Naty*
|
Jutro! Naša noč ni bla kej ekstra fajna, je tamauga neki matralo, tko da sva se mal večkrat zbujala. Madonca človek se prehitro na fajn navadi, pol te pa takoj zmatra, ko je mal slabš . Pol pa še turbo branje, da sm prišla do konca vsemu kar ste naklofale včeri . Punce moj mali se pa uči po kolenih plazit , ampak ker se še ne zna, pol skače po kolenčkih naprej . Sploh ne znam opisat, ampak od včeri do dons je že ful napredoval. Po moje ga bom kmal mogla lovit po dnevni . ss hvala za kavico, men je taka navadna čist okej, tistih mlečnih okrancljanih itak ne smem . da je Manca spala do 6.10. Jah tko je, ene smo z malim zadovoljne IZVIRNO SPOROČILO: barbaw snete skire Tole kr takoj podpišem ! IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A ste videle to kaj se je zgodilo na Nizozemskem - en par je kupil novorojenčka iz Belgije za 30.000 evrov, nato si je ta par premislil in zdaj bo šel otrok v rejništvo. Joj kaj vse se dogaja... IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Naty* kasso a ti pa rokerka??? to bi pa rada vidla!!! Veš kaka sm bla js v prvem letniku... strgane kavbojke, bulerji in karirasta srajca ala Axel Rose , da to vidiš!!!! jaz sem bla tudi rokerka, pa metal je bil zakon. iron maiden, metallica, gunsi...to pa so bli cajti. vse črno, široko, dolgi lasi po možnosti na očeh A ti tud al kaj?? Pr men še nirvana in alice cooper . !!!! Sam so bli res cajti ... Estrella tud al kaj , ja sej verjamem, da te mine, ko se izgleda spomniš , ampak muska (predvsem rock) je pa men še zmer všeč. IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ja, res sem spregledala... Ti, pojma nimam, itak si niti ne predstavljam, kam bi ga v vseh teh gradbiščih lahko sploh postavili, na Ruardi pa dvomim, da ga bodo... kako me lahko spregledaš ???? a veš, da sm pozabla, da je zagorje zdej eno samo gradbišče, ja pol pa res verjetn nič ne bo... Ti moram pa povedat, da je bil zadnjič cel podvig priti z vozičkom od zdravstvenega doma do lekarne... Da ne omenjam, kako priti V lekarno Pa veš, da je vmes samo nekaj bogih metrov... Katastrofa!!! Če bi takrat kje srečala župana, bi mu take povedala v faco, da tudi čivknil ne bi Ti čist verjamem, mi smo se enkrat namenil do spara z vozičkom, za pop . Skrajni cajt da to zrihtajo, ampak za pešce pa v tem cajtu res niso poskrbel. Ti pa kr povej županu, če ga boš srečala . Sej drgač je ful dober (razen če se ni kej pokvaru, odkar me ni v zagorju). IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Katina Moj je na srečanju z okroglim usnjem. je šla končno spat, jaz pa hop za comp. Kakšno srečanje pa je to Kdo pa je to a nimaš ti fantka? A maš še hčerko? Joj a sm ferbčna ane? Ja, res si firbčna . Imam najstnico, ki mi je danes zamorila gledanje filma, ker mi je na vsak način hotla povedat vsebino, ker ga je že gledala, jaz pa ne . Bi jo najrajš zvezala in na usta prilepila selotejp - sam pol bi me prjavli na CSD. K sreči misli niso kaznive . Tole sm si pa v živo predstavljala ! IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Se pridružujeva!!!
< Sporočilo je popravil Naty* -- 28.11.2008 8:22:27 >