ajde hitr (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

cmokec -> ajde hitr (31.3.2005 20:59:04)

Borovnička, ti pošiljam dve vrstici čokolade. Več je ni bilo. Pa dober tek. :bravo::bravo::bravo::bravo:

borovnička -> ajde hitr (31.3.2005 21:06:57)

no micy, le pošlji, de vidm, pa mal pohvalm :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

borovnička -> ajde hitr (31.3.2005 21:12:52)

mmmmmmmmm cmokec, madonca, tole je pa pasal, moram začet uživat v čokoladi. jest jo jem kot mali otrok, kot kruh :)-:)-:)-:)-:)-

borovnička -> ajde hitr (31.3.2005 21:16:42)

uuu madonca nana, to ti pa verjamem, da te jezi in da si žalostna zaradi tega. otroci so le otroci.

veš, kolikor sem jezna na bivšo ženo od mojega :love:, ker je take kvasla na sodišču, da se ti bruha in je dobil prepoved do otrok, tolk upam, da bo tako kot v njegovem primeru, sodnik ali sodnica na tvoji strani.

ma ljudje so pokvarjeni. ne morem si zamišljat, da si se enkrat imel tako rad in bil tako zaljubljen, pol pa take.

srčika, glavo pokonci, me smo s tabo!!!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: zmagal bomo, boš vidla!!! :miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel:

cmokec -> ajde hitr (31.3.2005 21:42:45)

Nana, šele zdej berem tvojo težavo. Sej ne more biti res, da se biološka mati mora boriti za svoje otroke in to pred novo očetovo ljubico.

Ni druge, kot da zmagaš, zdrava pamet in me vse smo na tvoji strani.

Srečno :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Anonimen -> ajde hitr (1.4.2005 4:18:43)

Nana, verjamem, da že en teden driskaš. Zoprna situcacija, ni kaj. Pa kaj naj rečem drugega, kot da upam, da se bo dobro izšlo.

Drugače pa je tako: če se sekiraš že en mesec prej ali pa ne , se bo situacija enako odvijala, iz tega sledi, da nima smisla sekirat se toliko vnaprej. Lahko reči, ne?

Vse dobro ti želim ;)

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]