gapimasa -> RE: noče kakat (28.11.2008 7:49:19)
|
Pozdravljena! V tolažbo; mi smo to trpeli 2 leti (2 celi leti). Niti enkrat ni šel normalno kakat, cel teden zadržal, po 5, 6 dnevu pa taka sila, da je bilo groza. Kamorkoli smo šli tisti 5,6,7 dan je bilo groza, vsi so gledali, mali pa zadrževal. Hodili do vseh mogočih zdravnikov, psihologu, 2x klistir. Sem pisala tudi na forumu kako leto nazaj. Sedaj pa na enkrat kot da bi to pretrgal, začel je kakat na WC (star je 4 leta), nobenega problema, čeprav poje veliko čoklade, sladkarij - hrana nima veze (že ima, ampak nam diete pri tem niso pomagale). Prej pa imeli same diete, pa malega ignorirali, pa se z njim pogovarjali, pa ga na silo davali na wc, kahlo. Groza, kaj vse smo doživeli! Boš videla naenkrat se bo to popravilo. Tak so meni vsi govorili, pa sem si mislila, lahko je reči; ne vedo pa kaj mi doživljamo, kaj doživlja ubogi otrok! Sedaj pa kot da je prerojen! Nobenih težav, kjerkoli gre na WC, nima nekih problemov okrog tega! Uredilo se bo! Probaj pa z sirupom za mehčanje blata lac... (nekaj takega), ga dobiš v lekarni in je naraven. Vendar nam ni nič pomagal! Držim pesti!!!!!!!
|
|
|
|