Poka -> RE: Žalostna študentka (28.11.2008 10:21:13)
|
Ne bom rekla, da bi lahko že vedela nekatere stvari pri teh letih, ker verjetno je marsikatera v taki situaciji malo naivna... Vprašaj se najprej sama pri sebi, če si ne delaš kakšnih utvar, da te ima zares rad. Zberi moč in pojdi stran, ker tega, kar ti on počne, si nihče ne zasluži. Pa recimo, da te mogoče ima rad in je še malo nezrel in se recimo, boji resne zveze. Verjemi, če bi ona druga trenutno hotela, da pride nazaj k njej, bi takoj. Če se pa ne boš naučila postavljati mej, boš pa celo življenje trpela. Jaz sem pred leti hodila z enim, ki sva se imela po eni strani ful rada - ampak zaradi določenih razlogov, nisva mogla ostat skupaj, zdrava pamet je obema govorila, da to ne gre, čustva pa drugače. On je bil po eni strani ful ljubosumen - na tak način, da je namigoval, da bi naj jaz imela še kakšne občasne avanture. In nisi prišel do konca pri nobenem pogovoru. Poleg tega, je pa ob takih trenutkih zanalašč komentiral kakšne druge ženske in čeprav, sem vedela, kam pes taco moli, mi ni bilo vseeno. In še to, da je bil po naravi zelo karizmatična oseba, na katerega pade veliko žensk in se je tega zavedal. Pri ljubosumju je pa izhajal iz lastnih izkušenj, če veš kaj mislim... In ob takih izpadih, ga je verjetno še bolj zaneslo - kam drugam.... Eni si pač ne morejo pomagat in se nikoli ne spremenijo. Jaz sem se kmalu odločila in sem šla in nikoli več se nisem vrnila. Nikoli. On me je poklical po telefonu, ampak jaz ga nisem niti enkrat nazaj. Potem je sčasoma odnehal. Tisti trenutek mi je bilo hudo, ampak sem se zavestno odločila, da me ne briga več. In sem tudi kmalu spoznala svojega sedanjega, s katerim se imam sedaj super (čez 1 teden[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] pravzaprav, sicer se je mogel ful trudit za mene, ker sem se v tistem trenutku odločila, da ne bom imela nobnega več, ampak sem vsaj dobila takega, ki je pripravljen zame res vse naredit in ga imam vse bolj rada, pa vem, da nebi druge babe niti pogledal. Če bi pa vztrajala v prejšnji vezi, bi ti to priložnost zapravila in bi mogoče še zdaj trpela zaradi tega. )
|
|
|
|