročina matra, al je ok? si bla kej na zraku danes z njim?

HB je vročina mimouser posted image user posted image user posted image . Sva bila danes malo zunaj.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 52
27.11.2008 23:11:09   
Anitka
In Aneja? Kako je kaj? Sem gledala seznam pa že dolgo nisi sporočila novih podatkovuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 53
27.11.2008 23:12:22   
Anitka
Tako, prišel je čas slovesa za danesuser posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Pa lepo pančajte

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 54
27.11.2008 23:12:23   
sesil
ne ne, nisem sploh še bila od takrat pri P. pri nas je čuden sistem. tudi sedaj bo komaj 2. cepljena.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 55
27.11.2008 23:13:34   
sesil
vi tudi, pa čimmanjkrat se zbujajteuser posted image

nočko

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 56
27.11.2008 23:13:42   
Anitka

ne ne, nisem sploh še bila od takrat pri P. pri nas je čuden sistem. tudi sedaj bo komaj 2. cepljena.

Aja? To pa je res čudnouser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 57
27.11.2008 23:14:10   
Anitka

vi tudi, pa čimmanjkrat se zbujajteuser posted image

nočko

joj, hvala enako in iz tvojih ust v božja ušesauser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 58
27.11.2008 23:15:18   
sesil
baje ima strašno gužvo, pol pa je ceplenje bolj pozno

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 59
27.11.2008 23:16:15   
sesil
no, pa gremo še midve krtom družbo delat

lahko noč

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 60
27.11.2008 23:22:53   
Srčekgirll
Še jst se pofočkam na 6ki. Fenomenalno! Turbo majske čvekeuser posted image user posted image .
Tko, NOČKO, vsem skupaj, pa naj bo mirna brez problemov. Se čujemo zjutraj.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 61
28.11.2008 2:46:07   
Anonimen
Sej ne morem verjet.... pa kdo bo vse to prebraluser posted image

Jaz ze ne...itak je pa ze pozna pardon zgodnja ura in moram it vsaj malo spat.

Ceprav mi ena tema kjer se spet fehta denar ne da miru...in sem mogla napisat kar si mislim, zdaj pa grem spat.

Lahko noc user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
28.11.2008 6:59:46   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro!

Najprej se moreva še midve z Manco pofočkat na 6. delu user posted image

Drugače pa najprej ena user posted image  pa naj bo danes kar navadna, ker drugače bomo preveč razvajene ratale z vsemi temi našimi dobrimi kavicami zjutraj user posted image

NO naj vam povem, da je za nami po doooooooooolgem dooooooooolgem času noč, ko je Manca spala daljo kot do 6.ure zjutraj. No pa čeprav je bilo to do 6.10 sem vseeno vesela user posted image

Uglavnem kavica je skuhana, sedaj pa greva z Manco po jutranjih opravilih: zakurit v centralno, kaj dobrega pripravit za v želodček potem pa "priletiva" nazaj. Mami bo malce za nazaj prebrala, Manca bo pa tako kot vsako jutro svojo škatljo z igračami "obrnila na glavo" user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
28.11.2008 7:06:16   
Katina
Dobro jutro vsem skupaj!

ss, hvala za kavico in bravo za Mančino podaljšan spanje.

Za lepši dan sem pripela en video, upam, da je uspešno pripopan user posted image .

user posted image

****,
a me boš dala med prijateljice, prosim user posted image .

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 64
28.11.2008 7:41:05   
tilči
Dobro jutro!

Ste pa brzinske.Najprej user posted image  za 6. del.user posted image
Za nazaj nisem brala, ker včeraj nisem prišla do računalnika, saj sem imela preveč dela z obiskovanjem wc školjke.En dan sem bila vredu, včeraj pa cel dan drisko.Mi je trebuh kar izhlapel.Vsaj za nekaj dobrega.

SS.. hvala za kavo in user posted image  za Manco, da je malo potegnilauser posted image

Včeraj si je Nejc sam postavil svojo mini smrekico, je bil tako navdušen, ker že lučke gorijo.Jih ves čas hodi gledatuser posted image Najbolje, da začneva počasi piškote pečtuser posted image
Miklavž je bil tudi bolj zgoden in mu je prinesel enega velikega tovornjaka,ki si ga je tako želel.

Tally...zadnjič si spraševala,kakšna je kvaliteta igrač v Kiku.Verjemi, da so ok,ker naš Nejc že prve pol ure vse razstavi, tovornjak je pa začuda že 4 dni cel user posted image
Zadnjič sem bila v tvojem koncu.Kje točno pa stanuješ?Kje v bližini Tuša?

Lakotnik se oglašauser posted image Grem ga nafutrat

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 65
28.11.2008 7:52:20   
valentina2006
DOBRO JUTRO

HVALA za user posted image

Spal smo kot podavadi.

Katina: Tale video user posted image ... ma neb jih prjela, kva šele ke zadi spravla user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 66
28.11.2008 8:07:51   
Anonimen
JUTRO

bravo 6. del user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valentina2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
28.11.2008 8:09:20   
valentina2006
user posted image                                                            user posted image   
user posted image   
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 68
28.11.2008 8:09:45   
Srčekgirll
Jutro, user posted image še z moje strani.
Mi smo tud kr fajn danes spali, čeprav sm šla Vidka vsake tolk obrnit, ampak pol k je spal na trebuščku je blo pa ok. Sam kaj k ma zvečer (čez da ne) vedno nosek zamašen in komaj diha. Saj mu spucam zvečer in vse to ampak pol se mu spet zamaši, pa ni prehlajen.
Uf..., jst sm si pa kr peč vklopla in k sva vstala sva mela z Vidkom kopalnico toplo in stanovanje tud. Zdej pa kej pojest pa kavico skuhat pol pa kej pospravit. Sm včeraj mal generalno delala po spalnici (v omari).
user posted image
  • BOKSAR
    Gost pride v restavracijo. Ker garderobe ni nihče varoval je plašč obesil na obešalnik in nanj z buciko pripel list papirja, na katerega je napisal:
    "Franc Kovač, boksar!"
    Ko je po večerji odhajal je ugotovil, da plašča ni več. Na praznem obešalniku je bil zataknjen listek papirja z napisom:
    "Lojze Z, maratonec.

• ANTE
    Policist je v začetku šolskega leta vsak dan stal pred osnovno šolo, da je pazil na varnost otrok, ki so prečkali cesto. Vsak dan je mimo prišel Janezek, ki mu je vedno dejal:
    "Striček policaj, pozdravlja te Ante!"
    "Kateri Ante?"
    "Tisti, ki te gleda iz kante!" se je zasmejal fantič in odšel dalje.
    To se je ponavljalo kar nekaj dni, nekega jutra pa je policist odšel h komandirju in dal odpoved.
    "Ne morem več opravljati svojega dela. Preveč je stresno. Nek mulec me vsak dan zafrkava in tega ne prenesem več!"
    Ko je komandir izvlekel iz njega, kaj se vsak dan dogaja pred šolo, mu je svetoval:
    "Pojdi pred šolo in tokrat ti prvi reci dečku: Pozdravlja te Zavrl. Ko bo vprašal, kateri Zavrl, mu reci: Tisti, ki te bo zaprl."
    Policist je res odšel pred šolo in ko je zagledal Janezka, mu je rekel:
    "Pozdravlja te Zavrl!"
    "Vem!" je odgovoril Janezek. Mi je že Ante povedal."
    "Kateri Ante?"
    "Tisti, ki te gleda iz kante!" se je zasmejal Janezek.

• DA
    Poročni obred. Matičar vpraša ženina, ki komaj stoji na nogah po nočnem popivanju:
    "Peter Kovač, ali vzamete za ženo Milko Zupanc?"
    Ženin je popolnoma tiho in zazrt nekam pred sebe.
    Matičar ponovi malo glasneje:
    "Peter Kovač, ali vzamete za ženo Milko Zupanc?"
    Ženin še vedno odsotno strmi pred sebe in se ne odzove na vprašanje matičarja. Takrat mu poročna priča šepne na uho:
    "Greva potem na pivo?"
    "Ja!" je glasno odgovoril ženin.

• FIZIK
    Kaj reče brezposelni fizik zaposlenemu fiziku?
    "Hot dog z gorčico, prosim."

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 69
28.11.2008 8:20:05   
Naty*
Jutro!

Naša noč ni bla kej ekstra fajna, je tamauga neki matralo, tko da sva se mal večkrat zbujala. Madonca človek se prehitro na fajn navadi, pol te pa takoj zmatra, ko je mal slabš user posted image . Pol pa še turbo branje, da sm prišla do konca vsemu kar ste naklofale včeri user posted image user posted image user posted image .

Punce moj mali se pa uči po kolenih plazituser posted image , ampak ker se še ne zna, pol skače po kolenčkih naprej user posted image user posted image . Sploh ne znam opisat, ampak od včeri do dons je že ful napredoval. Po moje ga bom kmal mogla lovit po dnevni user posted image .

ss hvala za kavico, men je taka navadna čist okej, tistih mlečnih okrancljanih itak ne smem user posted image . user posted image user posted image user posted image  da je Manca spala do 6.10. Jah tko je, ene smo z malim zadovoljne user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

snete skire user posted image user posted image

Tole kr takoj podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image !
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

A ste videle to kaj se je zgodilo na Nizozemskem - en par je kupil novorojenčka iz Belgije za 30.000 evrov, nato si je ta par premislil in zdaj bo šel otrok v rejništvo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj kaj vse se dogaja...user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

kasso a ti pa rokerka???user posted image  to bi pa rada vidla!!! Veš kaka sm bla js v prvem letniku... strgane kavbojke, bulerji in karirasta srajca ala Axel Rose user posted image user posted image , da to vidiš!!!!user posted image

jaz sem bla tudi rokerka, pa metal je bil zakon. iron maiden, metallica, gunsi...to pa so bli cajti. vse črno, široko, dolgi lasi po možnosti na očehuser posted image user posted image user posted image

A ti tud al kaj?? user posted image Pr men še nirvana in alice cooper user posted image user posted image user posted image . !!!! Sam so bli res cajti user posted image ...

Estrella tud al kajuser posted image , ja sej verjamem, da te mine, ko se izgleda spomnišuser posted image , ampak muska (predvsem rock) je pa men še zmer všeč.

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Ja, res sem spregledala... user posted image  Ti, pojma nimam, itak si niti ne predstavljam, kam bi ga v vseh teh gradbiščih lahko sploh postavili, na Ruardi pa dvomim, da ga bodo...

kako me lahko spregledaš user posted image user posted image user posted image ????

user posted image user posted image user posted image
a veš, da sm pozabla, da je zagorje zdej eno samo gradbišče, ja pol pa res verjetn nič ne bo...

user posted image
Ti moram pa povedat, da je bil zadnjič cel podvig priti z vozičkom od zdravstvenega doma do lekarne... user posted image  Da ne omenjam, kako priti V lekarno user posted image  Pa veš, da je vmes samo nekaj bogih metrov... Katastrofa!!! Če bi takrat kje srečala župana, bi mu take povedala v faco, da tudi čivknil ne bi user posted image

Ti čist verjamem, mi smo se enkrat namenil do spara z vozičkom, za popuser posted image user posted image . Skrajni cajt da to zrihtajo, ampak za pešce pa v tem cajtu res niso poskrbel. Ti pa kr povej županu, če ga boš srečala user posted image . Sej drgač je ful dober (razen če se ni kej pokvaru, odkar me ni v zagorju).

IZVIRNO SPOROČILO: Katina

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Moj je na srečanju z okroglim usnjem. user posted image je šla končno spat, jaz pa hop za comp.

Kakšno srečanje pa je touser posted image  Kdo pa je to user posted image  a nimaš ti fantka? A maš še hčerko? Joj a sm ferbčna ane?

Ja, res si firbčna user posted image . Imam najstnico, ki mi je danes zamorila gledanje filma, ker mi je na vsak način hotla povedat vsebino, ker ga je že gledala, jaz pa ne user posted image . Bi jo najrajš zvezala in na usta prilepila selotejp - sam pol bi me prjavli na CSD. K sreči misli niso kaznive user posted image .

Tole sm si pa v živo predstavljala user posted image user posted image user posted image user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

user posted image                                                            user posted image   
user posted image   
user posted image

Se pridružujeva!!!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Naty* -- 28.11.2008 8:22:27 >

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 70
28.11.2008 8:27:55   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

user posted image   
user posted image

user posted image
vse naj naj

Neposredna povezava do sporočila: 71
28.11.2008 8:28:46   
Estrella*

user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 72
28.11.2008 8:43:41   
Soncnica Sandra ***
No evo, sem se čez kup igrač privlekla nazaj do računalnika

Manca je ravnokar zapančala, tako da sedaj imam od pol ure do 2 uri časa user posted image

Cunje se že sušijo, radiatorji so prijetno topli, RR dela, samo še tapravo kavico si moram skuhat, pol sem pa zmagala user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 73
28.11.2008 8:49:14   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
No naj se pohvalim, da sem danes končno naredila vse 3 adventne venčke. Ma je blo kar dela. HB sta bila še moja ati in mami pri nas, da sta malo Manco zamotila. 

Pridna user posted image  Jaz bi tudi ful rada kaj izdelovala... To tako zelo pogrešam, je moj velik hobi... user posted image  Ampak kdaj naj??? Kam naj ta čas vtaknem Gregija...
Špelin, saj bo Gregi hitro postal malce večji, pa bosta potem skupaj ustvarjala. Meni se je včeraj tako zanimivo zdelo, ko sem delala venčke, Manca pa je bila v antilopi, ko je hotla na vsak način pridet do cipresinih vejic, da je kar skakala v stolčku user posted image . POj ji je pa moj oče dal eno vejico in je šla seveda direkt v usta, no potem je ugotovila, da je grenko in jo je samo ogledovala in obtrgovala user posted image

Bodyji: Gregi nosi večino št. 80 oz. enkico. Št. 74 so mu tudi še na knap prav, ampak res spodaj malo bolj nategnem, da lahko zapnem user posted image  Ostala oblačila ima tudi 74/80 oz. 80.
Te številke pa so tudi meni večna uganka. Je mela Manca ne bodije iz C&A, št.56, ki so kar rasli z njo, sem jih enih 14 dni nazaj pospravila user posted image
Ponavadi jaz kupujem v H&M, tiste stvari se mi nekako najbolj poklapajo po številkah.
Da o bodijih od Sparkija sploh ne govorim. 74 je je premala, 80 pa glih za glih (po dolžini je kratek, rokavi ravno prav), pol pa vedi in bodi pameten, če si lahko user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 74
28.11.2008 8:50:40   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

A ste videle to kaj se je zgodilo na Nizozemskem - en par je kupil novorojenčka iz Belgije za 30.000 evrov, nato si je ta par premislil in zdaj bo šel otrok v rejništvo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma folk je itak čisto usekan, kaj naj drugega rečem.
Sem ravno nekaj pri dnevniku ujela, kolko ljudi v SLO ne more imeti otrok in kaj so vse pripravljeni narediti zanje, eni bedaki se pa takole "špilajo" z user posted image
user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.