Bejba -> Naš zaspanček (31.3.2005 20:02:00)
|
Naš sonček bi čez dan kar naprej spal, pa me zanima če je to ok. Saj se ne pritožujem, mi je čisto fino, ko lahko še kaj naredim ali si malo odpočijem (no, poglejmo resnici v oči - se priklopim na RR :)-). Torej stari smo skoraj 5 mesecev in 3 tedne, pa naš dan izgleda takole: - okoli 7.30 naš sonček z nasmehom na obrazku pogleda v novo jutro (mami mu z malo manjšim nasmehom zazeha v pozdrav :)-) - sledi previjanje, preoblačenje - hranjenje - igranje do cca. 8.30 oz. 9.00 - SPANJE do cca. 10.30 - previjanje - hranjenje - sprehod oz. pohajkovanje naokoli (spanje v avtu za tja in nazaj) - okoli 14.00 hranjenje - igranje pol urice - SPANJE od cca. 14.30 do cca 16.00 - previjanje - hranjenje - igranje - SPANJE od cca. 17.30 do cca. 18.45, ko ga je treba zbuditi, da bomo tudi ponoči kaj spali ;) - igranje cca. 15 min., ker več ne zdrži (smo že tečni) - kopanje - hranjenje - SPANJE od cca. 19.45 do 7.30 zjutraj (z vsemi nočnimi vstajanji zaradi dude :grrr:) SPANJE sem namenoma pisala z velikimi črkami, da boste videle koliko spi. Mi je to čisto všeč, problem nastane le ko kam gremo (npr. obiski, trgovina,...) in je kmalu prava mala tečkica, ker je že zaspan. Povsod ga pa tudi ne moreš dati spat, v vozičku pa že nekaj časa zelo, zelo težko zaspi (če je res huda sila). Ali preveč spi ali je to normalno :zmeden:? LP; Bejba
|
|
|
|